Mudik Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Super!! http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/54765/156756/00000014.JPG Seria z patykiem też mi się bardzo podoba. Mieliście wpaśc na zawody, hęę,hę:cool3::cool3::diabloti: Quote
crazydaisy Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Domka_Czika']Ona coś widzi przez te kudełki ?:loveu: Widzi, widzi i to całiem nieźle :) [quote name='Mudik']Super!! http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/54765/156756/00000014.JPG Seria z patykiem też mi się bardzo podoba. Mieliście wpaśc na zawody, hęę,hę:cool3::cool3::diabloti: Byliśmy ze znajomymi - czarny labrador, sznaucerka olbrzymka no i my :) Twoje psiaki mijałam przy wejsciu, ale właścicielki nigdzie nie widziałam :( Długo jednak nie posiedzieliśmy, ja byłam głodna, Vega zmęczona i po krótkich pogaduszkach z beardeciarzami oraz sympatyczną właścicielką briarda zmyłyśmy się do domu. Quote
mimi_91 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 śliczna z niej panna :loveu: a czy po takim szalonym spacerku bardzo jej się włosy plączą?? dużo masz roboty z jej włoskami?? Quote
LadyK Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 O jak dużo fotek :multi: Wszystkie super :loveu: Quote
crazydaisy Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='mimi_91']śliczna z niej panna :loveu: a czy po takim szalonym spacerku bardzo jej się włosy plączą?? dużo masz roboty z jej włoskami?? Plączą?? Nieeee, ale piaskownicę mam w domu po takich spacerkach ;) Wolę jednak to (mała obeschnie i jest czysta) niż ciągłe płukanie w wannie. [quote name='Owczarkowa']O jak dużo fotek :multi: Wszystkie super :loveu: Nadrabiam zaległosći :) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 widzę że Vega to też maniak patyczkowy :evil_lol: Quote
crazydaisy Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 anetta napisał(a):Panna jesień :lol::lol: :loveu::loveu: A ile wyczesywania po tym spacerku było ;) juz sobie zimy wyobrażam.... AngelsDream napisał(a):A my się dziś widzieliśmy ;) Tia, ale mogliście się zatrzymać w tym autku to jeszcze byśmy pogadały :mad: Jakoś sił na gonienie Was nie miałam :evil_lol: Rudzia-Bianca napisał(a):widzę że Vega to też maniak patyczkowy :evil_lol: Oj tak, a weź jej i zabierz zdobycz - gwarantowane obszczekanie i skakanie połączone z podgryzaniem pośladków :evil_lol: Quote
eria Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Plączą?? Nieeee, ale piaskownicę mam w domu po takich spacerkach ;-) Wolę jednak to (mała obeschnie i jest czysta) niż ciągłe płukanie w wannie. też zwykle tak robię :lol: Byliśmy ze znajomymi - czarny labrador, sznaucerka olbrzymka no i my a ja sie pytam GDZIE jest fota tej olbrzymki :mad: Quote
crazydaisy Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 eria napisał(a): a ja sie pytam GDZIE jest fota tej olbrzymki :mad: Oops nie ma :oops:, ale spokojnie Ursa chodzi z nami na szkolenie PT, więc specjalnie dla Was na kolejnych zajęciach mogę ją obfocić :) Quote
AngelsDream Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Zatrzymaliśmy się kawałeczek dalej - TŻ nie staje na środku drogi z zasady ;) Nawet jak mu kazać. :diabloti: Quote
crazydaisy Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Ech, szkoda, że nie zauważyłam. Odwracałam się jeszcze, ale jak zniknęliście za zakrętem to poszłam dalej myśląc, że nie skojarzyliście, że ja to ja :) Czyżbyście na agility jechali?? :) Quote
AngelsDream Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Tak, popatrzyliśmy trochę i wróciliśmy do domu padnięci po szkoleniu. Quote
C&B Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 crazydaisy napisał(a):Widzi, widzi i to całiem nieźle :) . Hehe . Pewnie najlepiej jedzenie i patyczki :D Quote
Bartiśkowa_ Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 świetne fotki i te jesienne i te kwiatowe :lol: ah ta śliczna Vega :loveu::loveu: Quote
groszek83 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Domka_Czika napisał(a):Hehe . Pewnie najlepiej jedzenie i patyczki :D To to najlepiej widzą wszyystkie psy nawet te bez grzywek na oczach:eviltong: Quote
crazydaisy Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Dokładnie :) He he, dziś młoda na drewniany słupek wpadła goniąc się z innym psiakiem... i nie jest to wina grzywki, bo była związana :) Quote
DorkaWD Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Oooo :crazyeye: Co ja widzę? Vegunia umaszczenie zmieniła :diabloti: Psotami braciszkowi dorównuje :razz: Drapki po brzuszku, za uszkiem dla tej ślicznotki! Quote
Mudik Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Dobrze dojrzałam na jednej z fotek ,że wpadliście z Vegą na cavanowskie zawody??, Jak Tak czemu się ukrywaliście, hę??:mad: Quote
crazydaisy Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 DorkaWD napisał(a):Oooo :crazyeye: Co ja widzę? Vegunia umaszczenie zmieniła :diabloti: Psotami braciszkowi dorównuje :razz: Drapki po brzuszku, za uszkiem dla tej ślicznotki! Tak Dorka, powoli młoda się wybrawia i nabiera dorosłego włosa :) Drapki przekazane, och jaki pysio usmiechnięty podczas tych pieszczot ;) Mudik napisał(a):Dobrze dojrzałam na jednej z fotek ,że wpadliście z Vegą na cavanowskie zawody??, Jak Tak czemu się ukrywaliście, hę??:mad: Jeśli mówimy o tych fotkach, na których za widzów robimy to tak, dobrze widziałaś. Co do ukrywania się to stanowczy sprzeciw! Tam było tyle ludzi i psów, że nawet nie wiedziałam, która to Ty, więc popatrzyłyśmy troszeczkę, później do beardeciarzy dołączyłyśmy pogadać i zmęczone po PT zmyłyśmy się do domu ;) Quote
eria Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 crazydaisy napisał(a):Oops nie ma :oops:, ale spokojnie Ursa chodzi z nami na szkolenie PT, więc specjalnie dla Was na kolejnych zajęciach mogę ją obfocić :) :multi::multi::multi:to czekam :loveu: Quote
M&T Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/54765/156756/00000025.JPG strasznie mi się podoba ta focia :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts