Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ostatecznie (gdyby dom tymczasowy się nie znalazł) Rex może dojeżdżać na zabiegi ze schroniska ale potrzebny jest codzienny transport przez nabliższe 2 tygodnie,. Jedna z lecznic zaproponowała nam gratisowo komplet badań dla Rexa i najnowoczesniejsze leczenie.

Codzienny transport pilnie poszukiwany.

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Frotka']Ostatecznie (gdyby dom tymczasowy się nie znalazł) Rex może dojeżdżać na zabiegi ze schroniska ale potrzebny jest codzienny transport przez nabliższe 2 tygodnie,. Jedna z lecznic zaproponowała nam gratisowo komplet badań dla Rexa i najnowoczesniejsze leczenie.

Codzienny transport pilnie poszukiwany.

to super wiadomosc. teraz tylko transport.

Codzienny transport pilnie poszukiwany!!!

Posted

Wzięłam dzisiaj Rexa na spacer i coraz ciężej mi go utrzymać :roll:
Na spacerze czułam się trochę jak .... latawiec, tak mną sponiewierał po tych krzakach, drzewach :cool3:
Po za tym, strasznie fajny z niego psiak, daje brzuszek do głaskania. No i słodziak znalazł sobie 'wspaniałą' zabawę. Otóż Rex położył się na grzbiecie, żebym go głaskała. Ja się schyliłam chwilę go głaszczę, a on mi włosy z głowy wyrywa :mad: 'zabieg' bardzo bolesny.

Posted

Ank@2 napisał(a):
Wzięłam dzisiaj Rexa na spacer i coraz ciężej mi go utrzymać :roll:
Na spacerze czułam się trochę jak .... latawiec, tak mną sponiewierał po tych krzakach, drzewach :cool3:
Po za tym, strasznie fajny z niego psiak, daje brzuszek do głaskania. No i słodziak znalazł sobie 'wspaniałą' zabawę. Otóż Rex położył się na grzbiecie, żebym go głaskała. Ja się schyliłam chwilę go głaszczę, a on mi włosy z głowy wyrywa :mad: 'zabieg' bardzo bolesny.

no widac ze super pies. zazdroszcze kontaktu z nim, chociaz moze nie tej zabawy z wlosami :-)

Posted

[quote name='marzenna79']Aguniu, masz już urlop ??? :cool3:
Może przyjedziesz do Gdyni ? - zapraszam serdecznie. :multi:

Buziaki dla pięknego Rexa. :loveu::loveu::loveu:

Nie otrzymałam odpowiedzi Aguniu... :shake: :-( :placz:

Głaski dla Rexa. :loveu:

Posted

Od poniedziałku Rex będzie jeździł na leczenie do gabinetu dr Jaworskiej, która zaproponowała, że zasponsoruje mu intensywną kurację leczniczą, poprzedzoną kompleksowymi badaniami . :Rose::Rose::Rose:

Transport na trasie schronisko - lecznica w Bronowicach nadal poszukiwany.

Posted

Rex był dzisiaj na spacerze - straszny słodziak z niego :loveu: Daje brzuszek do głaskania , wtula się w człowieka.
Niestety strasznie ciągnie, i za chwilę nie będę mogła go już utrzymać.

Posted

Ank@2 napisał(a):
Rex był dzisiaj na spacerze - straszny słodziak z niego :loveu: Daje brzuszek do głaskania , wtula się w człowieka.
Niestety strasznie ciągnie, i za chwilę nie będę mogła go już utrzymać.

czyli sile ma. a powiec juz juz widac jakies oznaki poprawienia stanu skory i zdrowia ogolnie?

Posted

Ank@2 napisał(a):
brzuszek już zarasta :loveu: na szyi trochę gorzej

czyli powoli powoli. no niech odrasta. jak bedziesz miala fotki to podrzucaj.

pozdrawiam

i do gory po domek!!!

Posted

SUPER !!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laola::laola::laola:

A wiadomo coś o tym domku ? Będzie miał dom z ogrodem ?

Posted

wziął go taki starszy Pan z synem, Rex bardzo im się spodobał mimo swojego wyglądu. Pan obiecał że się weźmie za niego odpowiednio (leczenie, karmienie). ja postaram się jeszcze coś więcej dowiedzieć odnośnie domku bo pasowało by chyba go odwiedzić za jakiś czas żeby się przekonać jak Pan "wywiązuje" się z obietnicy.

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Super wiesci:lol:ale domek trzeba sprawdzic bo rex mimo swojego obecnego wygladu jest piekny i zeby znowu go ktos na lancuch nie uwiazał.:shake:

:oops: właśnie ja chciałam spytać .. czy będzie można liczyć na jakieś wieści z nowego domu Rexa ?:oops: jak Pan z synem ... to może syn "netowy " .... ? :oops: