ewaka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Wyniki z Łodzi. Skromne, ale zawsze. Sędzia: Erwin Deutscher (Austria) KAI: Klasa otwarta: Ocena: lokata I - doskonała, CWC, NPwR USHA: Klasa pośrednia: Ocena lokata I - doskonała, CWC, NSwR, BOB Kai zrobił sędziemu to samo co Usha Jakubowskiemu w Warszawie ;)) ale nie dostała takjako ona super opsiu za doskonały charakter. Gdyby sedziował Jakubowski, pewnie teraz Kai dostałaby to w opisie ;) Jak widać, nawet ocena charakteru różnie widziana jest przez sędziów. ;) Aha, no i mam handlerkę na Poznań ;) Ujarzmiła obie hokki, chociaż wierzgały na początku jak oszalałe i straszyły ją zębiszczami, ale sie nie dała, więc odpuściły, no i te kabanosy CZASEM robiły swoje ;)) Quote
pola.1 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Ewaka bije sie w piersi przepraszam Kaja za wstretne podejzenia co do jego zachowan!!!!!!!!!!!!11 Na wystawie Kaj najpier udawal ze mnie nie ma ,potem laskawie dal sie glasnac, a potem juz normalnie regularnie wymiziac i nawet buzi dostalam!A Usha to ssama slodycz ,jest boska.Zdjecia wysle Ci jutro ale uprzedzam ze jestem oferma i nie potrafie ich zmniejszyc, dlatek pewnie nieco zapcham Ci skrzynke:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
Agappe Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 ewaka napisał(a): Aha, no i mam handlerkę na Poznań ;) Ujarzmiła obie hokki, chociaż wierzgały na początku jak oszalałe i straszyły ją zębiszczami, ale sie nie dała, więc odpuściły, no i te kabanosy CZASEM robiły swoje ;)) hehe taaa.. pamietam wierzgającego Kaja i straszącego mnie zębami :mad: wierzgać jako tako do oceny przestał, ale straszyc zębami jak chciałam je zobaczyć nie :evil_lol: dobrze, że sędzia litościwy był ;) Quote
ewaka Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 no wtedy nas uratowałaś ;) (ja o kulach, to bym sobie nie pobiegała ;). Ale generalnie ja nie mam z nimi problemu w pokazywaniu zębów. Fakt, ze wtedy Kai miał mordę obsypaną i spuchnietą po ropusze, (jak się okazało parę dni później, co znalazłam ją wysssaną pdo drzwiami kojca ;) )i rzeczywiście był mocno rozdrażniony jak mu się gmerało przy pysku. A jeszcze obca handlerka, i dwóch obcych facetów, to musiał byc nabuzowany ostro ;). Quote
ewaka Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 No dobra, to coś wrzucę ;] W kocu skompletowałam fotasy z Łodzi. No to proszę... Quote
Hayne Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 ewaka napisał(a):No dobra, to coś wrzucę ;] W kocu skompletowałam fotasy z Łodzi. No to proszę... Jakie słodkie... uśmiechnięte hokki :) Poniżej Kiba z NDM, ale kiepskiej jakości zdjęcia Quote
Recommended Posts