taxelina Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 crazydaisy napisał(a):Mój pofoci, ale jak jesteśmy razem na spacerze. Sam raczej się nie wyrywa i nie zabiera ze sobą aparatu, tak więc pozostaje mi czekać do weekendu, by popstrykać nowe fotki. To ja jezdze gdzies z psami, on nie lubi.. ale na zdjecia pociagow/bussow to moze daleko pojechac.. :angryy: wiesz nie ma sensu sie klocic czy cos :P wiec ja robie to co lubie i jezdze z nimi a on robi to co on lubi :diabloti: Quote
dog193 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Śliczna psiunka:loveu: Ale widze, ze masz problemy z wlosami na brodzie - probowalas jakichs szamponów wybielajacych?? Quote
jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Oczywiście, że nie ma sensu się sprzeczać albo zmuszać się wzajemnie do czegoś :) Najważniejsze przecież, żeby się psy wybiegały, a sesja to już dodatkowy atut :) Quote
crazydaisy Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 globalnydog193 napisał(a):Śliczna psiunka:loveu: Ale widze, ze masz problemy z wlosami na brodzie - probowalas jakichs szamponów wybielajacych?? Oj tak, biały włos na brodzie jest, jakby to ująć - zdziebko przybrudzony :( Stosuję ISB Szampon Cristal Clean, ale przy młodej non stop musiałabym ją "prać" by było widać rewelacyjne efekty. Przyznam jednak, że jest już troszkę lepiej niż parę miesięcy temu :) deer_1987 napisał(a):To ja jezdze gdzies z psami, on nie lubi.. ale na zdjecia pociagow/bussow to moze daleko pojechac.. :angryy: wiesz nie ma sensu sie klocic czy cos :P wiec ja robie to co lubie i jezdze z nimi a on robi to co on lubi :diabloti: jbk napisał(a):Oczywiście, że nie ma sensu się sprzeczać albo zmuszać się wzajemnie do czegoś :) Najważniejsze przecież, żeby się psy wybiegały, a sesja to już dodatkowy atut :) Dokładnie, najważniejsze by każdy robił co lubi. Nie ma sensu zmuszać kogoś do czegoś co nie sprawia mu radości :) Quote
taxelina Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Chociaz zawsze milo jak sie razem pojdzie na spacer, jak np wczoraj i pofoci tez :D Quote
Unbelievable Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 crazydaisy napisał(a): W tej kwestii doświadczenia jeszcze nie mam, ale po rozmowach z właścicielami mogę powiedzieć, że nie ma reguły - jeden pies będzie miał łatwy w utrzymaniu włos i wystarczy dokładne czesanie z częstotliwością raz na dwa tygodnie. Innego choć być czesała codziennie to i tak będzie wyglądał jak przed zabiegiem :evil_lol: mi chodzi o naukę w sensie sztuczek:cool3: Quote
crazydaisy Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 He he, no to się dogadałyśmy ;) Vega jest pojętna, lubi pracować z człowiekiem, ale czasami ciężko skupić na sobie jej uwagę :mad: Narazie ze sztuczkami nie przesadzamy bowiem skupiamy się na posłuszeństwie ;) Quote
zuzolandia Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Witamy sie wietrznie :loveu::loveu::loveu: Quote
taxelina Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Dobrze ze weekend niedlugo to foty beda _:D Quote
crazydaisy Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Witamy piątkowo :) Wczoraj nas nie było, bowiem mieliśmy dzień dostaw: koło 18 przyjechało jedzonko dla Vegi oraz Grafiego i Draco (fretki), dostarczone przez miłego i przystojnego pana, którego najchętniej z domu by się nie wypuściło :evil_lol: Później (ok. 20) dojechała lodówka, (stara odmówiła posłuszeństwa) z czego zwierzyniec skorzystał najbardziej i najadł się mięcha jak nigdy, bo niby co miałam zrobić z tym zamrożonym schabem i filetami z indyka?? :) Dziś lodóweczka podłączona, więc na nowo będzie można zbierać zapasy :) Na koniec (21:30) kumpel dowiózł nowego kompa. Oczywiście z zapałem zabrałam się za instalację niezbędnego oprogramowania i... utknęłam. Pierdoła nie mogę zlokalizować danych do zarejestrowania netu :( Quote
eria Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 dostarczone przez miłego i przystojnego pana, którego najchętniej z domu by się nie wypuściło fotę dla ciotek oczywiście zrobiłaś ? :diabloti::loveu::loveu::loveu: Quote
crazydaisy Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 eria napisał(a):fotę dla ciotek oczywiście zrobiłaś ? :diabloti::loveu::loveu::loveu: Fotki brak :(, ale zawsze można nowe zamówienie złożyć by się chłopak u mnie pojawił, zamontować kamerkę i nie tylko fotki, ale i filmik wrzucić :) Quote
eria Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 no to na co czekasz:diabloti: karma się nie zmarnuje a dogocioteczki napewno chętnie pooglądają :evil_lol::loveu: Quote
crazydaisy Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Dobra, dobra, może wykombinuję inny sposób by fotkę zdobyć :) Quote
crazydaisy Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 AngelsDream napisał(a):Hehe, fajny dzień - lubię takie. Tak, dzień pełen wrażeń :) Quote
crazydaisy Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 jbk napisał(a):Witam :) Co u Vegi? U niej dobrze, ale ja mało co się do pracy nie spóźniłam, bo młoda uskuteczniała bunt na spacerze "Nie załatwię się! Nie pójdę do domu! I co teraz zrobisz?" :mad: Quote
jbk Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 crazydaisy napisał(a):U niej dobrze, ale ja mało co się do pracy nie spóźniłam, bo młoda uskuteczniała bunt na spacerze "Nie załatwię się! Nie pójdę do domu! I co teraz zrobisz?" :mad: Ale nie spóźniłaś się :) Też się dziś bardziej guzdrałam rano przez psy, bo Fialka wyraziła chęć wyjścia po śniadaniu, a zwykle nie chce ;) Quote
crazydaisy Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Dojechałam na czas bo do metra się wpakowałam, a wierz mi, o tej porze to walka o byt ;) jeszcze trochę i upychaczy trzeba będzie zatrudnić :evil_lol: Quote
jbk Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 crazydaisy napisał(a):Dojechałam na czas bo do metra się wpakowałam, a wierz mi, o tej porze to walka o byt ;) jeszcze trochę i upychaczy trzeba będzie zatrudnić :evil_lol: Na śledzika jechałaś? Jak to dobrze, że w moim mieście wszędzie na piechotę ;) Quote
Recommended Posts