agamika Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 A ja mam pytanie , jesli chodzi o adopcje Rexa, czy go moze dostac w tym momencie kazdy kto sie zgłosi, czy inaczej ??? bo sie troszke boję , ze nie tylko my zauwazymy jaki jest piekny ... :oops: jak mozna sie w nim nie zakochac nie da się :diabloti: jest wspaniały! Quote
wisela1 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Przecież to powtórka z mojego Rexa... To samo... buda, krótki łańcuch...zagłodzony...już nie wydawał z siebie żadnych dźwięków... Wierzę, bardzo wierzę że temu Rexikowi też się uda, że też odmieni sie jego los... Quote
wilczyca Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 patrząc na jego fotki widać że wraca mu chęć do życia ;) Quote
marzenna79 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/REX%20ON/rexA640100_1594.jpg [FONT=Georgia]Rex ma ogromnie sympatyczną mordeczkę. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Agusiu, to Twoja kolejna miłość... :razz: [/FONT] Quote
wilczyca Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 agamika napisał(a):A ja mam pytanie , jesli chodzi o adopcje Rexa, czy go moze dostac w tym momencie kazdy kto sie zgłosi, czy inaczej ??? bo sie troszke boję , ze nie tylko my zauwazymy jaki jest piekny ... :oops: (.....) chyba raczej jeszcze nie, wydaje mi się że na adopcję jest jeszcze za wcześnie ..... choć z drugiej strony jeśli będzie ktoś bardzo ale to bardzo odpowiedzialny i podejmie się leczenia psiaka to czemu nie....? (to jest moje zdanie :cool1:) Quote
agamika Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 nie do końca mnie zrozumiałaś ... ;) ... do schroniska nie tylko przychodzą ludzie po towarzysza ... przychodzą po psa do innych celów , np zarobkowych ... każde nawet mało wprawne oko zobaczy jaki piękny to pies .. łakomy kąsek dla niekoniecznie odpowiednich ludzi .... Quote
wilczyca Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 wiem,wiem :cool1:tylko że leczenie psa jest albo może okazać się bardzo długie i nawet potencjalny "zarobkowicz" :angryy: ( a fe wstrętne słowo) raczej nie pokusi się na ładowanie bądź ile pieniędzy zanim pies będzie wyglądał "jak należy" bo dla takiej osoby liczy się kasa jako zarobek :mad:a nie kasa jako wydatek. Quote
marzenna79 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [FONT=Arial Black]Agusiu, macie może świeże fotki Rexa ??? :roll:[/FONT] Quote
wilczyca Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 co u "małego" ..... może jakiś malutki news?? Quote
agamika Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 ja w schronisku będę dopiero w czwartek . W sierpniu powinnam być częściej , bo mam urlop :) Quote
Wera Werner Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ja dzisiaj miałam przyjemność poznać Rexa :lol: :loveu: Z Niego aż tryska miłość... Od razu przywitał mnie merdającym ogonkiem i całusami :loveu: Cudo a nie pies. I już nie jest w szpitaliku tylko w boksie, indywidualnym oczywiście. Taki psiak to marzenie... :loveu: Dzisiaj już nie zdążyłam akurat z Nim na spacerek iść, ale jutro postaram się to nadrobić, to się i o nowe zdjęcia postaram ;) Tylko Karusiap będzie musiała wstawić... :razz:, no chyba, że mnie ktoś olśni jak to się robi, bo ja tego jeszcze nie odkryłam... :oops: Quote
Frotka Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Zgłosiła się osoba, która chce przechować dowolnego, spokojnego psa przez najbliższe dwa miesiące. Trzymajcie kciuki! Zaproponuję Rexa albo Tobi ale z uwagi na to, że czas przechowania jest ograniczony chyba lepiej Rexa bo Tobi nie znajdzie tak szybko domu. Quote
marzenna79 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Trzymamy kciuki za Rexa !!! :thumbs::thumbs: Quote
wilczyca Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Frotka napisał(a):Zgłosiła się osoba, która chce przechować dowolnego, spokojnego psa przez najbliższe dwa miesiące. Trzymajcie kciuki! Zaproponuję Rexa albo Tobi ale z uwagi na to, że czas przechowania jest ograniczony chyba lepiej Rexa bo Tobi nie znajdzie tak szybko domu. oj to było by wspaniale, ale co potem? czy znajdzie dom na stałe czy może pójdzie znowu gdzieś indziej, czy też wróci z powrotem do schroniska Quote
Frotka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Do schroniska napewno by nie wrócił. Po 2 miesiącach nadawałby się pewnie do hotelu a może znalazłby się wcześniej dom. Quote
wilczyca Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Frotka napisał(a):Do schroniska napewno by nie wrócił. Po 2 miesiącach nadawałby się pewnie do hotelu a może znalazłby się wcześniej dom. fajnie by było, a czy ktoś chciał by na zawsze przygarnąć takiego "wyłysiolka" ? ;) Quote
Frotka Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Jest dużo chętnych na Rexa. Dzwonią do schroniska, zostawiają adresy. Wszystko dzięki Waszym ogłoszeniom. Każdy dom będzie dokadnie sprawdzony, aż znajdzie się ten odpowiedni. Wygląda na to, że Rex nie musi szukać domu tymczaoswego i po podleczeniu trafi od razu do własnego domu. Quote
agamika Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 mocno trzymam kciuki za Rexa :loveu: :loveu: :loveu: .. on mi strasznie z Tobią na sercu usiedli :oops: Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Frotka napisał(a):Do schroniska napewno by nie wrócił. Po 2 miesiącach nadawałby się pewnie do hotelu a może znalazłby się wcześniej dom. Frotko przeciez kazdy kto cie zna wie ,że jak pies poszedł by na Dt to potem bys mu nie pozwolila wrocić do schroniska.:loveu: Acha i nie dziekuj mi za znalezienie domu dla twoich psow ,bo wszystkie ktore sa w hotelu traktuje jak swoje :lol: Quote
Ank@ Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 nie czytałam całego wątku, ale widzę że sprawa jest poważna - pies dalej w schronisku ?? zrobię plakaty i porozwieszam, dorzucę też trochę pieniędzy na leczenie. jego leczenie jest płatne w schronisku ??? Quote
sloneczko76 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 trzymam kciuki za nowy i kochany dom dla Rexa Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ank@2 napisał(a):nie czytałam całego wątku, ale widzę że sprawa jest poważna - pies dalej w schronisku ?? zrobię plakaty i porozwieszam, dorzucę też trochę pieniędzy na leczenie. jego leczenie jest płatne w schronisku ??? Aniu to jest pies z poza gminy kraków ,jak by go KTOz nie wziął na swoje utrzymanie wyladował by w umieralni w Olkuszu. Schronisko w tym momencie wystawi fakture za leczenie i hotelowanie psa KTOz. Na leczenie Rexa nalezy wplacic pieniązki na konto tozu. Quote
Recommended Posts