Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
ale szaleją :multi:A Vegunia jej nie podeptała bo taka malutka ta jej koleżanka??? :loveu:

To kolega i jak widać nieźle sobie radził :)

Nera- napisał(a):
Witam witam :loveu::loveu::loveu: Vegunia cudowna :loveu:, ale widzę że wy tutaj na małą ilość śniegu w stolicy narzekacie... hmmm w Rzeszowie to śniegu po kolana (przynajmniej w polach na Miłocinie :evil_lol:) więc jak tylko macie ochotę to zajedźcie na któryś weekend :loveu:

Pozdrowionka dla Vegi od Nerki :evil_lol:

No niestety po kolana to u nas nie ma, ale w ciągu dnia trochę jeszcze napadało :) Później będzie śnieg biały, a nie niebieski :evil_lol:

Owczarkowa napisał(a):
http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/54765/181508/00000027.JPG
Aaa śniegowy stwór :diabloti::evil_lol::loveu:

Może Yeti?? a nie, on na dwóch nogach się porusza :evil_lol:

mimi_91 napisał(a):
http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/54765/181508/00000020.JPG
ale groźny pies:evil_lol:

ślicznie Vega w śniegu wygląda:loveu: chyba jej się spodobały śnieżne harce :cool3:

Oj tak, szaleństwo pierwsza klasa :) a jak mi się później suszenia psa podobało :evil_lol:

Posted

jbk napisał(a):
Kudłacze i śnieg to jest to :) Buziaczki niedzielne, biegniemy na spacer zaraz :)

My dopiero co z popołudniowego wróciłyśmy :) Tym razem w lasku ganiałam z psiną i nie wiem kto bardziej mokry do domu wrócił :evil_lol:

Kasia&Rika napisał(a):
mało śniegu? ja nawet tyle nie mam ...:placz:

Jeszcze Wam napada, u mnie dopiero dziś się pojawił, więc nie martw się... wszystko przed Wami :)

mineralna_ napisał(a):
U nas też jest śnieg :cool3:

A niech mi tylko stopnieje :mad:

Przy takiej temperaturze to bym się wcale nie zdziwiła, więc my korzystałyśmy póki był... jeszcze jest :)

groszek83 napisał(a):
Witam;) Widze że i do was śnieg dotarł;) Vedze nie robią sie śnieżne kulki na łapach??

No w końcu, tyle się śnieżnych fotek wcześniej naoglądałam :)
Jak to nie... kulki jak się patrzy :diabloti: i jak się tego pozbyć? Dziś szuszarką łapy suszyłam :)

deer_1987 napisał(a):
No czekalam na Vege w sniegu :D

Zaraz będą następne :) jeszcze na "niebieskim" śniegu, bo fotki bez obróbki :evil_lol:

Posted

Cudowne :loveu::loveu::loveu: ale... niebieski snieg to ja pierwszy raz w zyciu widze :diabloti: Mało go macie w tej stolicy- tak jest co roku? :evil_lol: Ja przyzwyczajona jestem ze snieg minimum do kolan :lol::diabloti:

Posted

No to zapraszam na jakis weekend badź ferie w bieszczady- tanie noclegi zarówno z psem a śniegu co nie miara i zabawy ;) gdybys byla zainteresowana to ja popatrze za noclegami na podkarpaciu ;) Sama sie musze rozejzec- niebedziemy z Nerą kisły w ferie :eviltong:

Posted

No i doczekałam sie sopelków :evil_lol: Uroczo wygląda z tymi kuleczkami :cool3:
Zdjątka widze że też niebiesko wyszły tak jak mi, jak jest słonce tą są przepalone a jak jest pochmurnie to wyłazi niebiesko :roll:
Coś gdzieś kiedyś czytałam że a kule sprawdza sie jakiś preparacik, nie czepia sie po nim tak do łapek, ale nie pamietam co to było :oops:

Posted

Następne już nie są niebieskie, bowiem zabrałam się za lekką obróbkę :) Tamte, z rana na szybko zgrałam i dopiero pomyślałam, że przecież można coś z nimi zrobić ;)
ewaf jak byś doszła do nazwy tego specyfiku to daj znać, bowiem ta suszarka jakoś słabo się sprawdzała :evil_lol:

Posted

Dzięki Czarna_Owieczka za link, zaraz się wczytam :)
Wiesz, odmrażanie psa z długą sierścią po każdym spacerze nie bardzo mi się uśmiecha, bowiem po wyjściu z wanny mam wszystko zachlapane ;)