boksiedwa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 bonita napisał(a):Gratki A można cuś więcej wiedzieć o maluszkach:cool3: dzięki za gratki :lol: Lusie na pewno widziałaś na wystawach, albo na fotkach na bf. Ewenement w każdym calu :evil_lol: a tatusiem jest pewien piękny pręgowany "poeta" zwany Willym :cool3:. Na dniach powinno pojawić się ogłoszenie na klubie, atibox nam trochę przeszkodził. Ja sama na razie wiem tyle, że mogą być i żółte i pręguski bo genetyki nie oszukasz i że na 100% są 3 i kilka schowanych :shake:, ale ile to wie tylko Lusia :evil_lol: Quote
bonita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 boksiedwa napisał(a):dzięki za gratki :lol: Lusie na pewno widziałaś na wystawach, albo na fotkach na bf. Ewenement w każdym calu :evil_lol: a tatusiem jest pewien piękny pręgowany "poeta" zwany Willym :cool3:. Na dniach powinno pojawić się ogłoszenie na klubie, atibox nam trochę przeszkodził. Ja sama na razie wiem tyle, że mogą być i żółte i pręguski bo genetyki nie oszukasz i że na 100% są 3 i kilka schowanych :shake:, ale ile to wie tylko Lusia :evil_lol: A Luśka Ewenement i Szekspir z Nostrumu:loveu:- no to gratki:multi: Quote
boksiedwa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 bonita napisał(a):A Luśka Ewenement i Szekspir z Nostrumu:loveu:- no to gratki:multi: ano udało mi się chyba mieszankę wybuchową stworzyć :evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Aga K napisał(a):Nio to hej Ja nie mam, ale marze od łaaaadnych paru lat i będę mieć wkrótce bokserka ;););) Pozdrawiam A masz juz jakąs konkretna hodowle na mysli?:cool1: Quote
bonita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='boksiedwa']ano udało mi się chyba mieszankę wybuchową stworzyć :evil_lol: Kto to wie, może akurat będą grzecne:diabloti::evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Rybka_39 napisał(a):A masz juz jakąs konkretna hodowle na mysli?:cool1: Aga adoptuje bokserka. Quote
boksiedwa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='bonita']Kto to wie, może akurat będą grzecne:diabloti::evil_lol: ja nie wierzę w duchy :evil_lol: Quote
Agga Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Kochani bokseromaniacy ja do was z takim zapytaniem. Dlaczego nikt nie chce jechać na zlot dogomaniaków?:placz: Quote
Rybka_39 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Np ja dlatego ze Kora ma łapsko w bandazu i mam tak 3 tygodnie zgłowy:placz: Quote
Medorowa Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 A my np. dlatego, że Medor, to taki psiak, który (raczej) nie akceptuje innych psów;) Quote
Bodziulka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 a ja w sierpniu lecę do Hiszpanii :oops: odwiedzić starych znajomych ;) Quote
Medorowa Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Bodziulka napisał(a):a ja w sierpniu lecę do Hiszpanii :oops: odwiedzić starych znajomych ;) Jak chcesz polecę z Tobą;)Odwiedzimy ich razem:roflt: Quote
Bodziulka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 madzia i medor napisał(a):Jak chcesz polecę z Tobą;)Odwiedzimy ich razem:roflt: wylatuję 6 sierpnia w nocy :razz: mogę mieć bagaż do 20kg - jeżeli uda Ci sie tyle ważyć, to wpakuję Cię do walizki :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Bodziulka napisał(a):wylatuję 6 sierpnia w nocy :razz: mogę mieć bagaż do 20kg - jeżeli uda Ci sie tyle ważyć, to wpakuję Cię do walizki :evil_lol: Cholera, biorę się za ostrą dietę:multi::multi::multi::diabloti: Quote
Bodziulka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 madzia i medor napisał(a):Cholera, biorę się za ostrą dietę:multi::multi::multi::diabloti: czekam na efekty :cool3: Quote
Medorowa Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Bodziulka napisał(a):czekam na efekty :cool3: Ja też:evil_lol::evil_lol: Quote
Hippies Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Agga']Kochani bokseromaniacy ja do was z takim zapytaniem. Dlaczego nikt nie chce jechać na zlot dogomaniaków?:placz: Ja postaram się być i może zabiorę ze sobą Maksa z Częstochowy :razz: , jak do tego czasu będzie u mnie :cool3: Quote
Agniest Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 pojechałabym na taki zlot, bo nigdy nie byłam, ale mój Żabulec by chyba wszystkie inne psiska zeżarł :diabloti: - zdecydowanie nie jest to boksia towarzyska i chyba nie uda nam się tego zmienić..... Quote
Agga Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 e BOKSER to pies to tańca i do różańca:p Hippies byłoby super. Quote
boksiedwa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 zapraszam na naszą jeszcze nie kompletną stronkę http://amico.czechowice.net/ Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='boksiedwa']zapraszam na naszą jeszcze nie kompletną stronkę http://amico.czechowice.net/ O jejku lecę oglądać:multi::multi: Quote
boksiedwa Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Narazie nie kompletna, ale ważne, że w ogóle jest :) Quote
Rybka_39 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Cieszy mnie nowina ze to kolejna hodowla w ktorej niekopiuje sie psiakow:multi::multi: Quote
bonita Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 o fajnie fajnie :) Ja już stronkę widziałam :D Quote
Recommended Posts