Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

crazydaisy napisał(a):
Ja na maxa nie podniosę, bo młoda do miski nie sięgnie :) ale sprawdza się - fretki nie wyjadają psiej karmy co wcześniej było zmorą. A Wy zadowoleni?

Jak najbardziej,stojak mam juz prawie 2 lata i troche zaczyna sie bujac(cos sie musialo poluzowac) ale wciaz da sie z niego zjesc :p

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

To mnie małpa załatwiła! Wyszłyśmy na dwór by poćwiczyć dzisiejsze nauki. Wszystko ładnie, pięknie, więc stwierdziłam, że w nagrodę sobie pogania. Odpięłam smycz i na komendę biegaj puściłam wolno. I co zrobiła? Dosłownie na chwilę poleciała w krzaki... to wystarczyło by wrócić bardzo aromatyczną :angryy: Nawet zapiąć się jej nie dało nie ryzykując przesiąknięcia "zapachem" i "brudem", więc z długim patykiem prowadziłam ją do domu.
Tu już po szorowaniu, na szczęście znowu czyściutka i pachnąca:

Posted

Vega ma teraz takie najlepsze moim zdaniem stadium obfutrzenia :loveu::loveu::loveu: Bo kudły do samej ziemi nie są fajne, a takie jak teraz i jeszcze ciut dłuższe - bomba :loveu:

Posted

crazydaisy napisał(a):
Ona nie jest wystawowym psem, więc kudły będzie się podcinało od spodu by nie sprzątała ulic spacerując :)

oo , myślałam że spróbujecie wystaw :lol:

Posted

Nie przy tej suni.
Wcześniej nawet nie myślałam o wystawach, ale coś jednak zaczęło kiełkować, jednak Vega to PET - za dużo bieli o w metryce ma zaznaczone, że nie jest sunią hodowalaną.
Pozostają nam zawody sportowe :)

Posted

crazydaisy napisał(a):
Dosłownie na chwilę poleciała w krzaki... to wystarczyło by wrócić bardzo aromatyczną :angryy: Nawet zapiąć się jej nie dało nie ryzykując przesiąknięcia "zapachem" i "brudem", więc z długim patykiem prowadziłam ją do domu.
Tu już po szorowaniu, na szczęście znowu czyściutka i pachnąca:

No nie! Pies się wypachnił specjalnie dla swojej Pani i zamiast nagrody w postaci uścisków i całusów została wykąpana. :mad:

Posted

Ja dziękuję za takie perfumy, chyba mamy inne pojęcie pięknego zapachu ;) Wierzcie mi - całować jej się nie dało.
Nicka a kto powiedział, że ona kałuż nie lubi? Niemal każdą musi zaliczyć skacząc po wodzie jak wariatka :) To jednak jej wybaczam i po przyjściu do domu suszę łapy u podwozie :)

Posted

a ja jutro wyprowadzam na popołudniowy spacerek zaprzyjaźnioną birdołkę Sonię:loveu: i ONkę Gaję plus dwa moje, bedziemy wymiatac:diabloti:

dzien dobry w ten zimny dzionek!

Posted

crazydaisy napisał(a):
Ja dziękuję za takie perfumy, chyba mamy inne pojęcie pięknego zapachu ;) Wierzcie mi - całować jej się nie dało.
Nicka a kto powiedział, że ona kałuż nie lubi? Niemal każdą musi zaliczyć skacząc po wodzie jak wariatka :) To jednak jej wybaczam i po przyjściu do domu suszę łapy u podwozie :)

:evil_lol: i prawidłowo :lol:

Posted

Ania! napisał(a):
Kałuże i błoto to jest to co kudłacze lubią najbardziej :evil_lol:

Wcale nie :diabloti::diabloti:
Moja KUDŁATA nie lubi byc brudna :eviltong::eviltong: to przerosnieta paniusia :evil_lol:
Za to MNIEJSZE KUDŁY nadrabiaja za obydwie :evil_lol::evil_lol:

doberek ;-) ...birdołek fajnie wyglada taki szczenieco opierzony :loveu::loveu: