Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sota36']masz mop wyskakuje w czasie burzy na dwor i skacze do nieba lapiac krople. Zuzanka Inkowa zas pedzi do okna i patrzy na blyskawice.

Taaaa :diabloti: iihih a teraz to OBIE siedza z nosami przy szybie i patrzą jak sie pieknie blyska :evil_lol: ....mam nienormalne psy :evil_lol:

http://img110.imageshack.us/img110/3814/dsc04690io9.jpg

pieknieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tu wyszła.........

u nas friszbej sie nie sprawdził ...za to pileczka.....to milosc zycia Zuzanki..i fajny przyjaciel Fruzanki ...:loveu:

Posted

AngelsDream napisał(a):
Baaj ma swoją ulubioną - taką małą, mięciutką, kolorową, jakby skórzaną. To jego miłość.

A Zuzol taką stara niebieską ktora ma chyba z 10 lat :evil_lol::evil_lol: i jest rozerwana w 3 miejscach ....ma chyba ze 5 nowych ale zawsze z tej gromadki wybiera BLUE :loveu:....zreszta na niektorych fotach w galeri biega z tymi zwłokami hihihhh

Posted

Piłeczki? He he, Vega różne dostała, ale najbardziej pasują jej takie małe grzechoczące, które dla fretkem kupowałam :) ale najbardziej to chyba piszczałki jej się podobają, które raz ona wyciąga z freciej skrytki, a innym razem ogony jej zabierają z legowiska :)

Posted

crazydaisy napisał(a):
Na nogach od 5 jestem ;) teraz to już w pracy urzęduję i stawiam się do piony mocną kawą :p

ja już też w pracy :lol: ale herbatkę popijam ;)

Posted

eria napisał(a):
ja już też w pracy :lol: ale herbatkę popijam ;)
i takiej to dobrze!!!! W pracy herbatka!
Moj oprocz frisbee ( kocha nad zycie) lubi pilki - duze, np do nogi , czy siatki, i pluszowe zabawki!

Posted

Dzisiaj pańcia zabrała mnie na spacerek na boisko, spotkałam moją kumpelę do zabawy Oleńkę vel Szefową i nauka biegania za frisbee poszła w las, ale ile radochy miałam:

Później dołączył mój kolega, młody labrador Fox, trochę się go bałam bo mało delikatny i po mnie deptał, ale nie zniechęciło mnie to przed dalszymi szaleństwami:

Jak Szefowa ustawiła Foxa to mogliśmy wszyscy razem się bawić, a ja zdobyłam dołek :D

Posted

Niestety wszystko co dobre szybko się kończy, kumple rozeszli się po domach, więc ja ponownie zajęłam się friesbee.
Uwaga, biegnę...

A może któryś znajomy jeszcze przyjdzie?

Patrzcie jak ładnie skaczę:

Rzucisz czy nie??

No nic, wracamy do domu

Posted

już są. pojawiły się wszystkie :lol::loveu:
ehhh coraz bardziej chcę birdołka jak na nią patrzę i jak znam naszą Sonię:loveu: kieeeeeedyś...........

Posted

Anetta to Vega po kąpieli błotnej :)
Dziś kolejny dzień szkolenia :) Idziemy na "psie boisko":

Mam je:

Opss wypadło:

Wiem gdzie leżysz, znajdę cię:

No i biegiem do pańci: