Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
ja to sie smialam ze jeszcze troche i bede tylko filmiki robic :diabloti: jakos jbk ma lepsze dwa psy co w sumie w miejscu sa a nie lataja za soba :cool3:

Hehe :) Moje wariaty też latają, ale zdjęcia z tego latania rzadko się do czegoś nadają, więc zamieszczam więcej tych stojących ;) Zresztą widzieliście filmiki, jak szaleją ;)

Vegusia cudowna, widać, że włożyłaś sporo pracy w kąpiel i czesanie, taka elegancka dziewczyna :)

Posted

Witam wszystkich i dziękuję za odwiedzinki :) Faktycznie Vega prezentowała się pięknie, piszę prezentowała, bowiem po zabawach z Milką, ciągłym podgryzaniem, zaślinionym karkiem, znów czeka nas szczotkowanie :evil_lol:
Kochani, czy ktoś nie zna osób, które z chęcią przygarnęłyby psiaka pod swój dach? Znajoma mojej siostry jakiś czas temu znalazła sunię, która ledwo oczy otworzyła, więc się zlitowała, zabrała do domu i po długich walkach o życie małej wyprowadziła ją na prostą. Obecnie sunia ma około 2,5 miesiąca, jest prawdopodobnie mieszańcem amstafa i szuka nowego domku, bowiem obecna opiekunka, z uwagi na mały metraż mieszkania, liczną rodzinę i dwa wcześniejsze psy w domu nie może sobie pozwolić na kolejnego :( Oto fotki malutkiej:

Posted

crazydaisy napisał(a):
A wiesz, że to jest dobra myśl :) Pogadam tylko z siostą byn mi podała namiary na tę osobę i mała będzie miała swój wątek.

Ludzie pragnący pieska wejdą do odpowiedniego działu i ją znajdą :)

Posted

Witamy się :):)

Śliczna ta malutka, koniecznie trzeba ją poogłaszać! Ja mogę jej zrobić allegro, tylko daj mi gotowy tekst i namiary na nią ;)

Posted

jbk napisał(a):
Ludzie pragnący pieska wejdą do odpowiedniego działu i ją znajdą :)

Jak coś ogłoszenie wrzucić do Psy do adopcji / znalezione??

Kinguska napisał(a):
Witamy :multi:

Witamy z otwartymi ramionami i łapkami :)

M&T napisał(a):
Witamy się :):)

Śliczna ta malutka, koniecznie trzeba ją poogłaszać! Ja mogę jej zrobić allegro, tylko daj mi gotowy tekst i namiary na nią ;)

Witam :) Oj, tak, jej wzrok jest przeuroczy :) Na allegro będę mogła i ja wrzucić jak tylko siostra skontaktuje się z obecną opiekunką (chyba jest na wyjeździe)

Owczarkowa napisał(a):
Witamy się i trzymamy kciuki, żeby mała znalazła domek ;)

Takie małe i urocze ma większe szanse na dom niż dorosły pies, więc jestem dobrej myśli :)

anitaaa i bartis napisał(a):
słodka ta sunia :loveu:

Oj tak, sama bym ją wzięła, ale to taka mała zadziora, a przy moim zwierzyńcu wolę nie ryzykować.

Cosmo napisał(a):
Vega :loveu::loveu::loveu: brak słów, kochana:loveu:

Czyli opłacało się szczotkowanie :lol:

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/54765/185211/00000100.JPG
śmiesznie wygląda to uczepione stworzenie :lol: nie wiem, to fretka? :oops:

Tak, to fretka :lol:

deer_1987 napisał(a):
A Vega od zawsze taka dla fretek byla?

Hmm, w sumie tak. Jak przybyła do domu, fretki już były, z czego jeden obwąchał i stwierdził - ok, niech sobie łazi, a drugi zaczął ganiać po domu i ustawiać do pionu... a jak swoich zabawek pilnował :evil_lol: