Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjęć z Warszawy co prawda nie mam, ale mam wyniki :)

M'Kiba Tajgeta - dosk, NDPwR, BOB, CWC, CACIB - fanfary, oklaski

stawka sztuk jeden :evil_lol:

Dziękuję bardzo Gosi za wystawienie diabła i w sumie powinienem podziękować Pani sędzinie, za cierpliwość :)

Posted

ktrebor napisał(a):
Zdjęć z Warszawy co prawda nie mam, ale mam wyniki :)

M'Kiba Tajgeta - dosk, NDPwR, BOB, CWC, CACIB - fanfary, oklaski

stawka sztuk jeden :evil_lol:

Dziękuję bardzo Gosi za wystawienie diabła i w sumie powinienem podziękować Pani sędzinie, za cierpliwość :)

gratuluje!!! szukałam Waszego ringu..ale przyszłam juz za późno :( a maleństwo bylo na wystawie???

Posted

Dziękujemy za gratulacje, ale jak Kiba nie ma konkurencji, to tak się kończy :) maleństwa nie było, bo zapomnieliśmy o szczepieniu przeciwko wściekliźnie. Tzn. była szczepiona, ale papiery ma po japońsku :) i musimy to albo nostryfikować jakoś albo szczepić ja ponownie w Polsce.

Posted

ktrebor napisał(a):
Dziękujemy za gratulacje, ale jak Kiba nie ma konkurencji, to tak się kończy :) maleństwa nie było, bo zapomnieliśmy o szczepieniu przeciwko wściekliźnie. Tzn. była szczepiona, ale papiery ma po japońsku :) i musimy to albo nostryfikować jakoś albo szczepić ja ponownie w Polsce.

no co Ty polscy weterynarze nie znaja japońskiego??? :roll: :roll: :evil_lol: :evil_lol: nie dobrze ;p