Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

crazydaisy napisał(a):
Mój pofoci, ale jak jesteśmy razem na spacerze. Sam raczej się nie wyrywa i nie zabiera ze sobą aparatu, tak więc pozostaje mi czekać do weekendu, by popstrykać nowe fotki.

To ja jezdze gdzies z psami, on nie lubi.. ale na zdjecia pociagow/bussow to moze daleko pojechac.. :angryy: wiesz nie ma sensu sie klocic czy cos :P wiec ja robie to co lubie i jezdze z nimi a on robi to co on lubi :diabloti:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiście, że nie ma sensu się sprzeczać albo zmuszać się wzajemnie do czegoś :) Najważniejsze przecież, żeby się psy wybiegały, a sesja to już dodatkowy atut :)

Posted

globalnydog193 napisał(a):
Śliczna psiunka:loveu: Ale widze, ze masz problemy z wlosami na brodzie - probowalas jakichs szamponów wybielajacych??

Oj tak, biały włos na brodzie jest, jakby to ująć - zdziebko przybrudzony :( Stosuję ISB Szampon Cristal Clean, ale przy młodej non stop musiałabym ją "prać" by było widać rewelacyjne efekty. Przyznam jednak, że jest już troszkę lepiej niż parę miesięcy temu :)

deer_1987 napisał(a):
To ja jezdze gdzies z psami, on nie lubi.. ale na zdjecia pociagow/bussow to moze daleko pojechac.. :angryy: wiesz nie ma sensu sie klocic czy cos :P wiec ja robie to co lubie i jezdze z nimi a on robi to co on lubi :diabloti:

jbk napisał(a):
Oczywiście, że nie ma sensu się sprzeczać albo zmuszać się wzajemnie do czegoś :) Najważniejsze przecież, żeby się psy wybiegały, a sesja to już dodatkowy atut :)

Dokładnie, najważniejsze by każdy robił co lubi. Nie ma sensu zmuszać kogoś do czegoś co nie sprawia mu radości :)

Posted

crazydaisy napisał(a):

W tej kwestii doświadczenia jeszcze nie mam, ale po rozmowach z właścicielami mogę powiedzieć, że nie ma reguły - jeden pies będzie miał łatwy w utrzymaniu włos i wystarczy dokładne czesanie z częstotliwością raz na dwa tygodnie. Innego choć być czesała codziennie to i tak będzie wyglądał jak przed zabiegiem :evil_lol:

mi chodzi o naukę w sensie sztuczek:cool3:

Posted

He he, no to się dogadałyśmy ;)
Vega jest pojętna, lubi pracować z człowiekiem, ale czasami ciężko skupić na sobie jej uwagę :mad: Narazie ze sztuczkami nie przesadzamy bowiem skupiamy się na posłuszeństwie ;)

Posted

Witamy piątkowo :)
Wczoraj nas nie było, bowiem mieliśmy dzień dostaw: koło 18 przyjechało jedzonko dla Vegi oraz Grafiego i Draco (fretki), dostarczone przez miłego i przystojnego pana, którego najchętniej z domu by się nie wypuściło :evil_lol:
Później (ok. 20) dojechała lodówka, (stara odmówiła posłuszeństwa) z czego zwierzyniec skorzystał najbardziej i najadł się mięcha jak nigdy, bo niby co miałam zrobić z tym zamrożonym schabem i filetami z indyka?? :) Dziś lodóweczka podłączona, więc na nowo będzie można zbierać zapasy :)
Na koniec (21:30) kumpel dowiózł nowego kompa. Oczywiście z zapałem zabrałam się za instalację niezbędnego oprogramowania i... utknęłam. Pierdoła nie mogę zlokalizować danych do zarejestrowania netu :(

Posted

dostarczone przez miłego i przystojnego pana, którego najchętniej z domu by się nie wypuściło

fotę dla ciotek oczywiście zrobiłaś ? :diabloti::loveu::loveu::loveu:

Posted

eria napisał(a):
fotę dla ciotek oczywiście zrobiłaś ? :diabloti::loveu::loveu::loveu:

Fotki brak :(, ale zawsze można nowe zamówienie złożyć by się chłopak u mnie pojawił, zamontować kamerkę i nie tylko fotki, ale i filmik wrzucić :)

Posted

jbk napisał(a):
Witam :) Co u Vegi?

U niej dobrze, ale ja mało co się do pracy nie spóźniłam, bo młoda uskuteczniała bunt na spacerze "Nie załatwię się! Nie pójdę do domu! I co teraz zrobisz?" :mad:

Posted

crazydaisy napisał(a):
U niej dobrze, ale ja mało co się do pracy nie spóźniłam, bo młoda uskuteczniała bunt na spacerze "Nie załatwię się! Nie pójdę do domu! I co teraz zrobisz?" :mad:

Ale nie spóźniłaś się :) Też się dziś bardziej guzdrałam rano przez psy, bo Fialka wyraziła chęć wyjścia po śniadaniu, a zwykle nie chce ;)

Posted

crazydaisy napisał(a):
Dojechałam na czas bo do metra się wpakowałam, a wierz mi, o tej porze to walka o byt ;) jeszcze trochę i upychaczy trzeba będzie zatrudnić :evil_lol:

Na śledzika jechałaś? Jak to dobrze, że w moim mieście wszędzie na piechotę ;)