Hayne Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Mam chwilę wolną to wpiszę tu myśl krótką... Wystawa w NDM - byliśmy z Kibą wcześniej na 3 wystawach (baby, szenię i młodzież) i na każdej był problem z pokazaniem zgryzu, 3 sędziów mi już mówiło jak to robić... więc to ćwiczyliśmy, i co?... Kiba pokazał zgryz... A sędzia i na tej wystawie zwrócił mi uwagę na kolejny szczegół, który robię źle... I znów czekają nas ćwiczenia... Jednak na każdej wystawie uczę się czegoś nowego, jest to jakieś pocieszenie dla mnie jako osoby początkującej i jako płacącej... Poza tym Kiba postanowił się na ringu pobawić w bieganie przez zataczanie coraz szerszych kręgów... już prawie mu sie udało to zrobić bez ringówki (ps. kupię mu na kolejną wystawę ringówkę jak na akitę :angryy:). Ogólnie jestem zadowolona z niego, bo był wyjątkowo poddenerwowany. Ps. Wcale nie ćwiczymy jakoś wytrwale przed tą światówką... Nie, Shibka zostaje w domu, bo to jeszcze baby... choć przypomina diabełka... no może słodkiego diabełka :loveu: Quote
Recommended Posts