crazydaisy Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Jakoś zaniedbałam dogo :( ale to wszystko przez te zmiany, w których do końca nie mogę się połapać :( Quote
Czarna_Owieczka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Cześć :) jak tam u Was? jak tam Vega? :) :) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 No własnie co u Was? Zmiany na dogo nie takie straszne można opanować a chętnie zdjęcia Veguni bym zobaczyła :) Quote
Kasia&Mela Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 coś tu za cicho... Gdzie fotki :roll:? Quote
Equus Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 skoro craizydaisy tu nie zagląda to ja Wam napiszę - Vega ma nowego kolegę :D Quote
crazydaisy Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 Jakiego kolegę? Koleżankę :) Wczoraj na treningu Equus zmobilozowała mnie by się tu pojawić, więc jestem. Dziś tylko kilka fotek, a opis co? jak? po co? i dlaczego będzie innym razem :) Vega Vega z towarzyszką Tivą Quote
crazydaisy Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 Tiva " class="ipsImage" alt=""> i mój zdjęciowy faworyt ;) to z tyłu to Vega :cool3: Quote
eria Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 ooo nowa birdołka !!!! fajnie że się pojawiłaś po tak długiej nieobecności ! Napisz coś o Tivie :) Quote
Equus Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Asia czemu ja myślałam, że Tiva to facet????? Cały czas myślałam, że bierzesz psa:crazyeye: no a spod tych kudłów to nic nie widać więc mnie z błędu nie wyprowadziło oglądanie szczeniora:evil_lol: Quote
Kasia&Mela Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 https://lh5.googleusercontent.com/_3UFGSXRiDOU/TVjTPx69AeI/AAAAAAAAJyA/xbnSoJ2zNUs/_DSC0960.jpg moje ulubione zdjęcie, ten wiatr w futrze :loveu: Quote
crazydaisy Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Aniu, bo wcześniej zastanawiałam się nad brązowym bearded z innej hodowli, ale naczytałam się wielu mało przychylnych opinii i stwierdziłam, że jednak poczekam na sunię co było moim pierwotnym zamiarem :) Z zamiarem wprowadzenia do stadka drugiej suni nosiłam się już od ponad roku, jakoś w marcu zobaczyłam brązowego szczeniaka płci męskiej, myślałam, myślałam, aż w końcu, mimo kontaktów z hodowcą zrezygnowałam i odezwałam się do Dagmary (hodowla z domu Etny), która w planach miała krycie brązowej suni Daisy :) Po wielu ustaleniach zarezerwowałam u niej szczeniaka i oczekiwałam na krycie, info o jego powodzeniu (ojciec jest francuzem) i pojawienie się miotu na świecie. Oj, bylo z czego wybierać, ale do serca przypadły mi dwie sunie, w tym Tiva. Od tego czasu czekałam, aż będzie można ocenić charakter i definitywnie stwierdzić na którą się decyduję. Szukałam psiny z własną inwencją twórczą, nieco zadziorną, ale nie dominującą i taka właśnie jest Tiva - nie da się łatwo ustawić :) Na Zorkę, sunię rodziców która bez problemu ustawiła Vegę od pierwszego dnia zacząła szczekać, bowiem ta zamiast się bawić powarkiwała na nią i odganiała od siebie. Tiva jest z nami od grudnia, z dogadaniem się z Vegą nie było większego problemu, obecnie obie żyją w komitywie i wzajemnie się uzupełniają, choć przy jedzeniu muszę misek pilnować, bo ten mały gówniarz to odkurzacz, wciągnie dosłownie wszystko :) Zaczęłam z nią już treningi agility, ale póki co ma mnie w nosie i bardziej interesujące są inne szczeniaki. Quote
mimi_91 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Śliczne masz dziewczyny:loveu: Musisz mieć bardzo wesoło z nimi:lol: Brązowy birded to jedno z moich marzeń najlepiej taki ciemno brązowy:cool3:. Fajnie by się komponował z jaśniutką Gają:evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Jak miło jest Was znowu zobaczyć na dogo :multi: ale macie beardedowy piękny duecik :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Ale newsy :) Gratuluję powiększenia stada :) no i czekamy na więcej zdjęć ... Quote
Kasia&Mela Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 czekamy, czekamy :eviltong: https://lh5.googleusercontent.com/_3UFGSXRiDOU/TVjTjWQ_MFI/AAAAAAAAJ0I/40Pbld-jEjc/_DSC1070.jpg jakie to jest słooodkie :loveu::loveu::loveu: Tiva jest śliczna :loveu: Quote
crazydaisy Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Tak przy okazji poszukiwania domku dla uroczej suni: http://www.dogomania.pl/threads/215655-4-miesięczna-sunia-szuka-domu wrzucę kilka fotek dziewczyn, Tiva to już zupełnie inny pies ;) Vega: Tiva: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 No nareszcie , ależ piękności :) CO u Was, zaglądnijcie częściej :) Quote
eria Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 ależ one są boskie ! Tylko czemu tak mało i czemu tak rzadko :(:(:( Quote
crazydaisy Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Trochę się u mnie wszystko pokomplikowało (ciągłe wycinanie nowotworów u freciaka, rozstanie z facetem), ale po czasowym zdołowaniu staję na nogi, jak to mówią "co nas nie zabije, nas wzmocni" ;) Postaram się częściej zaglądać, a póki co... kto mi zrobi i wrzuci do siebie banerek dla małej Luny? :) Quote
Oscar Patric Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 witamy się po raz pierwszy:) piękne sunie pozdrawiamy i zapraszamy do Nas Quote
Herrouash Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Ale Vega wyrosła ! Nie do poznania. Pozdrawiamy i czekamy na zdjęcia ! Quote
matiss2567 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Cześć ja tu pierwszy raz. Vegunia i Tiva są cudne Zawsze marzyłem i marze o psie tej rasy Quote
Recommended Posts