Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śniegowo?? U nas pada deszcz ze sniegiem... koszmar :angryy:
No i czas na fotki :) na początek ja z nowym fryzem (kiepskiej jakości, bo wycięte z całej grupy ludzi, a przy powiększeniu trochę straciło na jakości)

A teraz "domowa" Vega

Po kąpieli:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jbk napisał(a):
No coś Ty, do 6 trzeba toto non stop obługiwać, pieluchy, karmienie i dogadać się nie można, a powyżej 12 okres nastoletniego buntu, dzieciak na wszystko reaguje NIE, nawet, jeśli tak nie myśli, burza hormonów miesza mu w głowie ;)

Jakiego masz dzieciaka? W jakim wieku, znaczy?

Noo tylko że od 6 zaczyna sie próba sił na ile moge se pozwolić, zaczyna sie pyskowanie, problemy w szkole, ciągłe uważanie na wszytko bo dziecko wie lepiej bo ono już jest "duże" i nie rozumie dlaczego nie może tego czy tamtego.
Właśnie w tym wieku :lol: jeszcze ma 9 a za 2 miesiące 10 i dopiero sie zacznie bo ja mam już 10 lat :evil_lol:

Spać pod drzwiami kołami do góry, to jest to co dziewczynki lubią najbardziej ;):D

Posted

Cześć :)
Widziałąm grzywkę pododba mi się :lol: sana się biję z myślami ale boję się ;), Vegę z dzieciakiem co to nagle wydoroślał :) i Vegę jako kupę futra niewiadomego pochodzenia - rozwaliła mnie :evil_lol:

miłego weekendu

Posted

ewaf napisał(a):
Noo tylko że od 6 zaczyna sie próba sił na ile moge se pozwolić, zaczyna sie pyskowanie, problemy w szkole, ciągłe uważanie na wszytko bo dziecko wie lepiej bo ono już jest "duże" i nie rozumie dlaczego nie może tego czy tamtego.
Właśnie w tym wieku :lol: jeszcze ma 9 a za 2 miesiące 10 i dopiero sie zacznie bo ja mam już 10 lat :evil_lol:

Spać pod drzwiami kołami do góry, to jest to co dziewczynki lubią najbardziej ;):D

Ja mam czternastolatka, to co przechodziliśmy do 12, to jest NIC w porównaniu z tym, co jest teraz :) Wizyty u pedagoga, telefony od wychowawcy, stosy brudnych ciuchów na podłodze, pryszcze, niekontrolowane napady agresji, pierwsze próby z alkoholem......

Posted

Sluchaj - wpadam i co widze? Grzyweczke - slicznie Ci w niej! Powinnas nosic ja!!!
Co do Wegi - pieknie wyglada dlugowlosy psiak po kapieli ...do pierwszego blotka, cos wiem o tym:) ale co tam - rachunek za wode znow bedzie duzy!

Posted

Wpadłam na chwilę by złożyć Wam wszystkim najserdeczniejsze życzenia:
Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
by kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
by sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość.

Posted

Wesołych Świąt!
Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych Świąt!
A w Święta,