Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bonita napisał(a):
Gratki
A można cuś więcej wiedzieć o maluszkach:cool3:

dzięki za gratki :lol:
Lusie na pewno widziałaś na wystawach, albo na fotkach na bf. Ewenement w każdym calu :evil_lol: a tatusiem jest pewien piękny pręgowany "poeta" zwany Willym :cool3:. Na dniach powinno pojawić się ogłoszenie na klubie, atibox nam trochę przeszkodził. Ja sama na razie wiem tyle, że mogą być i żółte i pręguski bo genetyki nie oszukasz i że na 100% są 3 i kilka schowanych :shake:, ale ile to wie tylko Lusia :evil_lol:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

boksiedwa napisał(a):
dzięki za gratki :lol:
Lusie na pewno widziałaś na wystawach, albo na fotkach na bf. Ewenement w każdym calu :evil_lol: a tatusiem jest pewien piękny pręgowany "poeta" zwany Willym :cool3:. Na dniach powinno pojawić się ogłoszenie na klubie, atibox nam trochę przeszkodził. Ja sama na razie wiem tyle, że mogą być i żółte i pręguski bo genetyki nie oszukasz i że na 100% są 3 i kilka schowanych :shake:, ale ile to wie tylko Lusia :evil_lol:

A Luśka Ewenement i Szekspir z Nostrumu:loveu:- no to gratki:multi:

Posted

Aga K napisał(a):
Nio to hej
Ja nie mam, ale marze od łaaaadnych paru lat i będę mieć wkrótce bokserka ;););)
Pozdrawiam

A masz juz jakąs konkretna hodowle na mysli?:cool1:

Posted

[quote name='boksiedwa']ano udało mi się chyba mieszankę wybuchową stworzyć :evil_lol:

Kto to wie, może akurat będą grzecne:diabloti::evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Jak chcesz polecę z Tobą;)Odwiedzimy ich razem:roflt:

wylatuję 6 sierpnia w nocy :razz: mogę mieć bagaż do 20kg - jeżeli uda Ci sie tyle ważyć, to wpakuję Cię do walizki :evil_lol:

Posted

Bodziulka napisał(a):
wylatuję 6 sierpnia w nocy :razz: mogę mieć bagaż do 20kg - jeżeli uda Ci sie tyle ważyć, to wpakuję Cię do walizki :evil_lol:

Cholera, biorę się za ostrą dietę:multi::multi::multi::diabloti:

Posted

[quote name='Agga']Kochani bokseromaniacy ja do was z takim zapytaniem.
Dlaczego nikt nie chce jechać na zlot dogomaniaków?:placz:

Ja postaram się być i może zabiorę ze sobą Maksa z Częstochowy :razz: , jak do tego czasu będzie u mnie :cool3:

Posted

pojechałabym na taki zlot, bo nigdy nie byłam, ale mój Żabulec by chyba wszystkie inne psiska zeżarł :diabloti: - zdecydowanie nie jest to boksia towarzyska i chyba nie uda nam się tego zmienić.....