Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moj kot Filip też jest po ciężkich przejściach, też adoptowany, i teraz dożywa spokojnie swoich dni.... czy mogę go narażać?, zwłaszcza że pies nie będzie w kojcu ani w budzie.... cóż mogę zrobić? nie mam możliwości odizolowania zwierzaków :(:placz:

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dostałam wczoraj dość konkretnego maila w sprawie naszej czekoladki, z okolic Szczecina. nareszcie komus nie przeszkadza gonienie kotów! zobaczymy czy państwo nie pzestrasza sie procedur adopcyjnych :) no i powoli rozgladam sie za kimś zaufanym do wuzyt przedadopcyjnej.
kciukos trzymanos proszę!

Posted

maciaszek napisał(a):
No to trzymamy kciuki, żeby właściciel się odnalazł. Wtedy dwa psy będą szczęśliwe. Tamten, że pana odnalazł, a Kopi, że wreszcie ma nowego pana!

wiesz maciaszku... jakoś mam przeczucie, że tamten pies został znaleziony zraz po moim mailu, w którym wyjaśniałam panu zasady adopcji :(

Posted

no więc... dom dla Kopiego jest oddalony o ok. 400 km w jedną stronę... wszyscy wiemy jaka to kasa na paliwo! mój TZ zobowiązał się zawieźć go ale musimy zdobyć kasiorę i zapłacić za benzynkę! kto pomoże?

Posted

[quote name='Klementynkaa']żona pana się rozmyśliła, nie chce KOPIEGO... pan będzie ją przekonywał... czemu ten pies ma takiego pecha??? no powiedzcie mi czemu???[/quote]:shake: :placz: Nie, no nie wierzę :shake: Przecież to jakieś fatum... :-(
Może panu uda się przekonać panią?
Dlaczego ona zmieniła zdanie? Boi się czegoś? Nie chce psa?
Trzymam kciuki, żeby się wreszcie udało!
A jeśli się uda to 60 zł oczywiście będzie :).