Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe, my cię też nie widziałyśmy:evil_lol:
Stałyśmy przy tablicy z wynikami na ringu psów i przy stoliku z pucharami:evil_lol: , nogi mnie już bolały i musiałam (starsza pani) się o coś oprzeć:evil_lol:
Przy mnie z aparatem kucała teqquila, a simbik starała się rozdwoić:evil_lol: pomiędzy dogami i bokserami:evil_lol:
a ludzi z BF widziałaś, przy mnie stał opium i jeszcze miziałam Orlando, był wystawiany:lol:

Posted

Jak ja żałuje że nie mam własnego aparatu i żeby zrobić fotki muszę latać do kumpeli, Tequila tak fajnie teraz śpi pod kołderką na łóżkó prawie że na pleckach z otwartą paszczą i wystrzeżonymi ząbkami słodziutki widok

Posted

Witamy wszystkich!! Chcieliśmy się z Ricksonem przywitać i pokazać :) Rickson ma dwa lata i jest słodkim, pełnym energii psiakiem. To pies z tzw. odzysku. Pokochałam go od pierwszego spojrzenia - na tę słodką faflastą mordunię. Jest kochany (jak wszystkie bokserki - prawda? ). Niestety ma ucięty ogon .... Wniósł do naszego domu wiele radości ....i szkód :) Ciągle się czegoś uczymy. Dużo biegamy, ćwiczymy i spacerujemy. Może ktoś z bokseromaniaków jest z Gniezna? Pozdrawiamy serdecznie.

Posted

klaragniezno napisał(a):
Witamy wszystkich!! Chcieliśmy się z Ricksonem przywitać i pokazać :) Rickson ma dwa lata i jest słodkim, pełnym energii psiakiem. To pies z tzw. odzysku. Pokochałam go od pierwszego spojrzenia - na tę słodką faflastą mordunię. Jest kochany (jak wszystkie bokserki - prawda? ). Niestety ma ucięty ogon .... Wniósł do naszego domu wiele radości ....i szkód :) Ciągle się czegoś uczymy. Dużo biegamy, ćwiczymy i spacerujemy. Może ktoś z bokseromaniaków jest z Gniezna? Pozdrawiamy serdecznie.

:-( nie widzę zdjęć:-( :-( :-( a chciałabym zobaczyć następnego ślicznego boksia

Posted

Kochani nie umiem wam odpowiedzieć na pytanie kiedy pojawi się u mnie szczeniak i z jakiej będzie hodowli. Jak narazie mieszkam z rodzicami i nie umiem ich przekonać do psa z rodowodem. :roll:

Posted

Szukałam pewnego zdjęcia. Właśnie nie pamietam kto go robił. Takie zbiorwoe bokserkowe i nie moge znaleźć. Więc zaczełam sobie przeglądać ten temat od poczatku. I nie wiem czy dobrze, bo natknełam się na to co pisałam jak była ze mna Sarcia. Jej kolejne choroby, wasze pocieszenia i zapewnienia, że będzie dobrze - było. Oczy mi się strasznie zaszkliły.

Zdjęcia nie znalazłam. Może ktoś by umiał zrobić takie zbiorwoe z naszymi boksiami. Byłabym wdzieczna. Było by mi milusio mieć je na tapecie.