taxelina Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Ja to sie martwie co bedzie jak sie zimowe skoncza :P Quote
crazydaisy Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 U mnie się skończyły, dlatego nic nie wrzucam narazie, bo wieczorem ciężko się foci :( Może z domowych coś wieczorem wyszperam :) Quote
jbk Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 crazydaisy napisał(a):U mnie się skończyły, dlatego nic nie wrzucam narazie, bo wieczorem ciężko się foci :( Może z domowych coś wieczorem wyszperam :) Poszperaj, domowe też są fajoskie ;) Quote
LadyK Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [CENTER]Cześć :hand: O tak chcemy domowe fotki :multi:[/CENTER] Quote
crazydaisy Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Ojejku, nie spodziewałam się, że takie wzięcie na domowe będzie :) Ok, w takim razie później coś poszperam i wrzucę :) Quote
taxelina Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 No to z gory dziekujemy! Jasne ze jest wziecie na fotki :D Ja sie teraz zajmuje aktualizacja znajomych, niedlugo i do Was dojde i zimowe wrzuce :D Quote
Rudzia-Bianca Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Poddaję się , nie nadrobię już zaległości ale postaram się być na bieżąco z nowymi stronami ;) Quote
crazydaisy Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Rudzia-Bianca bo tu trzeba częściej zaglądać :evil_lol: deer_1987 widziałam aktualizację, świetnie to wygląda :loveu: Ok, a teraz trochę fotek, jak dla mnie jakość kiepska, ale dziś napstrykam nową serię, więc będzie co wstawiać :) Vega w kagańcu na spacerze :evil_lol: Quote
crazydaisy Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Zamknęli bo "biedactwo" wyjada wszystkie napotkane świństwa, a najchętniej gówienka :angryy: Quote
Coffee&Nera Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 crazydaisy napisał(a):Zamknęli bo "biedactwo" wyjada wszystkie napotkane świństwa, a najchętniej gówienka :angryy: Sama myśle nad tym sposobem jednak niemam serca :shake: Nienawidze moich sąsiadow- jak można wywalać splesniale mięso przez okno :angryy:? Potem moja to zjada i ma problemy żołądkowe :angryy::angryy::angryy: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Z Bartim też mam ten sam problem jak tylko znajdzie coś tak "pachnącego" to zjada :shake: Quote
Coffee&Nera Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):Z Bartim też mam ten sam problem jak tylko znajdzie coś tak "pachnącego" to zjada :shake: Ja wiem jak tak można... gdyby ludzie niewywalali albo ze śmietnikow niewyzucali to by psy niezjadaly tych "smaczych" kąsków :shake: Quote
jbk Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Nera- napisał(a):Sama myśle nad tym sposobem jednak niemam serca :shake: Nienawidze moich sąsiadow- jak można wywalać splesniale mięso przez okno :angryy:? Potem moja to zjada i ma problemy żołądkowe :angryy::angryy::angryy: Ludzie to są świnie..... Vega w kagańcu przynajmniej nie naje się tych wszystkich świństw. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Zakratowana Vega i tak wygląda słodko :) Biana to też spacerowy odkurzacz ,ale jak ja mam takiej maliźnie kaganiec kupić :placz: zbieram się od kilku mieisęcy ale w końcu chyba i ja się zdecyduję . Quote
groszek83 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/54765/139700/00000102.JPG zakratkowali:evil_lol: A ja sie pochwale moge moge? Moje nic nie żreją na spacerkach:evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/54765/139700/00000102.JPG :roflt::roflt: Jak ona śmiesznie w kagańcu wygląda :evil_lol: I ja też chyba niedługo zacznę z moim w kagańcu na spacery chodzić, bo coraz częściej żre jakieś podwórkowe świństwa :angryy: Quote
mineralna_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Carmen też coś zjada na spacerach xD Ale nie muszę NARAZIE kagańca wyciągać z szafki :cool3: Quote
ewaf Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Ło matko bidna Vegusia zakratkowali ją, jezeli zjada Ci mało ciekawe rzeczy :razz: to zobacz czy bedzie też zjadała jak dasz jej żwacze, idz do sklepu kup jej kilka i daj jednego dwa dziennie najlepiej troszke przed spacerkiem. Są też tabletki z mikity ze żwaczami, u nas po tygodniowym podawaniu pomogło ;) Często jak pies zjada po innych psach to ma zaburzoną flore bakteryjną, żwaczyki mogą pomóc ale niestety nie muszą , musisz sama sprawdzić czy zadziała. Quote
Recommended Posts