Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jbk']http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/54765/177781/00000072.JPG - wygląda, jakby fretka prosiła Vegę o coś :)

Może się przeciwko mnie zmawiają ;)

[quote name='mimi_91']ślicznie Vega w 2 kucykach wygląda:loveu:

To było tak testowo, ale Vedze dwa kucyki chyba nie odpowiadają, bowiem zaraz jedną gumkę sciągnęła :mad:

[quote name='Russellka']http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/54765/177781/00000072.JPG
Fretka: Możesz coś dla mnie zrobić?
Vega: Co takiego chcesz gryzoniu?
Fretka: Sąsiedzi nie wierzą, że pies może dotknąć językiem nosa. Umiesz dotknąć?
Vega: Jasne... zobacz sobie!

:loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol:

Niezłe :)

[quote name='Domka_Czika']http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/54765/177781/00000073.JPG
Czyż ja nie jestem śliczna ? :loveu:

Takie małe niewiniątko :)

[quote name='Kasia&Rika']Vega i fretka :mdleje:

A nawet dwie fretki :) Cieszę się, że mi się tak zwierzyniec dogadał :multi:

Posted

crazydaisy napisał(a):
Nicka Ty mi nic nie mów! Ona chyba również uważa, że w błocie lepiej wygląda :)
A jak tam Satinka na szkoleniu się sprawuje?

Hehe :eviltong: Całkiem nieźle, stara się jak może :). A jak Vega ? co teraz macie ? bo my dzisiaj zaczynaliśmy aport.

Posted

[quote name='Nicka*']Hehe :eviltong: Całkiem nieźle, stara się jak może :). A jak Vega ? co teraz macie ? bo my dzisiaj zaczynaliśmy aport.

Aport już zaczynaliśmy parę tygodni temu, obecnie wiczymy przywoływanie psa na komendę "do mnie" i siad przy lewej nodze. Idzie nam całkiem nieźle, cho dziś grupa jakoś mało skoordynowana była i jak na Vegę wbiegały psy to jakoś nie mogła w miejscu ustac/usiedziec i się odsuwała.
Kurcze, nie wiem czy cieczka jej się nie zaczyna, bowiem dziś jeden z kawalerów, który wcześniej miał ją w nosie, jakoś za bardzo uwagę na nią zwracał :(

[quote name='Kasia&Rika']Śliczne zdjęcia brudaska:eviltong:
[quote name='Russellka']Ale czyścioch :evil_lol:
A jakże, to jest to co Vega lubi najbardziej.

[quote name='deer_1987']http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/54765/177781/00000081.JPG
to naprawde Vega?

No a kto? Nie zauważyłam by mi psa podmienili :)

Posted

[quote name='Domka_Czika']I gdzie ta piaskownica ? :mad:

Hmm, zdjęc z wanny nie będzie, bowiem bateria siadła :( może po jutrzejszym szkoleniu się uda fotnąc brudnego psa podczas płukania podwozia.

[quote name='Owczarkowa']

Oj, tylko troszeczkę się pobrudziła :evil_lol:

[quote name='ewaf']O jaaaa ale słodki brudasek :D jezeli ona tak wygląda w błocku to ja dalej cierpliwie czekam na te sopelki :evil_lol:

He he, już widzę swoje mieszkanie jak mi sunia z zimowego spaceru będzie wracała. Chyba kombinezon jej kupię :evil_lol:

A teraz kolejne foty:

Posted

crazydaisy napisał(a):
Aport już zaczynaliśmy parę tygodni temu, obecnie wiczymy przywoływanie psa na komendę "do mnie" i siad przy lewej nodze. Idzie nam całkiem nieźle, cho dziś grupa jakoś mało skoordynowana była i jak na Vegę wbiegały psy to jakoś nie mogła w miejscu ustac/usiedziec i się odsuwała.
Kurcze, nie wiem czy cieczka jej się nie zaczyna, bowiem dziś jeden z kawalerów, który wcześniej miał ją w nosie, jakoś za bardzo uwagę na nią zwracał :(

No my ciągle też te przywoływania, zostawanie, noge, równanie, siadanie, warowanie... i tak w kółko :P wiec dla urozmaicenia aporcik doszedł. A dużą macie grupę ? też się wykruszyło jak u nas ?
Satke często labek czek. prowokuje i na nią szczeka i zaczepia, ale ona twarda babka i się nie wyłamuje :P
Bardzo możliwe, że już powoli coś się zaczyna, ale mam nadzieję, że Vega zdąży skończyć szkolenie przed cieczką...

Posted

Nicka* napisał(a):
No my ciągle też te przywoływania, zostawanie, noge, równanie, siadanie, warowanie... i tak w kółko :P wiec dla urozmaicenia aporcik doszedł. A dużą macie grupę ? też się wykruszyło jak u nas ?
Satke często labek czek. prowokuje i na nią szczeka i zaczepia, ale ona twarda babka i się nie wyłamuje :P
Bardzo możliwe, że już powoli coś się zaczyna, ale mam nadzieję, że Vega zdąży skończyć szkolenie przed cieczką...

Grupa w dniu dzisiejszym liczyła 8 psów, tak więc sporo nas się wykruszyło i tak jak wcześniej w kole trenowaliśmy to obecnie w szeregu.
Co do cieczki to również mam nadzieję, że nie odwinie mi takiego numeru. Statystycznie, beardetki cieczki mają w okolicach 10-11 miesiąca, Vega ma 9, więc może się uda, a jak nie to już rozmawiałam z trenerką i dokończymy w następnej grupie. Mam jednak nadzieję, że nam się wszystko uda przed.