Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękny doberman. Przywieziony z interwencji. Pijany właściciel trafił do izby wytrzeźwień, a po jej opuszczeniu po psa się już nie zgłosił (a minęło już trochę czasu..). Dobek ma około 5 lat, guza na kręgosłupie i w chwili obecnej stan zapalny oka.
Jego numer to 583/08. Siedzi w boksie numer 827.

bardzo prosimy o pomoc dla tego psiaka, trzeba mu DT a jeszcze lepiej stałego, pieniążków na ewentualny hotelik, ogłoszeń w sieci i plakaciku...

78213000042001038801430001
VWBank

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

nr konta dla przelewów z zagranicy
INGBPLPW78213000042001038801430001 opłata za przewalutowanie 40zl
:/

KONIECZNIE Z DOPISKIEM: Nadzieja Dobermana

30.07.2008r - KOREK pojechał do domu tymczasowego pod warszawę :loveu:

11.09.2008r - KOREK wykastrowany, wet usunął mu tez guzy na grzbiecie i na łapie!

18.10.2008r - KOREK wyjechał do Niemiec do nowego domu! dziękujemy :loveu:

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro (a w zasadzie dziś) będę dzwonić do schronu robić aktualizację katowickich, spisanych na wątku schronu psiaków. Dowiem się też czy Korek czasem nie znalazł domku.

Posted

[FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]L[FONT=Wingdings]L[FONT=Wingdings]L[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT='Times New Roman']Wysłałam jego zdjecia do fundacji niemieckiej [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]L[/FONT][/FONT]

Posted

Dobre pytanie i rzecz trudna do sprawdzenia w katowickim schronie, gdzie nie ma wolontariatu i gdzie psy nie wychodzą na spacery.
Jak byłam w schronie i go widziałam, był sam w boksie. Nie wiem jak jest teraz. Psami z sąsiednich boksów się nie interesował.

Posted

Byłam dziś w schronisku i BIJĘ NA ALARM !!!!! Obydwa dobki są w bardzo złym stanie :(. Bardzo chude i dość słabe. W depresji. Totalnie przygaszone i zrezygnowane.

To fotki Korka:

Nie chciał do mnie podejść. Stał zrezygnowany przez jakieś 2 minuty a potem się położył i już nic go nie interesowało.

Te zdjęcia w ogóle nie oddają tego jaki Korek jest chudy :(.

Posted

o Boziu jaki on biedny!

chcialam napisać ze cudny, potem ze oczko zaropiałe ale ostatnia sesja mnie załamała :-( taki piekny pies siedzi w schronie i depresja :placz: