Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest jeden pan spaniel, rudzielec, dziesięciomiesięczny. Nie wiem, czy mógłby iść już do domu, gdyż został znaleziony - w takim wypadku właściciel ma 2 tygodnie na odebranie psiaka (on trafił do nas 5 sierpnia). Nie mam jego zdjęć, bo bateria w aparacie mi wysiadła :oops:
Jest jeszcze jeden czrny, ale to nie jest 'prawdziwy' spaniel, tylko taki mix. Bardzo spanielowaty, ale nieco dłuższe łapki ma ;)
Zdjęcia będą we wtorek, przepraszam, że dopiero wtedy... :oops:

• Replies 541
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Wydaje mi się, ze tak. ogólnie sznaucerów mamy trzy, jeden średni, ta dwuletnia sunia i pięcioletnia miniaturka z rodowodem. Mogę się czegoś więcej o nich dowiedzieć, zdjęcia porobić itp. ;)

Posted

no dobrze by było - trzeba im szukac domków, po co maja kisić się w schronisku - długo już siedzą? miniatura z rodowodem oddana czy znaleziona? próbowaliście ustalić hodowlę i własciciela? jaki kolor? bo może ktoś szuka?

• 4 weeks later...
Posted

Mam pytanie czy w bydgoskim schronisku, a może w jakimś DT jest do adopcji owczarek niemiecki lub w typie owczarka niemieckiego najlepiej do 1 roku. Mój znajomy chciałby zaadoptować takiego właśnie psa. Bardzo proszę o informacje.

Posted

owczarków to jest pełno, widziałam też takiego w typie długowłosego i inne,najlepiej podjechać do schroniska,
a co do sznauera,to już coś wiadomo? bo chyba z tydzień temu go widziałam,niby właściciel oddał bez rodowodu, ale rasowy,dziewczyny próbowały rozczytać tatuaż,ale małoczytelny

Posted

owczarków to jest pełno, widziałam też takiego w typie długowłosego i inne,najlepiej podjechać do schroniska,
a co do sznauera,to już coś wiadomo? bo chyba z tydzień temu go widziałam,niby właściciel oddał bez rodowodu, ale rasowy,dziewczyny próbowały rozczytać tatuaż,ale małoczytelny

Posted

a Tobiś dalej siedzi? szok szok szok :( trzeba mu więcej ogłoszeń! kamilka możesz mi jeszcze raz podrzucić nr tel? w ogłoszeniach podam swój, ale jak ktoś sensowny się znajdzie to przekierowałabym do Ciebie

Posted

Dzięki za informacje. Powiedziałam znajomemu żeby pojechał do Schroniska może zapadnie mu w serce jakiś psiak mający trochę więcej lat? Po za tym to nie musi być koniecznie czysty owczarek niemiecki bo jak mi powiedział to także wziąłby psa w typie owczarka. Mam nadzieję że weźmie któregoś z psiaków które są w schronisku i tym samym uszczęśliwi go. Trzymajcie kciuki żeby tak było.

Posted

Iljova - trzymamy kciuki :)

Malawaszka - no jest jeszcze... Teraz jest na 'dużym wybiegu', chyba nawet wiem, jak się tam znalazł, bo celowo nikt go tam raczej nie umieścił :roll: Postaram się dowiedzieć o nim czegoś więcej od pracowników - jaki jest itp.
Mój tel. 662-637-150

Posted

błagam o pomoc dla umierających szczeniaków - zdiagnozowana babeszja.. już 1 sunia odeszła, 2 w kiepskim stanie potrzebuje transfuzji na cito! mają ledwie 9 tygodni...
jeszcze dwa kolejne chore, ale stan nie jest krytyczny - potrzebują leków... PROSZĘ, PORATUJCIE GROSIKIEM :( inaczej umrą....

http://www.dogomania.pl/threads/193615-PMOCY-BABESZJA!!!-5-maluszk%C3%B3w-b%C5%82aga-o-wspatrcie-na-leczenie!!-Jeden-ju%C5%BC-za-TM-%28/page33

Posted

kamilka91 napisał(a):
Iljova - trzymamy kciuki :)

Malawaszka - no jest jeszcze... Teraz jest na 'dużym wybiegu', chyba nawet wiem, jak się tam znalazł, bo celowo nikt go tam raczej nie umieścił :roll: Postaram się dowiedzieć o nim czegoś więcej od pracowników - jaki jest itp.
Mój tel. 662-637-150

dzięki Kamilka!

• 2 weeks later...
Posted

hmm... jesli dobrze kojarzę to budynek główny, "na tyłach", ale konkretnie który to był boks to nie pamiętam. Jesli znalazł juz dom to świetnie. Był jeszcze jeden sznaucerek, w kwarantanniku. Może znajdę fotkę. Zdjęć pasiaków mam ponad 300.