Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

crazydaisy napisał(a):
Grupa w dniu dzisiejszym liczyła 8 psów

To tak jak u nas...
No to oby Vega się ze statystyk nie wyłamała :) Świetne jesienne zdjęcia :loveu:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mineralna_']Łojejciu, ale cudny puszek :loveu:

Ale nie zazdroszcze takiego kulaska po spacerach w błotku :evil_lol:
Zdaje się pierwszy raz u nas? Witam serdecznie i zapraszam częściej :)
Po spacerku faktycznie jest wesoło, a właściwie mokro w całym mieszkaniu :evil_lol:

[quote name='Owczarkowa']

To Ty nie wiesz, że teraz taka moda panuje?? :cool3:

[quote name='jbk']http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/54765/180791/00000004.JPG - ciekawe, co smakowitego zobaczyła, że tak się oblizuje ;)

Może grzybki?? :cool3:

[quote name='mimi_91']http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/54765/177781/00000093.JPG

razem łatwiej:evil_lol:

fajny się z niej brudasek po spacerkach robi:lol:
Czy łatwiej to nie wiem, z pewnością jednak weselej ;)

[quote name='Sallcia']ale sie fajnie bawią.:loveu:
Nie ma to jak szalejące i szczęśliwe psy :)

[quote name='anetta']http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/54765/177781/00000091.JPG
:turn-l::turn-l:

Pomysł z kombinezonem na zime jest bardzo dobry ;)
Tak też myślę, ciekawe tylko co Vega na moje pomysły powie :evil_lol:
Muszę się zorientowa gdzie sprzedają takie beardecie ubranka.

[quote name='deer_1987']Witanko niedzielne!!
Witanko, wieczorno-niedzielne i zapraszam na kolejną porcję fotek.

Posted

[quote name='sota36']http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/54765/180791/00000010.JPG sliczna!!!
A p[owiedz mi nie masz dredzikow pod obroza? Moze lepiej lanuszek? Moj Gucio chodzi na lanuszku i wlos sie tm nie kudli. a biega bez.

A wiesz, że nie mam, a właściwie Vega nie ma :) To jest rogza regulowana, zaciskowa więc przez łepetynę ładnie wchodzi, a biegając ma masę luzu :)
Ja jej jeszcze tak nie ufam by ją bez obroży puszczac, wiesz, jak coś na szyji wisi łatwiej ją złapac :evil_lol:

Posted

Już chyba we wszystkich Waszych wątkach zawitałam, więc teraz relacja ze szkolenia.
Nasze uczestnictwo staje pod wielkim znakiem zapytania :( Dzisiaj sporo psów bardziej zainteresowanych było Vegą niż zostawaniem na komendę :( Niby młoda siedziała spokojnie, ale jak do niej psy podbiegały i na nią skakały to również wstawała i odchodziła. Shit! O ile dziś jakoś dało się wytrzymac jak stałyśmy na końcu szeregu obok innej suczki, to nie wiem jak to będzie w przyszłym tygodniu :(
Z instruktorką już rozmawiałam i chyba będziemy zmuszone do niemal 3 tygodniowej przerwy, czyli do końca kursu, a następnie dołączenie do nowej grupy. Nie powiem by mi się to uśmiechało, bowiem grupa miała dzisiaj 6 zajęcia, więc dołączając do nich cofniemy się w rozwoju. Niby są i plusy, bowiem utrwalimy podstawy, ale nie o to mi chodziło...

Posted

crazydaisy napisał(a):
Już chyba we wszystkich Waszych wątkach zawitałam, więc teraz relacja ze szkolenia.
Nasze uczestnictwo staje pod wielkim znakiem zapytania :( Dzisiaj sporo psów bardziej zainteresowanych było Vegą niż zostawaniem na komendę :( Niby młoda siedziała spokojnie, ale jak do niej psy podbiegały i na nią skakały to również wstawała i odchodziła. Shit! O ile dziś jakoś dało się wytrzymac jak stałyśmy na końcu szeregu obok innej suczki, to nie wiem jak to będzie w przyszłym tygodniu :(
Z instruktorką już rozmawiałam i chyba będziemy zmuszone do niemal 3 tygodniowej przerwy, czyli do końca kursu, a następnie dołączenie do nowej grupy. Nie powiem by mi się to uśmiechało, bowiem grupa miała dzisiaj 6 zajęcia, więc dołączając do nich cofniemy się w rozwoju. Niby są i plusy, bowiem utrwalimy podstawy, ale nie o to mi chodziło...

A u nas była sunia ciekająca i się dało, ale sporo zależy od ludzi, psów i trenera.

Posted

crazydaisy napisał(a):

Widze ze troche klopotow :( nie wiem co poradzic bo ja ze swoimi nie chdoze na szkolenia :(

Posted

AngelsDream napisał(a):
A u nas była sunia ciekająca i się dało, ale sporo zależy od ludzi, psów i trenera.

Wiesz, ja mam młodą obserwowac na spacerach, a wałaściwie nie ją a reakcje innych psów. Widząc jednak dzisiejsze zachowanie innych psich kursantów może byc ciężko. Inaczej upilnowac 6 psów (tyle chyba u Was było), a inaczej 10. No zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.