Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wróciliśmy z wystawy w Grodzisku Mazowieckim - ponieważ gdzie indziej piszę o wrażeniach, tutaj już tylko zdjęcia i wyniki.

Kiba - NJwR, ocena doskonała i tym samym ukończył młodzieżowy championat Polski - uff w ostatniej chwili.

Jaskóła - NSwR, BOB, ocena doskonała.

Nasz kącik, dzięki niepowtarzalnemu stylowi obcowania z innymi psami Kiby należał do najgłośniejszych na wystawie, boli mnie też trochę ręka od trzymania smyczy, pod koniec wystawy Kiba dostał jakiejś schizy i wystraszył się wiszącego bannera pod sufitem na którym był ogromny psiak z reklamy Pedigree.

Na ringu - skakał i fikał na wszystkie strony, buczał na sędziego, czyli robił wszystko to, czego Kasia nie cierpi.

A teraz zdjęcia:

Posted

ktrebor napisał(a):
Gwoli ścisłości dodam, że Kiba i Jaskóła nie miały konkurencji bo Ewa pojechała na Słowację.

Ktrebor nigdy nic nie jest oczywiste!!! Ja raz pojechalam na wystawe ,bylam w klasie sama ,owszem mala dostala ocene doskonala i zloty medal ale bez zw.ml. Dlatego kazdy sukces to sukces i juz!!!!

Posted

Nie moge sie napatrzec na oczy Jaskoly.Sa cudne i takie....nie wiem jak to powiedziec....takie dziewczynskie.Ona zawsze patrzy z takim wdziekiem!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

ktrebor napisał(a):
Ale głosik ma jak stara pijaczka :)

NO KOCHANY:diabloti: :diabloti: :diabloti: !!! Tego to ani ja,ani jaskola Ci nie darujemy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

ewaka napisał(a):
Kasiula, a co to jest to trzecie białe na zdjęciu za Jaskółą i Kibą? :roll:

Ewunia ale w maju to nie ma juz sniegu i na Lodzkiej majowce to chyba bedziesz?? Moge robic zdjecia jak bedziesz latac po ringu!!!!!!

Posted

pola.1 napisał(a):
NO KOCHANY:diabloti: :diabloti: :diabloti: !!! Tego to ani ja,ani jaskola Ci nie darujemy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No co ty, Jaskóła jak się podekscytuje to zaczyna rzęzić i chrypieć - jak się da to nagramy ją i zamieścimy plik mp3 :)