waljum Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Gdyby którejś z Was/Nas udało się znaleźć odrazu DS, byłoby super. Piesek nie musiałby przeżywać więcej zawirowań. A fakt faktem - brak oka nie ujmuje mu wcale czaru ;) Quote
ATLANTYDA Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 no dokładnie zwłaszcza że mopsiki bardzo zmiany przeżywają, a teraz idę spać czyli myśleć (: Quote
Mysia_ Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 jest osoba zainteresowana adopcją mopsika, pisalismy teraz chwilę na gg, jutro ma dzwonić. Nawet nie zapytałam czy jest z molosów czy z dogo :oops: Mają jakąś sunie ze schroniska w Pabianicach..... Quote
halbina Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 no... to przynajmniej mopsik w schronie nie zabawi zbyt długo... Quote
Jaaga Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Moje dziecko pół roku męczyło mnie własnie o czarnego mopsika. w końcu właśnie udało się nam kupić sunię. Nie jest co prawda czarna, ale zawsze mops ;). To chyba najukochańsza rasa, jesli chodzi o charakter. Oby mopsikowi poszczęściło się i znalazł dobry domek. Jest kochaniusi :loveu:. Dobrze, ze moja córka go nie widziała, bo znowu od nowa wysłuchiwałabym codziennych litanii o czarnym "mopie" :evil_lol:. Quote
Mysia_ Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Jaaga napisał(a):Moje dziecko pół roku męczyło mnie własnie o czarnego mopsika. w końcu właśnie udało się nam kupić sunię. Nie jest co prawda czarna, ale zawsze mops ;). To chyba najukochańsza rasa, jesli chodzi o charakter. Oby mopsikowi poszczęściło się i znalazł dobry domek. Jest kochaniusi :loveu:. Dobrze, ze moja córka go nie widziała, bo znowu od nowa wysłuchiwałabym codziennych litanii o czarnym "mopie" :evil_lol:. co tam jeden czy dwa :eviltong: takie malutkie pieski.... Quote
ATLANTYDA Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 O widzę że może domek się szykuje ,przespałam się z myślą DT jak by co to mopsika wezmę .Chyba że nie będzie takiej potrzeby . Quote
Jaaga Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ja niestety nie mogłabym wziąć drugiego mopsika. Wczoraj przyjechała do nas huskowata Dama z Tomaszowa. Suczka jest po urazie głowy i sprawia trochę trudności. Psów mamy sporo, samych tymczasowiczek 4. Ja na początku nie byłam przekonana, co do wyboru mojej córki. jednak jeden dzień z mopsem i wszyscy za nią oszaleliśmy. ATLANTYDA, uważaj, jeśli weźmiesz go do siebie, bo nie oddasz mopsika do DS :eviltong:. Mojej Mopce mówię, że jest królewną zamienioną w żabę ;). Quote
DG32 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Co za ludzie żeby tak bez skrupułów go oddać :mad:, przecież to cudo jest. Quote
waljum Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Czy mozna już cokolwiek napisać o charakterze mopsia? Wiem, że minęło mało czasu, ale to może być cenna informacja. Jedna osoba z mopsiego forum się nad nim zastanawia, byłoby cudownie, gdyby to wypalilo ;) Quote
Mysia_ Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Tyle co on nim wiem już napisałam w pierwszym poście ;) On jest zakochany w ludziach, a w schronisku ciężko mu odpowiednią dawke miłości zapewnić Kiedy go na chwilkę wypuśiłam to biegał za mną krok w krok, ale inne psy niestety za nim nie przepadają, bo wydaje dziwne dźwięki :evil_lol: i chce byc cały czas jak najbliżej człowieka, a mój psi FC był bardzo zazdrosny :mad: Dzisiaj byłam w bloku gdzie była zameldowana dziewczyna, która go oddała, oczywiście okazuje się, że to jej pies! Chcieliśmy też ją odwiedzić, ale nikogo nie było w mieszkaniu, za drzwiami szczekał jeszcze jakis psiak.... Quote
netti1 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 O Boże!Byle tylko nie chciała go z powrotem bo jeszcze się to źle skończy dla mopsia!A czy ten DS który chciał go jakoś się określił? Quote
Mysia_ Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 netti1 napisał(a):O Boże!Byle tylko nie chciała go z powrotem bo jeszcze się to źle skończy dla mopsia!A czy ten DS który chciał go jakoś się określił? tak dzisiaj dzwonili, Pan jest z forum molsów, nie wiem czy jest tam zalogowany, ale prosiłam, żeby odezwał się też w temacie ;) Okresli sie tak, że mogli by go wziążć na DT i jesli dogada się z ich suczką mix pitbulką z Pabianic to zostawią sobie go na zawsze. Co o tym myslicie? Z tym, że nie mają transportu, a są z Warszawy.... Quote
netti1 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 myślę,że trzeba zapytac modliszkę .a połączenie mopsa z pitbulką jakoś mi nie pasuje:( Quote
Mysia_ Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 netti1 napisał(a):myślę,że trzeba zapytac modliszkę .a połączenie mopsa z pitbulką jakoś mi nie pasuje:( suczka jest podobno łagodna do psów, tylko nie przepada a większymi od siebie... Wolałabym jakby mopsiki trafił do jakiegoś miłośnika rasy :oops: Mogłabym spokojnie spać... Bo to naprawde przekochany maluch :loveu: Quote
netti1 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 to może niech idzie do DT a w tym czasie znajdziemy mu dom,ja bym bała się,że pitbul mu zrobi krzywdę,ale moze niech wypowie się właściel suczki. Quote
Mysia_ Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 netti1 napisał(a):to może niech idzie do DT a w tym czasie znajdziemy mu dom,ja bym bała się,że pitbul mu zrobi krzywdę,ale moze niech wypowie się właściel suczki. w sumie prpozycje DT były takie: Ty ;) , ATLANTYDA (to najbliżej nas, bo w Bytomiu) i własnie ten domek z Warszawy.... Quote
netti1 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 najbliżej jest Atlantyda,ja czekam jakby co to chętnie:)myślę,że warto zobaczyc jak mopsik zachowuje się w domu.Fredzio u mnie był grzeczny tylko 2 dni:)ale i tak znalazł wspaniały dom! Quote
Mysia_ Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 netti1 napisał(a):najbliżej jest Atlantyda,ja czekam jakby co to chętnie:)myślę,że warto zobaczyc jak mopsik zachowuje się w domu.Fredzio u mnie był grzeczny tylko 2 dni:)ale i tak znalazł wspaniały dom! chyba tak będzie najlepij, zeby bidulek nie musiał kiblować w schronisku... ATLANTYDO, gdzie jesteś? :razz: Najlepiej, żeby zanim pojedzie gdzieś w Polskę wykastrować go ;) Quote
netti1 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 dokładnie tak.a powiedz jak jego ząbki?są zdrowe? Quote
Mysia_ Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 netti1 napisał(a):dokładnie tak.a powiedz jak jego ząbki?są zdrowe? nie zauważyłam, żeby miał z tym jakieś problemy, jutro zobaczy go nasza Pani wet i będziemy wiedzieć coś więcej ;) Quote
modliszka84 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Mysia a ten pan z Wawy to przedstawił sie? Nie kojarze zadnej mix pitbullki, która by od nas pojechała do Warszawy do domu... Quote
netti1 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 może pan pokaże nam swoją sunię to przypomnimy sobie niunię co dom znalazła u dobrego człowieka:) Quote
Mysia_ Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 modliszka84 napisał(a):Mysia a ten pan z Wawy to przedstawił sie? Nie kojarze zadnej mix pitbullki, która by od nas pojechała do Warszawy do domu... juz wysłałam Ci PW ;) Quote
Recommended Posts