ktrebor Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Zdjęć z Warszawy co prawda nie mam, ale mam wyniki :) M'Kiba Tajgeta - dosk, NDPwR, BOB, CWC, CACIB - fanfary, oklaski stawka sztuk jeden :evil_lol: Dziękuję bardzo Gosi za wystawienie diabła i w sumie powinienem podziękować Pani sędzinie, za cierpliwość :) Quote
Savannah Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='ktrebor'] M'Kiba Tajgeta - dosk, NDPwR, BOB, CWC, CACIB - fanfary, oklaski :) ktrebor GRATULACJE :) :) Quote
Agappe Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ktrebor napisał(a):Zdjęć z Warszawy co prawda nie mam, ale mam wyniki :) M'Kiba Tajgeta - dosk, NDPwR, BOB, CWC, CACIB - fanfary, oklaski stawka sztuk jeden :evil_lol: Dziękuję bardzo Gosi za wystawienie diabła i w sumie powinienem podziękować Pani sędzinie, za cierpliwość :) gratuluje!!! szukałam Waszego ringu..ale przyszłam juz za późno :( a maleństwo bylo na wystawie??? Quote
ktrebor Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Dziękujemy za gratulacje, ale jak Kiba nie ma konkurencji, to tak się kończy :) maleństwa nie było, bo zapomnieliśmy o szczepieniu przeciwko wściekliźnie. Tzn. była szczepiona, ale papiery ma po japońsku :) i musimy to albo nostryfikować jakoś albo szczepić ja ponownie w Polsce. Quote
Agappe Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ktrebor napisał(a):Dziękujemy za gratulacje, ale jak Kiba nie ma konkurencji, to tak się kończy :) maleństwa nie było, bo zapomnieliśmy o szczepieniu przeciwko wściekliźnie. Tzn. była szczepiona, ale papiery ma po japońsku :) i musimy to albo nostryfikować jakoś albo szczepić ja ponownie w Polsce. no co Ty polscy weterynarze nie znaja japońskiego??? :roll: :roll: :evil_lol: :evil_lol: nie dobrze ;p Quote
Recommended Posts