crazydaisy Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):Witam po raz 1 :razz: Vega jest prze śliczną sunią :loveu::loveu:Uwielbiam takie kudłate psiaczki Dużo ją czeszesz ?? Póki co, z uwagi na zmianę włosa ze szczenięcego na dorosły dwa razy w tygodniu, tak więc nie jest to bardzo uciążliwe :) mimi_91 napisał(a):no koło tej rasy nie da się przejść obojętnie:lol: no i ja wpadłam po uszy :loveu: i czekam na swoją suńkę ale to dopiero na wiosnę tak koło kwietnia :multi: na razie duuużo czytam na temat beardedków;) a Vega jest po prostu przepiękna:loveu: mimi_91 nie pożałujesz, o naprawdę wspaniałe psy, które mają wiele uroku, a te ich spojrzenia... :loveu: Z jakiej hodowli będziesz brała psiaka? Quote
crazydaisy Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Kolejna strona, więc wrzucę parę fotek: Quote
eria Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Cześć Asiu ! Na powyższych fotkach Vega jest znowu brązowa:evil_lol::loveu: Quote
crazydaisy Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Jak nic... kameleon :evil_lol: Quote
crazydaisy Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 A kto ją tam wie, skoro gazety "czyta", gąbki zabiera, pewnie do kąpieli jak nas nie ma to może i farbę złapała :) Quote
mimi_91 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 crazydaisy napisał(a): mimi_91 nie pożałujesz, o naprawdę wspaniałe psy, które mają wiele uroku, a te ich spojrzenia... :loveu: Z jakiej hodowli będziesz brała psiaka? myślałam o hodowli Moonlight Sparke z Jaworzna hodowcy wydają się być bardzo mili i dobrzy ( spotkałam się z nimi na wystawie i nawiązałam z Nimi kontakt mailowy) to byłby pierwszy miot ich suczki Beauty:loveu: już nie mogę się doczekać aż będę miała moją ukochaną suńkę:p a Vegunia to cud miód i maliny tylko schrupać tą słodycz:loveu: Quote
crazydaisy Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Z tego co kojarzę to Beauty jest siostrą Ballu, mamuśką mojej Vegi :) bo chyba o tej hodowli mówisz http://www.beardie.pl/index1.html :) Quote
mimi_91 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 tak dokładnie o tej:p a dzięki hodowli Egida Ateny się o birdziołkach dowiedziałam bo zobaczyłam zdjęcie Ballu w gazecie jak szczeniaczki miała:lol: Quote
crazydaisy Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Jaki ten świat mały, ale czemu się dziwić skoro w Polsce niewiele hodowli Beardedów. Quote
LadyK Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/54765/130422/00000074.JPG :loveu: Quote
zuzolandia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 :evil_lol:eria napisał(a):Cześć Asiu ! Na powyższych fotkach Vega jest znowu brązowa:evil_lol::loveu: haaa bo nasza kolezanka ma 2 birdolki :evil_lol::evil_lol: i raz jedną pokazuje a raz drugą :evil_lol::evil_lol: pozdrowionka! Quote
eria Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 zuzolandia napisał(a)::evil_lol: haaa bo nasza kolezanka ma 2 birdolki :evil_lol::evil_lol: i raz jedną pokazuje a raz drugą :evil_lol::evil_lol: już mi to też przyszło do głowy :diabloti: ale nie chciałam tak na glos:evil_lol:... Quote
Bartiśkowa_ Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Raz briarda spotkałam wweta i nie mogłam się napatrzeć :loveu: pomimo teog że był troche zaniedbany i tak był piękny ;)a Vega no cudna Mieszkacie w domu prywatnym ?? Quote
crazydaisy Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Raz briarda spotkałam wweta i nie mogłam się napatrzeć :loveu: pomimo teog że był troche zaniedbany i tak był piękny ;)a Vega no cudna Mieszkacie w domu prywatnym ?? Mieszkamy w bloku, ale w okolicach mamy parki i lasek, więc jest gdzie się wybiegać :) Briardy to piękne psy, ale z uwagi na warunki mieszkaniowe do nas trafił Beadred Collie i wyboru nie żałuję :) Quote
crazydaisy Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 No i fotencje, bo jakoś pusto się zrobiło Quote
crazydaisy Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Puchato i zielono :) Przez młodą omal do pracy się nie spóźniłam :angryy: Poranny spacerek, jak zawsze, ganianie na boisku za patyczkiem. Niestety tym razem Vega strasznie się nakręciła co skutkowało skakaniem na wszystko (czyt. mnie), podgryzaniem w zabawie itd. Do domu wróciłam w totalnie upaćkanych spodniach i rozdartą bluzką :angryy: Quote
eria Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 oo Vega znów brązowa :evil_lol:a może to ta druga birdołka ?? :evil_lol: Quote
M&T Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 ojej, to nieciekawie :shake::shake: ale bluzkę da się uratować? http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/54765/130422/00000080.JPG śliczny uśmiech :loveu: Quote
crazydaisy Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='M&T']ojej, to nieciekawie :shake::shake: ale bluzkę da się uratować? http://pl.fotoalbum.eu/images1/200808/54765/130422/00000080.JPG śliczny uśmiech :loveu: Hmm, szczerze mówiąc nie miałam czasu ocenić strat, ale by ją uratować musiałabym trochę skrócić, więc czarno to widzę. Quote
M&T Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 ojj, to się Vega naraziła :shake: a bluzka była jedną z ulubionych, cyz da się przeżyć jej stratę? ^^' Quote
AngelsDream Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Psiarz ze stratami się liczy ;) Quote
crazydaisy Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 M&T napisał(a):ojj, to się Vega naraziła :shake: a bluzka była jedną z ulubionych, cyz da się przeżyć jej stratę? ^^' Bluzka pal licho, tu odszkodowanie za szkodliwe/nerwowe powinnam dostać :) Na biegu wyszukiwanie nowych ciuszków i pędem do autobusu ;) AngelsDream napisał(a):Psiarz ze stratami się liczy ;) Wiadoma sprawa, tylko dlaczego ranną porę wybrała? :) No nic, ubrania rzecz nabyta ;) Quote
Recommended Posts