Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

No i po urlopie :( pogoda chyba na złość nam zrobiła i mało przychylna była, ale i tak daliśmy sobie radę na tych pochmurnych mazurach.
Pierwsze, nieśmiałe zapoznawanie z wodą:

Bezpieczniej uciec :)

Później poszło z górki i po brzegu dosyć chętnie łaziłam :)

Pomosty również sprzyjały :)

Posted

zuzolandia napisał(a):
http://img361.imageshack.us/img361/4880/dsc05155wb3.jpg

szybki ped do bezpiecznej przystani ;-) hihihih

Ja jestem zdania ze niewazna pogoda ..wazne ze urlop wogole jest ;-) hihihi

pozdrowionka!

Racja, na brzegu było o wiele bezpieczniej i nic dupska nie moczyło :) Młoda widać ciągotki do wody ma, ale na wypływanie daleko od brzegu się nie decydowała.

eria napisał(a):
http://img383.imageshack.us/img383/3848/dsc05306pw4.jpg
naj naj najpiękniejsze!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:

witamy z powrotem :multi:

Witamy :) Tak, grzywa rozwiana i tak można żyć :)

Posted

Dzięki zuzolandia. Póki co zwykłą małpką Sony DSC-W200. Przymierzam się do lepszego zakupu, ale przy dzisiejszym zalewie rynku różnego rodzaju sprzętem nie mam pojęcia na co się zdecydować :)

Posted

eria może i mokra kura, ale jaka urocza :) muszę jednak przyznać, że młoda strasznie szybko schła wcześniej otrzepując się obok nas :angryy:
Z tego wyjazdu jednak coś ważnego przywiozłyśmy - Vega w końcu doczekuje normalnej pory by się załatwić z rana (juz nie koło 5-6, a spokojnie do 8 poczeka) i nie zdarza jej się siknąć w domu :multi:
Poza tym coś mniej przyjmenego - kleszcze. Kurde, mimo zakraplania i obroży przeciw pchelno-kleszczowej 4 dziady z niej wyjęłam, w tym jednego niefortunnie rozgniotłam przy szczotkowaniu :( Teraz sunie jest pod ścisłą obserwacją... oby tylko niczego się nie nabawiła, bo nawet nie wiem gdzie łepetyna kleszcza została :(

Posted

noo w Wawie to macie przechlapane z kleszczami :shake: ja przyznaje że moje pare dni temu zakropliłam bo sie dziady pojawiły, a wcześniej były miesiac bez żadnego zabezpieczenia:oops: i nie miały kleszczy wcale ! ;)
ale u nas one nie są tak niebezpieczne......

Posted

eria napisał(a):
noo w Wawie to macie przechlapane z kleszczami :shake: ja przyznaje że moje pare dni temu zakropliłam bo sie dziady pojawiły, a wcześniej były miesiac bez żadnego zabezpieczenia:oops: i nie miały kleszczy wcale ! ;)
ale u nas one nie są tak niebezpieczne......

to fakt ....od bodajze 2 miiesiecy nie widzialam u nas kleszczy ..odpukac ...a dziewczyny zasuwają po lesie i lakach bardzoo czesto....:multi::multi:

crazydaisy napisał(a):
Dzięki zuzolandia. Póki co zwykłą małpką Sony DSC-W200. Przymierzam się do lepszego zakupu, ale przy dzisiejszym zalewie rynku różnego rodzaju sprzętem nie mam pojęcia na co się zdecydować :)

...no robi ekstra wyraziste foty....malpeczka :lol:
...tez mi sie marzy lepszy sprzet ale to melodia przyszlosci ....jak sie pojawi jakis zastrzyk finansowy :evil_lol::evil_lol:

Posted

zuzolandia napisał(a):

...no robi ekstra wyraziste foty....malpeczka :lol:
...tez mi sie marzy lepszy sprzet ale to melodia przyszlosci ....jak sie pojawi jakis zastrzyk finansowy :evil_lol::evil_lol:

Wyraziste faktycznie są, choć niektórzy twierdzą, że przejaskrawione :) ale na dzień dzisiejszy nie jest źle, choć nie powiem, zdjęć z ruchu mało wychodzi, szczególnie w pomieszczeniach zaciemnionych.

Kati16 napisał(a):
Witam się :) Piękna jest :loveu: Ja tutaj po raz pierwszy ale będę zaglądać :) Pozdrawiam i zapraszam do galerii Neski ;)

A witamy, witamy i zapraszamy częściej, a waszą galerię z pewnością odwiedzimy :)