Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

filonek_bezogonek napisał(a):

Oto Ariel która zadebiutuje na wystawie w Warszawie :)

Oh,co za cudowna suczka:thumbs::laola::thumbs:
Szczesliwej Wlascicielce zycze wielu sukcesow z tym slodkim skarbem:multi:

Posted

powinnam chyba częściej grać w totka - bo typowanie BOG wychodzi mi ostatnio bezbłędnie

Dziękuje Neutralko za informacje :)

Filomku, ale to nie TEN pies o którym myślisz!

Posted

Neutralka napisał(a):

Filomku, ale to nie TEN pies o którym myślisz!

ale ja obstawiałam rase a nie konkretnego psa :)generalnie albo malamuty albo akity albo haszczaki znajdują swoje miejsce na podium :)
dobrze ze i bracia mniejsi odnajdują tam swoje miejsce :)

Posted

Witam,
no nie tak to nie myslajam;), ogólnie bylo fajne towarzystwo ale u marianki pod namiotem bylo super i chcialam za to podzienkowac, mało kiedy na wystawie jest tak przyjemnie pomiedzy hodowcamy;)
Pozdrawiam

Posted

Kochani!
Ja również bardzo dziękuje wszystkim za gratulacje i za przesympatyczną atmosferę w Krakowie, nie pozostaje mi nic innego jak wszystkich zaprosić do mnie pod namiocik w Warszawie:lol: to dopiero będzie klimacik jak zjadą się naprawdę wszyscy. :loveu::diabloti::bigcool::knajpa::popcorn::drink1::painting:

A z dobrych źródeł mam info, że związek warszawski podobno zakupił sporo namiotów dla wystawców na wystawę lipcową i wszyscy(czyt. kto pierwszy ten lepszy) będą mogli z nich korzystać, mają być rozstawione wokół ringów. Jak będzie zobaczymy...

Tymczasem stawka na Olsztyn (Lidzbark Warmiński)

Niedziela Ewa Marcinkowska (PL)
Szpic miniaturowy (Pomeranian) (6)
Psy – Dogs

Klasa otwarta - Open Class 1 424
Bartosiewicz J.B. - Warszawa STUNNING ELEGANCE Kontrakt PL

Klasa championów - Champion Class 1 425
Tratsevskaya Swetlana - Kaliningrad PINECREST S MY BOY TROY

Suki - Bitches
Klasa młodzieży - Junior Class 1 426
Berndt Marianna - Warszawa Little King's CANDY GIRL

Klasa pośrednia - Intermediate Class 1 427
Stanaszek Magdalena - Karczew KINGLY AMBER Kontrakt

Klasa otwarta - Open Class 2 428 - 429

Brillowska Beata – Kiełpiono KEEP THE WIN KIMBERLY
KONTRAKT PL
Tratsevskaya S. - Kaliningrad UMNITSA-KRASAVITSA

Posted

Karma napisał(a):
Bardzo dziekuję Pani Magi i życzę sukcesów wystawowych i zdrowia dla piesków.

Ula

Dziekuje za Zyczenia.Ja jestem po prostu Malgorzata i nie Pani;)
czy mozna wiedziec kto sa rodzice od tej cudownej dziewczynki ?

Magi

Posted

witam po wystawie wszystkich z dobrymi humorami oraz tych co ich z powrotem nie przywieźli. dzięki za zrobienie zdjęcia mojemu arniemu. dzięki że nie został pominięty w "naszym" archiwum tej wystawy. przepraszam też że nie przyszłam się przywitać ze wszystkimi ale upał a w jego następstwie zły humor i problemy towarzyszące mi tego dnia, nie pozwoliły mi na pogodne podejście i nie narzekanie na nic, może to i dobrze, po co wam taki mruk skoro wszyscy tak fajnie się bawiliście. z daleka było widać że miło spędziliście czas. troszkę wam zazdroszczę. mam nadzieję że następna wystawa uda mi się lepiej. oczywiście nie o wyniki tu chodzi.w końcu "jaki jest pies-każdy widzi".

Posted

mam jeszcze jedno pytanie. czy pies który wyszedł w jednej rasie razem z moim arnim , o imieniu "figaro jurajski zakątek" ma już championat? może ktoś mi podpowiedzieć? zanim to sprawdzę nawet w katalogu to tydzień minie.

Posted

Mam nadzieję że Ula się nie obrazi - ale robiłam dla jej psów ilustrowany rodowód - więc pozwole sobie wstawić moje dzieło :) z którego wyczytać można dane przodków Ariel.

http://pomeraniany.pl/dokumenty/rodowod-dance-ariel_2.pdf

No to nie ma sie o co abrazac-taki Rodowod to powod do Dumy:roll:
dziekuje za informacje.Ja mam syna od Parkera i on ma naprawde wspaniale dzieci ,a takze wnuki,jak widac po Ariel.
Bedzie bardzo interesujace sledzic jej Kariere Wystawowa.
Pozdrawiam

Malgorzata

Posted

Witam
Bardzo dziękuję Ci Marto za pomoc . Cieszę się ,że moja Ariel i twój Małgorzato piesek są kuzynami i potomkamii Pufpride Sweet Dreems-Parkera . Dobrze jest wiedzieć ,gdzie mamy rodzinę.Mój JJ jest również jego wnukiem .On ma Parkera po stronie matki i po stronie ojca ,więc jest podwójnie jego wnukiem .
Wkrótce dołączy do mojej hodowli nowa suczka,
która jest córką Parkera .
Ula

Posted

Karma napisał(a):
Witam
Bardzo dziękuję Ci Marto za pomoc . Cieszę się ,że moja Ariel i twój Małgorzato piesek są kuzynami i potomkamii Pufpride Sweet Dreems-Parkera . Dobrze jest wiedzieć ,gdzie mamy rodzinę.Mój JJ jest również jego wnukiem .On ma Parkera po stronie matki i po stronie ojca ,więc jest podwójnie jego wnukiem .
Wkrótce dołączy do mojej hodowli nowa suczka,
która jest córką Parkera .
Ula

To gratuluje serdecznie,to wspaniale,ze tak cudowne pomeraniany beda prawie w "zasiegu reki " a nie tylko za Oceanem:multi::multi::multi::multi:.
Ja spodziewam sie mojego pierwszego Importu dopiero na przelomie jesien/zima;)

Malgorzata