jbk Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Teraz mało kudłów wychodzi, bo obrastają nam psiaki futrem na zimę ;) Buziaczki czwartkowe :* Quote
LadyK Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [CENTER]Witamy się Vegusie :loveu:[/CENTER] Quote
mimi_91 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 hi hi bezoki kudłacz:evil_lol: śliczna:loveu: Quote
ewaf Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Ano akurat w czasie jak będzie zlot będzie albo duuuzy brzuszek albo już papisy :cool3: tak wiec wyjazd w tym roku jest wykluczony :D ale na następny... jak sie uda przyjade z 2 :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='jbk']Teraz mało kudłów wychodzi, bo obrastają nam psiaki futrem na zimę ;) ojjjjjjjjjjjjjjj obrastaja jak szaloneeeeeee:crazyeye::crazyeye::crazyeye: witaneczko kochane kudłatki :loveu: Quote
Mudik Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ewaf, miocik borderków, napisz coś więcej, proszę. To i my życzymy kolorowych Snów! Quote
crazydaisy Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='jbk']Teraz mało kudłów wychodzi, bo obrastają nam psiaki futrem na zimę ;) Buziaczki czwartkowe :* Coś w tym musi być :) [quote name='Owczarkowa']Witamy się Vegusie :loveu: Witam, witam :) [quote name='mimi_91']hi hi bezoki kudłacz:evil_lol: śliczna:loveu: To taki kamuflaż :evil_lol: [quote name='ewaf']Ano akurat w czasie jak będzie zlot będzie albo duuuzy brzuszek albo już papisy :cool3: tak wiec wyjazd w tym roku jest wykluczony :D ale na następny... jak sie uda przyjade z 2 :evil_lol: Czekaj, czekaj... planujesz Nonę pokryć?? :) Co za kawalera na ojca wybrałaś?? Nie, no gratuluję i liczę na fotencje :) [quote name='zuzolandia'][quote name='jbk']Teraz mało kudłów wychodzi, bo obrastają nam psiaki futrem na zimę ;) ojjjjjjjjjjjjjjj obrastaja jak szaloneeeeeee:crazyeye::crazyeye::crazyeye: witaneczko kochane kudłatki :loveu: No nie mów! U Ciebie również :evil_lol: [quote name='Kasia&Rika']Znowu wspaniałe zdjęcia:) Dzięki :) [quote name='deer_1987']Dobranoc przyszlam powiedziec! No, a mi chyba nie pozostaje nic innego jak o tej porze powiedzieć dzień dobry :) [quote name='Mudik']ewaf, miocik borderków, napisz coś więcej, proszę. To i my życzymy kolorowych Snów! Oj, snów nie bylo, bo jakoś noc bezsenna, a to mi było duszno, a to gorąco :angryy: Dziś na jednej kawie się nie obejdzie. Quote
crazydaisy Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Jakieś tam fotki z podczas jedzenia: i wieczornego spacerku: Quote
jbk Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/54765/177781/00000039.JPG - myślę nad zakupem takiego ustrojstwa, bo na razie trzymam psiakom miski na kolanach do jedzenia, żeby nie musiały się schylać ;) Ucałuj Vegusię ode mnie porannie :) Quote
crazydaisy Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Vegusia zostanie ucałowana jak wróce z pracy do domu. Co do stojaka to ja jestem bardzo zadowolona, choć szczerze mówiąc mogłam brać rozmiar mniejszy bo miski są ogromne i nigdy do pełna nie napełniane ;) U mnie decyzja zakupu "tego ustrojstwa" spowodowana była faktem, iż frety wyjadały Vedze jedzenie. O ile przy mięchu nie miałam nic przeciwko to przy suchej karmie już tak, bowiem skład inny. Quote
taxelina Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Sliczna ma ta mordke, taka wlochata ;) Quote
crazydaisy Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 jbk napisał(a):Fretki wyjadały psu? :crazyeye: Próbowały, bo przecież w psiej misce jest lepsze jedzenie :evil_lol: Quote
jbk Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 crazydaisy napisał(a):Próbowały, bo przecież w psiej misce jest lepsze jedzenie :evil_lol: W sumie moje psy próbowały zjeść królikowi :) Quote
crazydaisy Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Widać nasze zwierzęta mają inne gusta niż to normy przewidują :) Jeszcze jakieś tam wczorajsze foty: Quote
taxelina Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Ty chociaz po ciemku mozesz focic, u mnie czarne plamy beda :P Quote
crazydaisy Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Nawiązując do wcześniej napisanego tekstu: ewaf napisał(a):Ano akurat w czasie jak będzie zlot będzie albo duuuzy brzuszek albo już papisy :cool3: tak wiec wyjazd w tym roku jest wykluczony :D ale na następny... jak sie uda przyjade z 2 :evil_lol: Czekaj, czekaj... planujesz Nonę pokryć?? :) Co za kawalera na ojca wybrałaś?? Nie, no gratuluję i liczę na fotencje :) Już wiem, znalazłam ojca i wszelkie dane o hodowli :) Indy to piękny pies, ale umaszczenie Nony bardziej do mnie przemawia :lol: Quote
crazydaisy Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 deer_1987 napisał(a):Ty chociaz po ciemku mozesz focic, u mnie czarne plamy beda :P Lampa niezła, ale jak Vega za daleko odbiegnie rówież nic na fotkach nie widać ;) Quote
taxelina Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 crazydaisy napisał(a):Lampa niezła, ale jak Vega za daleko odbiegnie rówież nic na fotkach nie widać ;) No spodziewam sie, albo w ogole w ruchu ciezko o fotki po ciemku..:evil_lol: Quote
ewaf Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Miski Vega ma super :) ale podejrzewam że u mnie by sie nie sprawdziły, zawsze sie można wdrapać :evil_lol: Ano plany są :bigcool: i w planach mam właśnie zostawienie sobie czarno białej mordki :D pleśniaki mają to coś w sobie ;) ale żeby sie w locie nie myliły zostanie czarna ;) to tak jak z fretkami, każdą mam w innym kolorze :evil_lol: Tak patrze w kalendarz i sie już nie moge doczekać zdjątek Vegi na śniegu :cool3: Quote
crazydaisy Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Przy fretach faktycznie się to sprawdza :) ewaf, a jak wyjdą czekoladowo/czerwono-białe lub takie (nie wiem jakie to umaszczenie)?? Czyż nie są piękne? (zdjęcie zaczerpnięte ze strony hodowli ENERGIZER) Zimowych fotek również doczekać się nie mogę, ale sopli na łapach już chyba trochę mniej :evil_lol: Quote
jbk Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 crazydaisy napisał(a):Przy fretach faktycznie się to sprawdza :) ewaf, a jak wyjdą czekoladowo/czerwono-białe lub takie (nie wiem jakie to umaszczenie)?? Czyż nie są piękne? (zdjęcie zaczerpnięte ze strony hodowli ENERGIZER) Zimowych fotek również doczekać się nie mogę, ale sopli na łapach już chyba trochę mniej :evil_lol: A jakie umaszczenie nie jest piękne? Wszystkie są superowe ;) Zimowe fotki to jest to, na co my też czekamy, ale słyszałam, że tego roku zimy ma nie być..... Quote
Recommended Posts