Agappe Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Oberwart - Austria hokkaido KOUJIN PINNESHIRI SULIYAMA KENSHA - V1, JB (Zw.Mł), BOB hokka na BOGu została wyproszona z ringu, bo nie chciała się dotknąć sędziemu... :/ jak widać nie tylko w polsce wywala sie za coś takego hokki Quote
ewaka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Daria, jesteś boska ;) Nie myśl, że się tak szybko wymigasz ;))) I komplet pytań: KONIECZNIE 1) Czy masz katalog i jak masz to koniecznie podaj własciciela ;))) (czy jest to Irene Theltscher??) 2) Czy to pies czy suka? 3) Czy mogę tę fotkę wykorzystać u mnie na stronie, w dziale hokki w Polsce i w Europie?? Quote
Agappe Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 ewaka napisał(a):Daria, jesteś boska ;) Nie myśl, że się tak szybko wymigasz ;))) I komplet pytań: KONIECZNIE 1) Czy masz katalog i jak masz to koniecznie podaj własciciela ;))) (czy jest to Irene Theltscher??) 2) Czy to pies czy suka? 3) Czy mogę tę fotkę wykorzystać u mnie na stronie, w dziale hokki w Polsce i w Europie?? 1. tak Irene Teltscher 2. facecik 3. tak, moge Ci jeszcze w oryginalnej wielkości wysłać to zdj <obok stała Anata, wiec hokka sie załapał ;) > Quote
ktrebor Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Znaczy się kolejny import:) !!! Hurra - byleby pani Irene rasziłasobie lepiej z angielskim :( od nas kontak się z nią urwał jakieś dwa miesiące temu :( Quote
Hayne Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 ewaka napisał(a):Daria, jesteś boska ;) Nie myśl, że się tak szybko wymigasz ;))) I komplet pytań: KONIECZNIE 1) Czy masz katalog i jak masz to koniecznie podaj własciciela ;))) (czy jest to Irene Theltscher??) 2) Czy to pies czy suka? 3) Czy mogę tę fotkę wykorzystać u mnie na stronie, w dziale hokki w Polsce i w Europie?? Dołączam się do powyższej ??? Mogę, mogę, mogę ;) ;) ? Quote
Agappe Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Hayne napisał(a):Dołączam się do powyższej ??? Mogę, mogę, mogę ;) ;) ? oczywiscie.. a rodziców nie chcecie?? :lol: :lol: znacie???:roll: Quote
Hayne Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Wiecie co !!! Kiba będzie miał na światówce KONKURENCJĘ !!! Pytanie tylko czy do tytułów, czy do wyrzucania z ringu? ;) Quote
ewaka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 No fajnie, szkoda tylko , że to nie nikt z nas był pierwszy ;) Pieska na razie trudno ocenić, właściwie to myslalam z fotek ze Daria pomyliła hokki z shibami (wiem, wiem nie zorbiłabys tego nigdy :p ). Ale to piesek dopiero w młodziezy, a wiadomo jaka ta nasza hokkowa młodzież jest zmienna :eviltong: Ciekawe czy przyjedzie na światówkę? Chciałabym go zobaczyć na żywo. W koncu rudas, chociaz na razie wygląda na małego dosyć... Zwłaszcza w porównaniu z jej piekna Sakurą, wygląda nieco mniej okazale...Na razie, miejmy nadzieję.... No i ciekawe czy Pani Irene teraz będzie sie odzywać :eviltong: Ale warto by z nią ponownie nawiązać kontakt, moze tym razem będzie rozmowniejsza. Chyba ze tak jak francuzów, ta część europy nie będzie jej obchodziła :roll: Daria, jasne ze wysyłaj oryginał! Aha, i jeszcze mam prośbę, zajrzyj w katalog pliiiiz, i spisz nam dane :loveu: Kiedy urodzony, po jakich rodzicach, i co tam jeszcze znajdziesz ;))) całusek Quote
ktrebor Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Hayne napisał(a):Wiecie co !!! Kiba będzie miał na światówce KONKURENCJĘ !!! Pytanie tylko czy do tytułów, czy do wyrzucania z ringu? ;) O matko faktycznie! Już mnie stres zaczyna zjadać :( Quote
ewaka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Hayne napisał(a):Wiecie co !!! Kiba będzie miał na światówce KONKURENCJĘ !!! Pytanie tylko czy do tytułów, czy do wyrzucania z ringu? ;) Kochana do tego wyrzucania, to może byc długa kolejka :mad: :lol: ps. najpier zobaczmy kiedy urodzony, bo moze bedzie już w otwartej... ps.2. Usha wygląda juz jak prawdziwy japonski hokkoczołg. Nie wazyłam jej, ale na moje oko i rękę, waży ponad 25 kg :crazyeye: Więcej niż moje hasiory ;) Z chęcią pokryłabym ja jakimś rudasem, ale BYKIEM, koniecznie BYKIEM :diabloti: Quote
Agappe Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 ewaka napisał(a): Daria, jasne ze wysyłaj oryginał! Aha, i jeszcze mam prośbę, zajrzyj w katalog pliiiiz, i spisz nam dane :loveu: Kiedy urodzony, po jakich rodzicach, i co tam jeszcze znajdziesz ;))) całusek haaa a jednak nie znacie ;) ARAMINE PINNESHIRI SUGIYAMA KENSHA x KOUJIN PINNESHIRI SUCYAMA KENSHA hod: SUEYAMA SEIKI ur. 06.08.2005 OHZB/HOK 11 Hayne dziekuję za wpis w ksiedze gości :) własnie wpadłam z rewizytą chcesz wzorce KAI, KICHU, SZPICA JAPOŃSKIEGO, SHIKOKU po polsku z książki: GRUPA V FCI Szpice i psy ras pierwotnych WZORCE RAS wydany przez KLUB SZPICÓW prz Zarządzie Głównym ZKwP w 2000r?? Quote
Agappe Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 ewaka napisał(a): ps.2. Usha wygląda juz jak prawdziwy japonski hokkoczołg. Nie wazyłam jej, ale na moje oko i rękę, waży ponad 25 kg :crazyeye: Więcej niż moje hasiory ;) haha moja Anata waży ok 26-27 kg ;) podaj mi jeszcze @ do siebie Quote
ktrebor Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Ta, te sybriany to jakieś takie dmuchane zwierzaki. Buffy niby większa, ale jakoś łatwo się ją tak podnosi. A klocka Kiby ruszyć czasem nie można, zwłaszcza jak się zaprze i zaczyna łbem w moją głowę walić. Je cały czas na potęgę, Buffy przy nim wysiada, bo już nie nadąża kończyć posiłków. Quote
ewaka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 ktrebor napisał(a):O matko faktycznie! Już mnie stres zaczyna zjadać :( oraz Hayne napisał(a):Wiecie co !!! Kiba będzie miał na światówce KONKURENCJĘ !!! A wy misie, to w osobnych pokojach siedzicie, czy co??? :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Quote
ktrebor Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Agappe napisał(a):haaa a jednak nie znacie ;) ARAMINE PINNESHIRI SUGIYAMA KENSHA x KOUJIN PINNESHIRI SUCYAMA KENSHA hod: SUEYAMA SEIKI ur. 06.08.2005 OHZB/HOK 11 Hayne dziekuję za wpis w ksiedze gości :) własnie wpadłam z rewizytą chcesz wzorce KAI, KICHU, SZPICA JAPOŃSKIEGO, SHIKOKU po polsku z książki: GRUPA V FCI Szpice i psy ras pierwotnych WZORCE RAS wydany przez KLUB SZPICÓW prz Zarządzie Głównym ZKwP w 2000r?? O miesiąc starszy od Kiby. Super z linii nie występujących w Europie! Mamy tę ksiązeczkę, ale nam się gdzieś obecnie zapodziała :( Quote
ktrebor Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 ewaka napisał(a):oraz A wy misie, to w osobnych pokojach siedzicie, czy co??? :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Nie wklepujemy posty przez ramiona :) A tak na serio Kasia jest teraz w Warszawie a ja dla odmiany w Płocku. Quote
ewaka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 ewa@husky.info.pl i kennel@hokkaido.info.pl (wyslij prosze na dwa, bo testuję providera, bo cos mi poczta szwankuje od kilku tygodni) mejl do Hayne tez ci podam ;) k.jablonska@hokkaido.pl Quote
Recommended Posts