Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

sota36 napisał(a):
Pysia zadowolona, ze ...skonczylas :):):)

Aż tak to widać :razz: psy faktycznie wyczuwają ludzkie emocje, bowiem pod koniec i ja się cieszyłam, że dobiegamy końca :lol:
Muszę przyznać, że po wyczesaniu to zupełnie inny pies :)

Posted

Mudik napisał(a):
Super, zacznij już może obcinać włos na stopie zeby formować okrągła , kocia łapkę;);):lol:

Eeee, że jak? Kochana, ja wolę z nożyczkami nie eksperymentować, bowiem zupełnie nie mam o tym pojęcia :)

Russellka napisał(a):
Skubana się śliczna zrobiła :loveu: Tzn wtedy też ładna ale teraz to jest luxik ;)

A dziękuję :)

Domka_Czika napisał(a):
A ja tam wole roztrzepaną Vegę:loveu:
Ale porozrzucane włoski na dywanie to nie ;)

Jak to się mówi, kwestia gustu :) Powiem tylko, że po spacerku z TŻ już nie jest taka "wystawowa". Ach ta pogoda...

Posted

Koffana,ale to proste jest, najpierw od dołu łapy wyrównujesz włos by nie wystawał z poza opuszek ,potem jedziesz dookoła (pies stoi,żeby łapa była prosto) na okrągło. Najlepiej popatrz na fotki wystawowe dorosłych psów i rób tam by łapa Vegi wygladała jak łapy tych psów.

Posted

Może i łatwe, ale... oglądam fotki beardedów z wystawy i jak dla mnie łapy wyglądają podobnie, no może są nieco bardziej "zarośnięte" ;) Chyba wybiorę się do Ciebie na tzw. przedstawienie instrukcji obsługi :evil_lol:

Posted

Dwie godziny czesania? :crazyeye: No nie powiem - efekt jest :loveu:
Jak dla mnie to Vega dobrze wygląda uczesana i nie, jak to mówią "pięknemu we wszystkim ładnie" :cool3:
Zawsze Wam tyle czasu schodzi?
Myzianko dla suńki