Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']witam:)
jestem u was pierwszy raz ale napewno nie ostatni:)
Vega jest cudowna:loveu:

Na to liczymy – zapraszamy częściej :)

[quote name='M&T']http://img373.imageshack.us/img373/5815/dsc05362iw9.jpg
jakie słodkie fotoooo! :loveu::loveu:

Jak tę scenkę zobaczyłam to nie mogłam przepuścić okazji by to uwiecznić. Zachowanie Vegi bardzo, ale to bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło. Fakt, wiedziałam, że dzieci lubi, ale nie spodziewałam się, że aż tak :multi:

[quote name='Mudik']Beardie użytkowy:evil_lol:, Vega nadrzewna super!:loveu::multi:

http://img363.imageshack.us/img363/1244/dsc05490je4.jpg
[quote name='AngelsDream']Oj drzewny, drzewny ^^

Oj, co by tylko pies w kota mi się nie zamienił ;)

[quote name='anetta']Ooo Ruciane, coś mi to mówi :lol::lol:

Uroczy zakątek, w którym praktycznie nic się nie dzieje – jak w sam raz dla osób z psem ;)

Posted

Ostatnie 2 dni były dla mnie bardzo stresujące - Vega nie miała apetytu, wymiotowała, kupki o ile były to takie luźne... po tych mazurskich kleszczach, które z niej wyjęłam padło podejrzenie na bebeszjozę, więc wczoraj po pracy do weta na badanie krwi. Do 21, o której miały być wyniki, siedziałam jak na szpilkach, czas niemiłosiernie się dłużył, aż o 8:40 tel z kliniki - morfologia prawidłowa, brak śladów pierwotniaka Kamień spadł mi z serca!
Z uwagi na wymioty miała jednak Vegę przegłodzić i podawać wodę często, ale w niewielkich ilościach.

Posted

Uff, dobrze, że Vegusi nic nie jest :multi::multi: mój Mickey po Zlocie Dogomaniaków, na którym złapał chyba z 20 kleszczy, też nie chciał jeść, miał rozwolnienie itp. Też padło podejrzenie na chorobę pokleszczową, ale okazało się, że ma zagazowane jelita i wystarczyło, jak miał głodówkę przez kilka dni i zastrzyki dostawał ;)

Posted

Vega wczoraj dostała zastrzyk (nazwy niestety w obecnej chwili nie podam) na te wymioty, więc mam nadzieję, że w ciągu kilku dni odzyska apetyt. Podczas zastrzyku jednak takiego hałasu narobiła jakby ją co najmniej ze skóry obdzierali... panikara jedna ;)

Posted

http://img225.imageshack.us/img225/6403/dsc05383gp4.jpg

hihihihi wodnik szuwarek;-)
taaaa u mnie jest podobniee....oba futra napuszone po nabraniu wilgoci jakos takos chudną w oczach ;-) hihii

oooo jak to dobrze ze z Vegą wszystko oki....
kleszcze to przeklenstwo ...dobrze ze u nas nie ma ich tak duzooo i nie są agresywne
niemniej kropimy namietnie bo jestem przewrazliwiona ....

mizianko i przytulanko dla Vegusi...niech szybko wraca do formy!!!!

Posted

Vega chyba wzięła sobie do serca Wasze życzenia powrotu do zdrowia :) Po wczorajszej kolacji, którą wciągnęła jak odkurzacz po wymiotach ani śladu :) Teraz musi być już tylko lepiej.
Jak już piszę to wrzucę jeszcze parę fotek z kolekcji "mazury"

Posted

[quote name='M&T']No to dobrze, że jest już lepiej :multi:

http://img244.imageshack.us/img244/4369/dsc05485nf3.jpg
ten portrecik jest prześliczny :loveu::loveu:

Taki mały potarganiec :)

[quote name='xxSweetGirl93xx']dobrze ze jest jej juz lepiej:D

cudnie wyglada taka mokra:loveu:

Oj, tak, na szczęście małej nic nie dolega, widać, że odżyła i znów nabrała chęci do szaleństw :)

[quote name='anetta']Zmokła kura :lol::lol:

Następne już będą suche, bo mazurowy repertuar się już skończył :)