e.v.a Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 no no bardzo fajne poslanko :D i te urocze lapki :cool3: i naprawde tanie :razz: a mieciutkie jest ??? bo wyglada swioetnie (tez musze pomyslec o takim łożu dla mojej panny :razz: ) Quote
sylwiaskalska Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 No jest bardzo mięciutkie :) Postawiłam segregator to widac wysokość poduszki Dla naszych to akurat rozmiar 4 chyba że mała suczka to spokojnie 3 rozmiar Nr. 1 wym. 70 cm x 60 cm cena 35 zł Nr. 2 wym. 80 cm x 65 cm cena 39 zł Nr. 3 wym. 100 cm x 80 cm cena 46 zł Nr. 4 wym. 110 cm x 95 cm cena 54 zł Nr. 5 wym. 120 cm x 98 cm cena 59 zł Quote
e.v.a Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Tigra jest mala ale lubi sie rozwalac :evil_lol: poczekam jeszcze troszke niech urosnie :) a spanko wyglada tak przyjemnie ze az mam chcec si epolozyc:evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 evaxon napisał(a):a spanko wyglada tak przyjemnie ze az mam chcec si epolozyc:evil_lol: he he ja też :) Quote
Imbirka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Ale fajna kanapa:lol: Chyba sobie zamówimy:lol: Bo koszyk wiklinowy już został pogryziony:lol: Quote
sylwiaskalska Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Szczerze polecam tylko uwaga pokrowiec się nie zdejmuje no ale można wyczyścić ręcznie :) Quote
Aganiok Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Widziałam na wątku Idy :) super a cena naprawdę świetna! Quote
sylwiaskalska Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 No bardzo rzetelni przesłali mi to w kartonie więc towar nie zniszczony :) Tak jak mówiłam dla swojego kupie 4 Tekila ma w kłębie 61 cm więc takie 4 starczy acha i jeszcze tu wrzuce Segregator wymiary = 37 cm na 32 cm te posłanie jest akurat dla Westa, pinczera średniego, czy nawet sporego stafika Tekila jakby miał podkulone nogi spokojnie się zmiesci ale on to woli leżeć na całej szerokości łoża więc musi być większe :) Quote
sylwiaskalska Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Aganiok napisał(a):kupiłam! zgniłą zieleń :) Gratulacje - w wekendzik bedziesz miała na pewno te posłanko :) Ja kupuje drugie po długim wekeendzie - wtedy przypływ kasy jest :) Quote
Aganiok Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 U mnie przypływ już był, a zaraz po nim duuuuuży odpływ :evil_lol: ale co tam, raz się żyje! :cool3: Quote
sylwiaskalska Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Aganiok napisał(a):U mnie przypływ już był, a zaraz po nim duuuuuży odpływ :evil_lol: ale co tam, raz się żyje! :cool3: OOOO to tak jak u mnie wpływ a później szybko upływ gotówki :lol: :lol: :lol: Quote
e.v.a Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 to ze pokrowiec sie nie sciaga to nie problem :) zawsze mozna kocyk polozyc :) (albo uszyc sobie pokrowiec :evil_lol: ) Quote
e.v.a Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 sylwiaskalska napisał(a):OOOO to tak jak u mnie wpływ a później szybko upływ gotówki :lol: :lol: :lol: haha szczesciary ja nawet wplywu nie mam :lol: Quote
sylwiaskalska Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='evaxon']haha szczesciary ja nawet wplywu nie mam :lol: Ostatnio sobie policzyłam ile w kwietniu wydałam na psa - maskara - 180 PLN żarełko - ponad 200 PLN bo te pogryzienie i oczka - piłeczka a raczej dwie bo też kupiłam Tekili takie cosik :) jak widac niecałe 10 zika a druga 13 zika (ta druga to taka mniejsza z gumy) http://www.allegro.pl/item99331008__zaczynam_pilka_do_nogi_super_cena_obnizam_.html No to prawie dobiłam do 500 PLN ;) no cóż chciało się mieć psa trzeba się poświęcać. A nie chce nawet liczyć jak dojdzie drugi :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Aganiok Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 u nas też sporo poszło, sama babeszjoza Negry to ok 250 zł. druga sprawa, że zarówno usługi wetów jak i np sklepy zoologiczne są koszmarnie drogie Quote
e.v.a Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 haha Sylwia znam ten bol wydawania na psa:evil_lol: teraz tez mnie czeka pewnie jakis wydatek ...bo moj posmarkaniec cos podupada na zdrowiu :mad: moja mam ajuz ma dosc:lol: a tigra dopiero 6 miesiecy na:evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Aganiok napisał(a):u nas też sporo poszło, sama babeszjoza Negry to ok 250 zł. druga sprawa, że zarówno usługi wetów jak i np sklepy zoologiczne są koszmarnie drogie U mnie same głupie wizyty bez leczenia u weta to 20 zika a plus leczenie :roll: :roll: Teraz idę we wtorek na szczepienie wścieklizny + odrobaczanie przy okazji i znowy kasa kasa kasa A w czerwcu/lipcu kastracja Tekilii - chce wygrać w Totka :diabloti: :evil_lol: Quote
Aganiok Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Sylwia, chciałabym zobaczyć tę piłkę po tygodniu używania przez Tekilę :) Quote
sylwiaskalska Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='evaxon']haha Sylwia znam ten bol wydawania na psa:evil_lol: teraz tez mnie czeka pewnie jakis wydatek ...bo moj posmarkaniec cos podupada na zdrowiu :mad: moja mam ajuz ma dosc:lol: a tigra dopiero 6 miesiecy na:evil_lol: To pociesz mame że ja chodze z moim prawie co trzy miesiace do weta regularnie bo to cholerny alergik chodzi o oczy Quote
sylwiaskalska Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Aganiok napisał(a):Sylwia, chciałabym zobaczyć tę piłkę po tygodniu używania przez Tekilę :) He he ja też dlatego zamówiłam taką za 10 zika :evil_lol: :evil_lol: ale generalnie Tekila nie niszczy zabawek ma manie je "memlania" obślinienia Quote
sylwiaskalska Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Miło nam zaprosić Państwa na wyjątkową i jedyną w swoim rodzaju, coroczną imprezę dla wszystkich bokseromaniaków: DNI BOKSERA w CZĘSTOCHOWIE, które odbędą się w dniach 03-04.06.2006 r. Pierwszego dnia odbędzie się szkolenie prowadzone przez jednego z najwybitniejszych specjalistów i renomowanego pozoranta Libora Helleporta z Czech. Chyba nikomu nie trzeba przedstawiać tego wspaniałego szkoleniowca i jego ekipy :) Wieczorem, po zakończeniu treningu tradycyjnie odbędzie się ognisko, piecznie kiełbasek oraz długie i jak zawsze przyjemne dyskusje. Drugiego dnia odbędzie się VI Krajowa Wystawa Bokserów. Podobnie jak w zeszłym roku oficjalnym patronem medialnym DNI BOKSERA w CZĘSTOCHOWIE jest Boxer Forum! Więcej na ten temat można uzyskać na forum pod adresem: http://forum.boksery.pl/tematy4/dni-boksera-w-czestochowie-vt3021.htm Zaproszenie oraz zgłoszenie można ściągnąć klikając na odpowiednie linki: http://boksery.pl/zaproszenie.pdf http://boksery.pl/zgloszenie.pdf jeszcze raz wszystkich serdecznie zapraszamy! i do zobaczenia w Częstochowie :) Administracja Boxer Forum Kto jedzie ? Quote
e.v.a Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 sylwiaskalska napisał(a):To pociesz mame że ja chodze z moim prawie co trzy miesiace do weta regularnie bo to cholerny alergik chodzi o oczy haha mama powiedziala ze ona juz ja wyleczy z tej alergii :evil_lol: az zaczynam sie obawiac o Tigre:lol: dobrze ze nasz wet z nas nie zdziera kasy :) Quote
sylwiaskalska Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 evaxon napisał(a):haha mama powiedziala ze ona juz ja wyleczy z tej alergii :evil_lol: az zaczynam sie obawiac o Tigre:lol: dobrze ze nasz wet z nas nie zdziera kasy :) Ja jestem zadowolona odkąd karmie swojego Royalem dla wrażliwych - nie ma łupieżu a i tak alergia silna nie wystepuję - odpukać tylko dlaczego ona nie jest tańsza :shake: Quote
Bodziulka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Wiedzieliście o tym ? ? http://improvehomelife.com/greenies.html http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=4041 No na pewno nie dam to psu :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Box to raz jadł - nawet mu smakowało, ale nie rzucił sie na to od razu - na początku wylizywał przez kilka dni. A jeśli chodzi o posłanko :loveu: :loveu: no rewelka - szkoda, że Box woli fotel :evil_lol: Quote
Recommended Posts