AngelsDream Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 A gdzie normalnie chodzicie na dłuższe spacery? :) Może nam tam bliżej :) Quote
crazydaisy Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Najczęściej forty bema lub lasek bielański, a Wy gdzie najczęściej się wybieracie? Quote
AngelsDream Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Pole Mokotowskie i pola przy Trasie Siekierkowskiej :) Quote
crazydaisy Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Przy trasie to nie mam pojęcia gdzie, ale na polach możemy sie umówić. Quote
AngelsDream Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 No my np. moglibyśmy we wtorek być :) Fajnie byłoby się spotkać. znaczy przynajmniej z mojej strony fajnie. ;) Quote
eria Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 witamy poweekendowo cierpiąc na kryzys poniedziałku :evil_lol: Quote
crazydaisy Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 AngelsDream napisał(a):No my np. moglibyśmy we wtorek być :) Fajnie byłoby się spotkać. znaczy przynajmniej z mojej strony fajnie. ;) Z mojej również :) Wstępnie wtorek mi pasuje, ale tak koło 17:30 - 18 może być? Podaj mi jakieś namiary na siebie. eria napisał(a):witamy poweekendowo cierpiąc na kryzys poniedziałku :evil_lol: Witam, witam :) faktycznie z tym poniedziałkiem coś nie tak, co tydzień to samo mało pozytywne nastawienie i wczesne wstawanie, ale jeszcze 5 dni i upragniony urlop :multi: Quote
crazydaisy Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Kolejna porcja fotek :) Mimo brzydkiej pogody coś się udało pstryknąć: Tutaj efekt popsuł blok, ale przerabiać mi się nie chce :eviltong: A to wyszło całkiem nieźle :) Quote
eria Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 ostatnia japa Vegi jest fantastyczna !!!!!!!!!:loveu::multi: Quote
crazydaisy Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Dzięki :) Ile się napstrykałam by w końcu ją z przodu złapać ;) Quote
Mudik Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ostatnia super ,ta z blokiem:cool3::eviltong: też nie przeszkadza mi ,stwarza dodatkowy ciekawy efekt:loveu::loveu::loveu: Super! Quote
Infortune. Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Wspaniała :loveu: A mnie tam blok nie przeszkadza, ważne, że psa nie zasłania :evil_lol: Quote
Ewa_17 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 witam serdecznie :) pierwszy raz trafilam do galerii Vegi i jestem zafascynowana Twoja pieknoscia :loveu: napisz cos wiecej o jej charakterze... jak jest z pielegnacja, ona ma wlos czy siersc? lnieje intensywnie? Quote
crazydaisy Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Ewa_17 z pielęgnacją nie jest najgorzej, choć przy szczenięcym włosie jest więcej problemów niż z dorosłym - bardziej się kołtuni i mimo wyczesania, po pierwszym spacerze nie widać efektów. W tym okresie ważne jest by nie dopuścić do powstania kołtunów. Jeśli o charakterek chodzi to nie ma w niej chęci dominacji, jest układna i jak na szczeniaka bardzo ułożona - zero skłonności do ucieczek :) Jest to pies "uzależniony" od człowieka, chętny do nauki, lubiący długie spacery i pracę z nim. W domu mało kłopotliwa, domu nie roznosi, choć ostatnio robi mi porządki na komodzie, więc wszystko zostało pochowane :diabloti: Quote
Ewa_17 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 noto widze, ze przeciwienstwo mojej Rosolindy ktora lubi zwiewac przy byle okazji :mad: a jak z lnieniem?;) Quote
crazydaisy Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Póki co większych problemów nie ma :) Włos wychodzi tylko podczas wyczesywania, a i tak niewiele. Ogólnie to w późniejszym wieku większych problemów ma nie być, linieć ma tylko podszerstek, a włos ma rosnąć i rosnąć :) Quote
AngelsDream Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 http://img383.imageshack.us/img383/5914/dsc05066mv6.jpg Piorun strzelił ;) Quote
crazydaisy Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Oj już nie taka mała :) Besta z komody i stołu zaczyna mi rzeczy ściągać :angryy: Quote
eria Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 http://img383.imageshack.us/img383/5914/dsc05066mv6.jpg :loveu::loveu::loveu: aaalem sie rozmarzyła.....:loveu: Quote
Recommended Posts