jbk Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 crazydaisy napisał(a):No widzisz jak to u nas jest? Jednego wieczoru z dziecka w dorosłą kobitkę się przeobraziła :evil_lol: Cuda i dziwy ;) A macie wróżki przywiane wiatrem? Quote
dog193 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Witam się:multi: A Vegunia to slicznotka:loveu: Quote
eria Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/54765/185211/00000048.jpg mmmmmmm jaka fantastyczna wspólna fotka :loveu::loveu: Vega mnie rozbraja:loveu: Quote
DorkaWD Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Z zazdrością patrzę na Twoją pannę :razz: Kiedy moje łaciate kaczątko na takiego łabędzia wyrośnie? echhh... Widać Vedze pasuje takie towarzystwo małego człowieka :lol: Nie "gnębi" Was o takiego? Drapki dla Veguli :loveu: Quote
crazydaisy Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Hej wszystkim :) eria mi ta fotka również mi przypadła do gustu :lol: DorkaWD nawet nie wiesz jak szybko Pandzia Ci obrośnie, a ile czesania wówczas będziesz miała :evil_lol: U mnie teraz szczotkowanie co drugi dzień się odbywa, bowiem to chyba najgorszy okres, niby sierść szczenięca, ale już dorosłym włosem obrasta i często się kudełki koło łapek robią. Co do ludzkiego malucha, to powiem szczerze - nie wiem jak Vega, ale ja bym chciała, tylko organizm ma chyba inne zdanie na ten temat. Quote
jbk Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 crazydaisy napisał(a):Hej wszystkim :) eria mi ta fotka również mi przypadła do gustu :lol: DorkaWD nawet nie wiesz jak szybko Pandzia Ci obrośnie, a ile czesania wówczas będziesz miała :evil_lol: U mnie teraz szczotkowanie co drugi dzień się odbywa, bowiem to chyba najgorszy okres, niby sierść szczenięca, ale już dorosłym włosem obrasta i często się kudełki koło łapek robią. Co do ludzkiego malucha, to powiem szczerze - nie wiem jak Vega, ale ja bym chciała, tylko organizm ma chyba inne zdanie na ten temat. Ludzkie maluchy to fajne są, ale tak od szóstego do dwunastego roku życia ;) Quote
crazydaisy Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 jbk napisał(a):Ludzkie maluchy to fajne są, ale tak od szóstego do dwunastego roku życia ;) Nie mogę się wypowiadać, bo kontakt z maluchami mam jedynie na rodzinnych spotkaniach, ale wierzę na słowo :) Quote
jbk Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 crazydaisy napisał(a):Nie mogę się wypowiadać, bo kontakt z maluchami mam jedynie na rodzinnych spotkaniach, ale wierzę na słowo :) No wiesz, w sumie to każdy maluch jest inny, może trafisz na takiego, który będzie ciągle fajny ;) Quote
DorkaWD Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Mój ludzki maluch jest fajny :razz: Prawie bezobsługowy :lol: Ale ma dopiero 11 m-cy, więc to jeszcze może się zmienić :diabloti: I jeszcze dodam, że o ile kiedyś miałam wątpliwości, czy do takiego ludzkiego szczeniaka można dołączyć psiego szczeniaka to... teraz już wiem, że to był strzał w 10 :loveu: Malwa zmieniła się na PLUS! Albo to wiek ją tak zmienił? W każdym razie mam teraz dwa fajne "szczeniaki" które świata poza sobą nie widzą i było by fajnie gdyby nie to, że mój ludzki maluch zabiera sie za pałaszowanie suchej karmy :lol: ale pewnie i to trzeba w życiu przerobić (choć ja tego nie przerabiałam ;)) Quote
eria Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 ludzki maluch może być fajny powyżej 18 roku życia , wcześniej - fuj. :lol: Quote
zuzolandia Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/54765/185211/00000045.jpg dziecko i pies to fajne połaczenie ...o ile dziecko jest cudze :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Russellka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Jaka Vegulka wyczesana :loveu: A ile razy w tygodniu trzeba ją czesać? Taki kudłatek to nie lada wyzwanie :loveu: Quote
ewaf Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 jbk napisał(a):Ludzkie maluchy to fajne są, ale tak od szóstego do dwunastego roku życia ;) Chyba do i od :lol: wiek 6-12 to jest najgorszy wiek :cool3: Quote
crazydaisy Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Praca to jedno, drugie to przygotowania do świąt... a jeszcze sobie wymyśliłam zabudowę wnęki w przedpokoju i teraz w domu mały rozgardiasz, też sobie termin wymysliłam :diabloti: No ale znalazłam czas by udać się do fryzjera i ja, która w życiu grzywki nie miałam (przy okrągłej faciacie jakoś mi nie pasowała) ciachnęłam sobie takie cudo. Jak narazie, wydaje mi się, że wyglądam dziwnie, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia :) Quote
crazydaisy Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 deer_1987 napisał(a):Fotek bys dala jak wygladasz :D Jak jakiś cyknę to dam :eviltong: Quote
eria Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 witamy niestety deszczowo i na szczęście piątkowo :loveu::multi: domyślam się że przy tej pogodzie nie ma nowych fot;) Quote
crazydaisy Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Jakieś domowe są, ale na kompie w domu, więc postaram się kilka wrzucić pod wieczór. Quote
jbk Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 ewaf napisał(a):Chyba do i od :lol: wiek 6-12 to jest najgorszy wiek :cool3: No coś Ty, do 6 trzeba toto non stop obługiwać, pieluchy, karmienie i dogadać się nie można, a powyżej 12 okres nastoletniego buntu, dzieciak na wszystko reaguje NIE, nawet, jeśli tak nie myśli, burza hormonów miesza mu w głowie ;) Jakiego masz dzieciaka? W jakim wieku, znaczy? Quote
LadyK Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [CENTER]Witamy się śniegowo :diabloti:[/CENTER] Quote
Recommended Posts