Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gdyby którejś z Was/Nas udało się znaleźć odrazu DS, byłoby super. Piesek nie musiałby przeżywać więcej zawirowań. A fakt faktem - brak oka nie ujmuje mu wcale czaru ;)

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jest osoba zainteresowana adopcją mopsika, pisalismy teraz chwilę na gg, jutro ma dzwonić. Nawet nie zapytałam czy jest z molosów czy z dogo :oops: Mają jakąś sunie ze schroniska w Pabianicach.....

Posted

Moje dziecko pół roku męczyło mnie własnie o czarnego mopsika. w końcu właśnie udało się nam kupić sunię. Nie jest co prawda czarna, ale zawsze mops ;). To chyba najukochańsza rasa, jesli chodzi o charakter. Oby mopsikowi poszczęściło się i znalazł dobry domek. Jest kochaniusi :loveu:. Dobrze, ze moja córka go nie widziała, bo znowu od nowa wysłuchiwałabym codziennych litanii o czarnym "mopie" :evil_lol:.

Posted

Jaaga napisał(a):
Moje dziecko pół roku męczyło mnie własnie o czarnego mopsika. w końcu właśnie udało się nam kupić sunię. Nie jest co prawda czarna, ale zawsze mops ;). To chyba najukochańsza rasa, jesli chodzi o charakter. Oby mopsikowi poszczęściło się i znalazł dobry domek. Jest kochaniusi :loveu:. Dobrze, ze moja córka go nie widziała, bo znowu od nowa wysłuchiwałabym codziennych litanii o czarnym "mopie" :evil_lol:.

co tam jeden czy dwa :eviltong: takie malutkie pieski....

Posted

Ja niestety nie mogłabym wziąć drugiego mopsika. Wczoraj przyjechała do nas huskowata Dama z Tomaszowa. Suczka jest po urazie głowy i sprawia trochę trudności. Psów mamy sporo, samych tymczasowiczek 4. Ja na początku nie byłam przekonana, co do wyboru mojej córki. jednak jeden dzień z mopsem i wszyscy za nią oszaleliśmy.
ATLANTYDA, uważaj, jeśli weźmiesz go do siebie, bo nie oddasz mopsika do DS :eviltong:.
Mojej Mopce mówię, że jest królewną zamienioną w żabę ;).

Posted

Czy mozna już cokolwiek napisać o charakterze mopsia? Wiem, że minęło mało czasu, ale to może być cenna informacja. Jedna osoba z mopsiego forum się nad nim zastanawia, byłoby cudownie, gdyby to wypalilo ;)

Posted

Tyle co on nim wiem już napisałam w pierwszym poście ;)
On jest zakochany w ludziach, a w schronisku ciężko mu odpowiednią dawke miłości zapewnić Kiedy go na chwilkę wypuśiłam to biegał za mną krok w krok, ale inne psy niestety za nim nie przepadają, bo wydaje dziwne dźwięki :evil_lol: i chce byc cały czas jak najbliżej człowieka, a mój psi FC był bardzo zazdrosny :mad:
Dzisiaj byłam w bloku gdzie była zameldowana dziewczyna, która go oddała, oczywiście okazuje się, że to jej pies! Chcieliśmy też ją odwiedzić, ale nikogo nie było w mieszkaniu, za drzwiami szczekał jeszcze jakis psiak....

Posted

netti1 napisał(a):
O Boże!Byle tylko nie chciała go z powrotem bo jeszcze się to źle skończy dla mopsia!A czy ten DS który chciał go jakoś się określił?

tak dzisiaj dzwonili, Pan jest z forum molsów, nie wiem czy jest tam zalogowany, ale prosiłam, żeby odezwał się też w temacie ;)
Okresli sie tak, że mogli by go wziążć na DT i jesli dogada się z ich suczką mix pitbulką z Pabianic to zostawią sobie go na zawsze. Co o tym myslicie?
Z tym, że nie mają transportu, a są z Warszawy....

Posted

netti1 napisał(a):
myślę,że trzeba zapytac modliszkę .a połączenie mopsa z pitbulką jakoś mi nie pasuje:(

suczka jest podobno łagodna do psów, tylko nie przepada a większymi od siebie... Wolałabym jakby mopsiki trafił do jakiegoś miłośnika rasy :oops: Mogłabym spokojnie spać... Bo to naprawde przekochany maluch :loveu:

Posted

to może niech idzie do DT a w tym czasie znajdziemy mu dom,ja bym bała się,że pitbul mu zrobi krzywdę,ale moze niech wypowie się właściel suczki.

Posted

netti1 napisał(a):
to może niech idzie do DT a w tym czasie znajdziemy mu dom,ja bym bała się,że pitbul mu zrobi krzywdę,ale moze niech wypowie się właściel suczki.

w sumie prpozycje DT były takie: Ty ;) , ATLANTYDA (to najbliżej nas, bo w Bytomiu) i własnie ten domek z Warszawy....

Posted

najbliżej jest Atlantyda,ja czekam jakby co to chętnie:)myślę,że warto zobaczyc jak mopsik zachowuje się w domu.Fredzio u mnie był grzeczny tylko 2 dni:)ale i tak znalazł wspaniały dom!

Posted

netti1 napisał(a):
najbliżej jest Atlantyda,ja czekam jakby co to chętnie:)myślę,że warto zobaczyc jak mopsik zachowuje się w domu.Fredzio u mnie był grzeczny tylko 2 dni:)ale i tak znalazł wspaniały dom!

chyba tak będzie najlepij, zeby bidulek nie musiał kiblować w schronisku...
ATLANTYDO, gdzie jesteś? :razz:
Najlepiej, żeby zanim pojedzie gdzieś w Polskę wykastrować go ;)

Posted

netti1 napisał(a):
dokładnie tak.a powiedz jak jego ząbki?są zdrowe?

nie zauważyłam, żeby miał z tym jakieś problemy, jutro zobaczy go nasza Pani wet i będziemy wiedzieć coś więcej ;)

Posted

modliszka84 napisał(a):
Mysia a ten pan z Wawy to przedstawił sie?
Nie kojarze zadnej mix pitbullki, która by od nas pojechała do Warszawy do domu...

juz wysłałam Ci PW ;)