Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

crazydaisy napisał(a):
No widzisz jak to u nas jest? Jednego wieczoru z dziecka w dorosłą kobitkę się przeobraziła :evil_lol:

Cuda i dziwy ;) A macie wróżki przywiane wiatrem?

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Z zazdrością patrzę na Twoją pannę :razz: Kiedy moje łaciate kaczątko na takiego łabędzia wyrośnie? echhh...
Widać Vedze pasuje takie towarzystwo małego człowieka :lol: Nie "gnębi" Was o takiego?
Drapki dla Veguli :loveu:

Posted

Hej wszystkim :)
eria mi ta fotka również mi przypadła do gustu :lol:
DorkaWD nawet nie wiesz jak szybko Pandzia Ci obrośnie, a ile czesania wówczas będziesz miała :evil_lol: U mnie teraz szczotkowanie co drugi dzień się odbywa, bowiem to chyba najgorszy okres, niby sierść szczenięca, ale już dorosłym włosem obrasta i często się kudełki koło łapek robią.
Co do ludzkiego malucha, to powiem szczerze - nie wiem jak Vega, ale ja bym chciała, tylko organizm ma chyba inne zdanie na ten temat.

Posted

crazydaisy napisał(a):
Hej wszystkim :)
eria mi ta fotka również mi przypadła do gustu :lol:
DorkaWD nawet nie wiesz jak szybko Pandzia Ci obrośnie, a ile czesania wówczas będziesz miała :evil_lol: U mnie teraz szczotkowanie co drugi dzień się odbywa, bowiem to chyba najgorszy okres, niby sierść szczenięca, ale już dorosłym włosem obrasta i często się kudełki koło łapek robią.
Co do ludzkiego malucha, to powiem szczerze - nie wiem jak Vega, ale ja bym chciała, tylko organizm ma chyba inne zdanie na ten temat.

Ludzkie maluchy to fajne są, ale tak od szóstego do dwunastego roku życia ;)

Posted

jbk napisał(a):

Nie mogę się wypowiadać, bo kontakt z maluchami mam jedynie na rodzinnych spotkaniach, ale wierzę na słowo :)

Posted

crazydaisy napisał(a):
Nie mogę się wypowiadać, bo kontakt z maluchami mam jedynie na rodzinnych spotkaniach, ale wierzę na słowo :)

No wiesz, w sumie to każdy maluch jest inny, może trafisz na takiego, który będzie ciągle fajny ;)

Posted

Mój ludzki maluch jest fajny :razz: Prawie bezobsługowy :lol: Ale ma dopiero 11 m-cy, więc to jeszcze może się zmienić :diabloti: I jeszcze dodam, że o ile kiedyś miałam wątpliwości, czy do takiego ludzkiego szczeniaka można dołączyć psiego szczeniaka to... teraz już wiem, że to był strzał w 10 :loveu: Malwa zmieniła się na PLUS! Albo to wiek ją tak zmienił? W każdym razie mam teraz dwa fajne "szczeniaki" które świata poza sobą nie widzą i było by fajnie gdyby nie to, że mój ludzki maluch zabiera sie za pałaszowanie suchej karmy :lol: ale pewnie i to trzeba w życiu przerobić (choć ja tego nie przerabiałam ;))

Posted

jbk napisał(a):

Chyba do i od :lol: wiek 6-12 to jest najgorszy wiek :cool3:

Posted

Praca to jedno, drugie to przygotowania do świąt... a jeszcze sobie wymyśliłam zabudowę wnęki w przedpokoju i teraz w domu mały rozgardiasz, też sobie termin wymysliłam :diabloti:
No ale znalazłam czas by udać się do fryzjera i ja, która w życiu grzywki nie miałam (przy okrągłej faciacie jakoś mi nie pasowała) ciachnęłam sobie takie cudo. Jak narazie, wydaje mi się, że wyglądam dziwnie, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia :)

Posted

ewaf napisał(a):
Chyba do i od :lol: wiek 6-12 to jest najgorszy wiek :cool3:

No coś Ty, do 6 trzeba toto non stop obługiwać, pieluchy, karmienie i dogadać się nie można, a powyżej 12 okres nastoletniego buntu, dzieciak na wszystko reaguje NIE, nawet, jeśli tak nie myśli, burza hormonów miesza mu w głowie ;)

Jakiego masz dzieciaka? W jakim wieku, znaczy?