Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej, ja tylko na chwilkę, niedługo jednak, postaram się nadrobić wszelkie zaległości.
Vega ma się dobrze, a nawet bardzo dobrze, w domu szaleje, na dworze również, no i po zmianie karmy na "dorosłą Bozitę" w końcu zaczęła normalnie jeść. :) Suńka zrobiła się jeszcze bardziej kudłata i zjaśniała, teraz zamiast czasnego, mam szarego psa :)
Głaski dla wszystkich czworonogów.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Oj imprezka będzie, co do tortu to nie wiem, bo czasu brak, ale prezenty a i owszem :) choć.... Vega jeden ze swoich prezentów już wyciągnęła i jak szalona lata po domu ze swoją nową, pluszową zabawką (poprzednie zginęły śmiercią tragiczną z wnętrznościami porozrzucanymi po całym mieszkaniu) :)
Oj, coś mi aparat, a właściwie kabelek odmówił wczoraj posłuszeństwa i nie chciał fotek zrzucić :(

Posted

[quote name='crazydaisy']Witam :) Relacja będzie jak tylko zlokalizuję drugi kabelek :)[/quote]

Jakby co, to zawsze jest jeszcze allegro :)

Posted

CraisyDaisy pewnie myje Vegę jeśli w Wawie tak błotniście jak u nas :evil_lol::evil_lol: i nie ma w związku z tym czasu na dgm :evil_lol:

Posted

[quote name='crazydaisy']eria, dobrze trafiłaś :) Każdy, ale to każdy spacer kończy się wizytą w wannie, toną piachu i błota oraz suszeniem psiny... niech już się ta błotnista pogoda skończy.[/quote]

Mam to samo, tylko razy dwa :) A jeszcze dziś lunęło.....