crazydaisy Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Hej, ja tylko na chwilkę, niedługo jednak, postaram się nadrobić wszelkie zaległości. Vega ma się dobrze, a nawet bardzo dobrze, w domu szaleje, na dworze również, no i po zmianie karmy na "dorosłą Bozitę" w końcu zaczęła normalnie jeść. :) Suńka zrobiła się jeszcze bardziej kudłata i zjaśniała, teraz zamiast czasnego, mam szarego psa :) Głaski dla wszystkich czworonogów. Quote
crazydaisy Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 eria napisał(a):mam nadzieję ze pojawią sie fotki :loveu: ? Jasne, że się pojawią :) Kilka wczoraj pstryknęłam, więc będą aktualne :) Quote
eria Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 mam nadzieję ze pojawią sie fotki :loveu: ? Quote
taxelina Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 M&T napisał(a):A ile w ogóle Vega już ma miesięcy?:) wg pierwszego posta na poczatku lipca miala prawie 5 miesiecy, co oznacza za juz rok ma :diabloti::diabloti: Quote
crazydaisy Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Dokłanie, Vega jest z 11 lutego, więc niedługo świętujemy pierwsze urodzinki :) Quote
Czarna_Owieczka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Dzieńdoberek :cool3: o szykuje się impreza :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 już niedługo imprezka :loveu: my będziemy świetwać ale 14 lutego Amiś od tąd jest z nami :multi: Quote
crazydaisy Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Oj imprezka będzie, co do tortu to nie wiem, bo czasu brak, ale prezenty a i owszem :) choć.... Vega jeden ze swoich prezentów już wyciągnęła i jak szalona lata po domu ze swoją nową, pluszową zabawką (poprzednie zginęły śmiercią tragiczną z wnętrznościami porozrzucanymi po całym mieszkaniu) :) Oj, coś mi aparat, a właściwie kabelek odmówił wczoraj posłuszeństwa i nie chciał fotek zrzucić :( Quote
crazydaisy Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Witam :) Relacja będzie jak tylko zlokalizuję drugi kabelek :) Quote
jbk Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='crazydaisy']Witam :) Relacja będzie jak tylko zlokalizuję drugi kabelek :)[/quote] Jakby co, to zawsze jest jeszcze allegro :) Quote
Kasia&Rika Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 to ja się z wieczora przywitam:eviltong: Quote
jbk Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Wszyscy się witają i witają, tylko Crazydaisy nie ma..... Quote
eria Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 CraisyDaisy pewnie myje Vegę jeśli w Wawie tak błotniście jak u nas :evil_lol::evil_lol: i nie ma w związku z tym czasu na dgm :evil_lol: Quote
crazydaisy Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 eria, dobrze trafiłaś :) Każdy, ale to każdy spacer kończy się wizytą w wannie, toną piachu i błota oraz suszeniem psiny... niech już się ta błotnista pogoda skończy. Quote
jbk Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='crazydaisy']eria, dobrze trafiłaś :) Każdy, ale to każdy spacer kończy się wizytą w wannie, toną piachu i błota oraz suszeniem psiny... niech już się ta błotnista pogoda skończy.[/quote] Mam to samo, tylko razy dwa :) A jeszcze dziś lunęło..... Quote
Recommended Posts