Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

AngelsDream napisał(a):
No my np. moglibyśmy we wtorek być :) Fajnie byłoby się spotkać. znaczy przynajmniej z mojej strony fajnie. ;)

Z mojej również :) Wstępnie wtorek mi pasuje, ale tak koło 17:30 - 18 może być? Podaj mi jakieś namiary na siebie.

eria napisał(a):
witamy poweekendowo cierpiąc na kryzys poniedziałku :evil_lol:

Witam, witam :) faktycznie z tym poniedziałkiem coś nie tak, co tydzień to samo mało pozytywne nastawienie i wczesne wstawanie, ale jeszcze 5 dni i upragniony urlop :multi:

Posted

witam serdecznie :)

pierwszy raz trafilam do galerii Vegi i jestem zafascynowana Twoja pieknoscia :loveu:

napisz cos wiecej o jej charakterze...
jak jest z pielegnacja, ona ma wlos czy siersc? lnieje intensywnie?

Posted

Ewa_17 z pielęgnacją nie jest najgorzej, choć przy szczenięcym włosie jest więcej problemów niż z dorosłym - bardziej się kołtuni i mimo wyczesania, po pierwszym spacerze nie widać efektów. W tym okresie ważne jest by nie dopuścić do powstania kołtunów.
Jeśli o charakterek chodzi to nie ma w niej chęci dominacji, jest układna i jak na szczeniaka bardzo ułożona - zero skłonności do ucieczek :) Jest to pies "uzależniony" od człowieka, chętny do nauki, lubiący długie spacery i pracę z nim. W domu mało kłopotliwa, domu nie roznosi, choć ostatnio robi mi porządki na komodzie, więc wszystko zostało pochowane :diabloti:

Posted

Póki co większych problemów nie ma :) Włos wychodzi tylko podczas wyczesywania, a i tak niewiele. Ogólnie to w późniejszym wieku większych problemów ma nie być, linieć ma tylko podszerstek, a włos ma rosnąć i rosnąć :)