gero Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Wlasnie na portalu owczarek.pl przeczytalem o wystawie DON w Łęczycach na pomorzu , na pewno zjedzie duzo DONKOW i będzie na co popatrzeć , ciekawe jak bedą obstawione inne rasy, z tego co slyszalem to w PKPR sa też Biewierki więc może warto popatrzec:razz: Quote
Light of Shin-Ra Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Z babskiej ciekawoścy bym polazła ale za daleko. Dajcie jakieś zdjęcia. Quote
Megan Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Pewnie i będą - chociaż nie wiem, czy Migotka zdobędzie się na taki dystans ze swoimi biewerami, ale w koncu i są blizej nas. Ostatnio znalazlam biewera na stronie salonu psow "Ponogo" w Gdyni. Mam nadzieje, ze zarejestrowany w PKPR. Ja ze swoimi yorasami postaram sie dotrzeć - do zobaczenia na wystawie. Pozdrawiam wszystkich miłośników czworonogów -:loveu: - Megan i sfora Quote
gero Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 I co Megan , byłaś ? jak wystawa ? może jakieś fotki? :lol: Quote
Recommended Posts