Hayne Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ech, Ewcik i Aga, kiedy ten temat zacznie odwiedzać ktoś więcej niż my... :-( Dziś na wystawie znów trafiłam na sędziego z Danii. W końcu ich polubię... Sędzia dokładnie i własnoręcznie sprawdzał zgryz, ba mojej Jadźce to prawie wszystkie zęby policzył :p To ją jakoś nie przestraszyło, ale na pomiar wysokości nie chciała się już zgodzić :mad: Nasza Klucha wybiegała dziś BOB, Best Junior, Zw. Młodzieży i .... tradycyjnie coś musiało być zaskoczeniem "Zw. Klubu Pies" :cool3: Myślę, że nasi koledzy z Danii powinni mieć lepszych tłumaczy lub bardziej uważnych sekretarzy ringu. Niedługo stanie się tradycją, że pies to znaczy suka, a suka to pies.... Quote
Hayne Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Tabliczka CWC to oczywiście pomyłka :roll: Quote
Agappe Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Hayne napisał(a):Ech, Ewcik i Aga, kiedy ten temat zacznie odwiedzać ktoś więcej niż my... :-( Dziś na wystawie znów trafiłam na sędziego z Danii. W końcu ich polubię... Sędzia dokładnie i własnoręcznie sprawdzał zgryz, ba mojej Jadźce to prawie wszystkie zęby policzył :p To ją jakoś nie przestraszyło, ale na pomiar wysokości nie chciała się już zgodzić :mad: Nasza Klucha wybiegała dziś BOB, Best Junior, Zw. Młodzieży i .... tradycyjnie coś musiało być zaskoczeniem "Zw. Klubu Pies" :cool3: Myślę, że nasi koledzy z Danii powinni mieć lepszych tłumaczy lub bardziej uważnych sekretarzy ringu. Niedługo stanie się tradycją, że pies to znaczy suka, a suka to pies.... Ja przepraszam, ale tez tu czasem zaglądam :cool3: a odnosnie tłumaczenia ja w opisie mam takie fajne sformuwanie "winna mieć lepiej pigment" :cool3: GRATULUJE!!!! :) :multi::multi: Quote
ewaka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 no proszę, jak rudziacha ładnie stoi i pieknie się prezentuje. Nasze dzikusy to już zapomniały, że są takie miejsce i czas, ze trzeba takie nudne pozy wykonywać, i ktoś im za wszelką cenę chce w pysku gmerać. Ale obiecuję, że Ushkę jeszcze powystawiam.. A z tymi Duńczykami, to tak podejrzewałam, widac do trzech razy sztuka. Masakra z tymi ich znastwem płci :) tymczasem całujemy ciotkę Jadźkę od Kangura, co własnie własne zęby ma, i dzielnie chodzi gdzie się da :) Quote
Hayne Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 A tak przepraszam, istnieje kilkadobrych dusz, które nas wspierają :) :loveu: Quote
ewaka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Kasia, własnie - nie przesadzaj,. jeszcze bys się zdziwiła ile osób to czyta :) Quote
Hayne Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 ewaka napisał(a):no Ale obiecuję, że Ushkę jeszcze powystawiam.. (...) tymczasem całujemy ciotkę Jadźkę od Kangura, co własnie własne zęby ma, i dzielnie chodzi gdzie się da :) Ma już zęby? Zdradzisz dokąd los prowadzi Kangura? Czekamy na Ushę na ringu! :) Quote
Hayne Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Agappe napisał(a):ja w opisie mam takie fajne sformuwanie "winna mieć lepiej pigment" :cool3: Hmm, to jest naprawdę bardzo bezpośrednie tłumaczenie :evil_lol: Quote
kslawin Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='ewaka']Kasia, własnie - nie przesadzaj,. jeszcze bys się zdziwiła ile osób to czyta :) Właśnie - sporo osób to czyta!;) A swoją drogą, pozdrowienia dla Jadźki, z którą miałem przypadkową okazję nawiązania czułego kontaktu na wystawie w Kielcach.:mdrmed: Quote
Gosia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Jadźka skasowała sędziego- wzięła go siłom i urokiem osobistym. Pięknie sie wystawiała. Cudohokka Made in Japan :multi::multi::multi: Quote
ktrebor Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Klucha się bardzo ładnie wystawia, podtrzymuje kontakt wzrokowy z człowiekiem, bardzo ładnie biega, nie kica - no i nie jest hiperpobudliwa jak Kiba. Quote
ktrebor Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='kslawin'] z którą miałem przypadkową okazję nawiązania czułego kontaktu na wystawie w Kielcach.:mdrmed: A co wylizywała nogawkę? Gryzła, bucząc po rękach? W przeciwieństwie do Amandila, który leci z nosem do twarzy, ona w ten sposób głównie przejawia swoje zainteresowanie ludźmi :) Quote
kslawin Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='ktrebor']A co wylizywała nogawkę? Gryzła, bucząc po rękach? W przeciwieństwie do Amandila, który leci z nosem do twarzy, ona w ten sposób głównie przejawia swoje zainteresowanie ludźmi :) Wylizywała, ale moje ucho.:lol: Quote
ktrebor Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 A to dziwne, bo ona to generalnie tego nie robi, mnie to gryzie w uszy :) Quote
Recommended Posts