crazydaisy Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 W innych szkółkach nie ma kursu dla początkujących w tym okresie :( stąd moje dylematy. Pal licho jakby auto było, a tak w środku nocy z psem będę musiała po Warszawce podróżowac :shake: Quote
Kasia&Rika Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 faktycznie w nocy nie bezpiecznie, chyba ze Vega to równiez pies obronny:diabloti: Quote
crazydaisy Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Tak, tak, samym wyglądem odstrasza innych :evil_lol: Co jak co, ale to ja musiałabym ją i siebie bronic. Quote
Kasia&Rika Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 crazydaisy napisał(a):Tak, tak, samym wyglądem odstrasza innych :evil_lol: Co jak co, ale to ja musiałabym ją i siebie bronic. e tam;D mówie ci, pod tym futrem tkwi bestia!:diabloti: Quote
crazydaisy Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Oj, z Baajem faktycznie można nocne wojaże uskuteczniac, tak więc... dawaj go! :diabloti: Vega testuje nowy dywan (poprzedni jako szczenior zasikała) Quote
AngelsDream Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Tylko nie gwarantuję żadnych zwrotów z tytułu urazów wilczakopochodnych. Quote
M&T Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/54765/172960/00000082.JPG chyba jej się podoba :evil_lol: a co do beardów na agility, to u nas w drużynie są bodajże 3 i są super :loveu::loveu: tylko lubią sobie poszczekać :evil_lol: Quote
Mudik Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Sliczne:loveu::loveu::loveu: http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/54765/168773/00000085.JPG Chyba trochu wiało na tym spacerku:cool3::evil_lol: No FORT ma wieczorami treningi,u nas nie bedzie wcześniej niż w lutym, ale vega może będzie miała lepszą koncentrację jak te kilka miesięcy poczeka, chyba ,ze dołaczysz do szczeniaczkowa? Ile Vega ma miesięcy??? Jakby co to napisz maila z zapytaniem do Lidki(mail jest na stronie w zakładce kontakt. A dywan piękny i Veguni chyba też przypadł do gustu:lol: Quote
NightQueen Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 witamy, my tu po raz pierwszy ;) ale piesia jest cudna :loveu::loveu::loveu: prześliczna :loveu: Quote
Kasia&Rika Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 A to nowa moda by kupować dywan pod kolor psa? :D bo ja tez tak zrobiłam:evil_lol: Quote
crazydaisy Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 AngelsDream napisał(a):Tylko nie gwarantuję żadnych zwrotów z tytułu urazów wilczakopochodnych. Można prosi więcej szczegółów?? Mam się bac? :) M&T napisał(a):http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/54765/172960/00000082.JPG chyba jej się podoba :evil_lol: a co do beardów na agility, to u nas w drużynie są bodajże 3 i są super :loveu::loveu: tylko lubią sobie poszczekać :evil_lol: No wiesz, skoro instruktorka jest zapalona beardeciara to nie dziwne, że i one trenują :) A co do szczekliwości - normalne u tej rasy :) Mudik napisał(a):Sliczne:loveu::loveu::loveu: http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/54765/168773/00000085.JPG Chyba trochu wiało na tym spacerku:cool3::evil_lol: No FORT ma wieczorami treningi,u nas nie bedzie wcześniej niż w lutym, ale vega może będzie miała lepszą koncentrację jak te kilka miesięcy poczeka, chyba ,ze dołaczysz do szczeniaczkowa? Ile Vega ma miesięcy??? Jakby co to napisz maila z zapytaniem do Lidki(mail jest na stronie w zakładce kontakt. A dywan piękny i Veguni chyba też przypadł do gustu:lol: O której na Forcie się odbywają treningi to jeszcze nie wiem, bowiem u nich również rozpoczynają się z późniejszym terminie. Miałam na myśli Russa. Co do wieku, to Vega ma 9 miesięcy tak więc jako taka koncentracja jest, póki co podczas zabaw i gonitw staram się ją troche stopowa w skakaniu na mnie i podgryzaniu. Jak chce, niech sobie szczeka, ale moje ubrania mogłaby zostawic w spokoju :mad: Kasia&Rika napisał(a):A to nowa moda by kupować dywan pod kolor psa? :D bo ja tez tak zrobiłam:evil_lol: Hmm, a wiesz, że w tych kategoriach nie patrzyłam :) Podobała mi się struktura i wzór. Trochę mnie ten jasny kolor odstraszał z uwagi na utrzymanie czystości, ale póki młoda nie wyschnie,nie jest wpuszczana do pokoju i problem się rozwiązał. smallpati napisał(a):witamy, my tu po raz pierwszy ;) ale piesia jest cudna :loveu::loveu::loveu: prześliczna :loveu: Dziękuję i zapraszam częściej :) Fotek trochę będzie, więc i oglądanie, mam nadzieję, się nie znudzi :) Kolejna porcja z moją siostrą: Quote
AngelsDream Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Baaj, jak kocha, to iska. Jak iska, to czasem za włosy, a czasem za rękawy bluzy... :) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Ależ ona jest piękna i ładnie jej na tym dywanie :loveu: Zazdroszcze spacerowych fot, my spacerujemy jak już jest ciemno nie mogę się doczekać weekendu , ale dziś zastanawiam się właśnie jak zareagowałby mój szef gdybym mu jutro rano zadzwoniła że przyjdę do pracy jak zajdzie słońce bo muszę iść z psem na spacer za dnia :evil_lol: Quote
crazydaisy Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 AngelsDream napisał(a):Baaj, jak kocha, to iska. Jak iska, to czasem za włosy, a czasem za rękawy bluzy... :) Eee, no takie coś mi nie straszne :) Obawiałam się, że może mnie na ziemię powalić lub coś podobnego :) Mudik napisał(a):Gdzie macie takie tereny do biegania? Pytanie które? :) Wcześniejsze fotki, te z lasku to forty bema, obecne, ze spaceru z siostrą i Milką to lasek młociński, a właściwie taka polanka, bo do lasku się nie pchałyśmy z uwagi na zakaz wprowadzania psów bez smyczy i sporo spacerowiczów. Rudzia-Bianca napisał(a):Ależ ona jest piękna i ładnie jej na tym dywanie :loveu: Zazdroszcze spacerowych fot, my spacerujemy jak już jest ciemno nie mogę się doczekać weekendu , ale dziś zastanawiam się właśnie jak zareagowałby mój szef gdybym mu jutro rano zadzwoniła że przyjdę do pracy jak zajdzie słońce bo muszę iść z psem na spacer za dnia :evil_lol: Zdjęcia spacerowe są jeszcze z weekendu, trochę się ich napstrykało i jest co wrzucać :) Co do szefa - już widzę jego minę :evil_lol: Quote
crazydaisy Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Czyli każdy komponuje wystrój pod pupila? :) U mnie to już totalne wariactwo - tu łóżka nie postawię bo fretki będą miały dostęp do okna i a nóż zechcą nauczyć się latać? Tej szafki nie wezmę, bo zaczepy słabe i zwierzaki otworzą :) Mieszkanie urządzałam pod zwierzaki – nie ważny był wygląd, byle praktyczne, a teraz? Mam w planach zmianę parkietu na płytki imitujące drewno by było mi łatwiej sprzątać, zarówno po psie jak i ogonach :) Dobrze, że TŻ jakoś to wszystko znosi :) Quote
eria Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 byłam i fotki kudłatych widziałam !!!!:loveu: Quote
crazydaisy Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Nowa strona to i fotki się przydadzą :) Quote
eria Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 oo tak tak fotki się zawsze przydadzą :loveu: Quote
AngelsDream Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Powalić też by mógł ;) Full serwis. Quote
crazydaisy Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Do wyboru do koloru? :) Dobrze, że ubrania ciemne noszę to po takim powaleniu jako tako będę wyglądać :) Podczas niedzielnego spaceru byłam mile zaskoczona gdy przypadkiem podsłuchałam rozmowę mamy z synkiem :) To była pierwsza napotkana osoba, która zaliczyła Vegę do Bearded Collie :multi: wcześniej była PONem, kudłatym kundelkiem lub bobtailem ("duluxem" bądź tym psem z reklamy). Quote
Recommended Posts