Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

mineralna_ na to liczę :)
Zaczynając kurs wyliczałam kiedy młoda dorośnie i szczersze mówiąc liczyłam, iż będzie się norm trzymała :) Trudno się mówi, będę z nią sama trenowała, a póżniej dołączymy do grupy by dokończyć kursik.
A teraz, by miło rozpocząć poniedziałek, nowe foteczki :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
My w szkole to cicho bylo..

Ja w pracy siedzę, stwierdziłam jednak, że wejdę zobaczę co się dzieje na dogo... nawet wiele czytania i nadrabiania nie miałam :evil_lol:

Posted

crazydaisy napisał(a):
Ja w pracy siedzę, stwierdziłam jednak, że wejdę zobaczę co się dzieje na dogo... nawet wiele czytania i nadrabiania nie miałam :evil_lol:

to chyba u nas nie bylas :P 15 nowych fotek :diabloti:

Posted

crazydaisy napisał(a):
Jakiś czas temu na mnie tak labek wpadł. Efekt był taki, że usiadłam na psie ;) Vega jednak lekka i właściciel tylko równowagę stracił i nie było to tak efektowne :evil_lol:

Uff.. to miał szczęście, że Vega z tych lżejszych, bo jak Satka na mnie wpadła, to zobaczyłam gwiazdki i runełam na ziemie :shake: Nie mówiąc już o tym, że na szkoleniu zawsze się budzę, dopiero jak biegnie na mnie stado psów i przez 3 godziny zajmuje się chowaniem i unikaniem :razz: Śliczne onki tam macie, ale Vega też super :loveu: