e.v.a Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 no tak Piotrek chce widziec 1 zdiecia:mad: :mad: :mad: Shila witamy:cool3: Quote
Cimi Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Shila napisał(a):Heej :):) Mam nadzieje ze i my mozemy sie do was przyłączyc ;)?? Agatka nas juz bardzo dobrze zna :loveu::loveu::loveu: Nie, nie możecie :evil_lol: :lol: :P A znam, znam :D Quote
amarulka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Nooo słonce tak przyjełaś biieedną Paulinke ;( w taaaaaki mróz nawet rozbrykana boksia marznie!!!:diabloti::diabloti: Quote
Cimi Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Shila napisał(a):Nooo słonce tak przyjełaś biieedną Paulinke ;( w taaaaaki mróz nawet rozbrykana boksia marznie!!!:diabloti::diabloti: Kubraczek trzeba zrobić :lol: Quote
amarulka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Nom chyba coś trzeba ;)hehe jak narazie za mało wyobraźni ;p Quote
Cimi Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 E tam wystrczy stary polar, wiem bo sama robiłam :lol:. I chyba będę robic drugie na zmiane. http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18403 Quote
agbar Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Halo kochani ludzie i psiaki:) oto my:) czyli Aga & Dealer tzn. na zdjęciu on a ja piszę:) na tym zdjęciu łobuz ma 5 miesięcy i dwa dni:) teraz ma prawie 9 miesięcy:) Quote
RyBa Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 A dlacego odrazu łobuz:evil_lol: przecież z pysia bije mu taka niewinność:lol: pozdrawiam od nie łobuza ;) Goliada i jego pana roberta s:cool3: ciepełka dla wszystkich Quote
e.v.a Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 ryba napisał(a):A dlacego odrazu łobuz:evil_lol: przecież z pysia bije mu taka niewinność:lol: pozdrawiam od nie łobuza ;) Goliada i jego pana roberta s:cool3: ciepełka dla wszystkich no wlasnie boksie i ich niewinne pysie:lol: Quote
agbar Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='ryba']A dlacego odrazu łobuz:evil_lol: przecież z pysia bije mu taka niewinność:lol: pozdrawiam od nie łobuza ;) Goliada i jego pana roberta s:cool3: ciepełka dla wszystkich hehe niewinność :lol: ....oj bo pęknę ze smiechu. czy próbe morderstwa braciszka podciagamy pod niewinnosć??:):) Quote
RyBa Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 OOOOOOO tak jeśli w takim wykonaniu:happy1::evil_lol: Quote
Iza i Fidel Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Witajcie! Ja tez mam boksia,Fidela.Przyszlam tu z Forum Boksery :) Quote
agbar Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 halo halo witam cieplutko:) napisz cos o swoim Bokserku:) Quote
Iza i Fidel Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 dealer napisał(a):halo halo witam cieplutko:) napisz cos o swoim Bokserku:) Uff,wlasnie probuje wstawic jego urodzinki na ticker factory,ale zapomnialam jak sie to robi :( Na FB jest wszystko jak nalezy,a tu cos mi nie wychodzi:( Powoli jednak dojde do tego. Napisac cos o moim Fidziu? Hmmm,troche czasu mi brak,bo moglabym tu pisac i pisac...zreszta sami wiecie,ze o Boksiach moznaby pisac wiele:) Fidel ma 13 m-cy.Jest nierodowodowy.Coz,kupujac Go mialam calkiem inne pojecie niz teraz na sprawy rodowodu.Teraz probuje innych uswiadomic. Fidel jest komicznym,wesolym psiakiem.Wazy ok.32kg :crazyeye: .Jak widac w avatarze jest zoltkiem z czarna gebula i biala gwiazda na piersi(dobrze,ze nie czerwona ;) ). W domu ostal nam sie jeszcze chomik dzungarski.Niedawno pozegnalismy szczurka.... I to tyle nt.mojego zwierzynca Quote
RyBa Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Serdeczności ,miła psiarka ze swym wspaniałym boksiem :lol: achoj na tej ziemi Goliad i robert s;) Quote
RyBa Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 To teraz będziemy cie gościć cześciej na tych stronkach i bedziesz opowiadać o wspaniałych poczynaniach Boksia w świecie ludzi ;) Quote
Aganiok Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 czesc Iza fajnie, że coraz nas więcej :) A Fidel - bombowe imię :-)))czekamy na fotki :P Quote
Iza i Fidel Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 ryba napisał(a):To teraz będziemy cie gościć cześciej na tych stronkach i bedziesz opowiadać o wspaniałych poczynaniach Boksia w świecie ludzi ;) No jasne :loveu: Jesli macie ochote to zapraszam poki co do albumu Fidela-link w podpisie Quote
amarulka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 13 mesięcy :):) Nooo prosze prawie jak shiluś :P Quote
Iza i Fidel Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Aganiok napisał(a):czesc Iza fajnie, że coraz nas więcej :) A Fidel - bombowe imię :-)))czekamy na fotki :P Witam ! Zdjatka poki co tylko w Fidelowym albumie.Imie Fidel dostal od Fidela - sluzacego z "Czarownic z Eastweek".Ehh,do sluzacego to on niepodobny,charakter raczej podobny do Castro :diabloti: Quote
e.v.a Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Iza witamy serdecznie:) i zapraszamy do wstawiania fotek w galrii boksiow :loveu: pozdrowionka Ewa & Tigra Quote
agbar Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Słuchajcie kochani, mam pytanie ...mój Bokserek ma 9 miesięcy i waży troszkę ponad 25 kilo. każdy mówi że jest baaardzo chudy...:) wpadam w kompleksy bo może oni myślą że ja go głodzę?!! jakie jest Wasze zdanie i jak z Waszymi psiakami? Aga&Dealer Quote
e.v.a Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 dealer napisał(a):Słuchajcie kochani, mam pytanie ...mój Bokserek ma 9 miesięcy i waży troszkę ponad 25 kilo. każdy mówi że jest baaardzo chudy...:) wpadam w kompleksy bo może oni myślą że ja go głodzę?!! jakie jest Wasze zdanie i jak z Waszymi psiakami? Aga&Dealer hmm ja to nie wiem moja ma dopiero 2,5 miesiaca :) twoj tez jest mlodziutki mase zacznie dopiero nabierac ....a ci co mysla ze go glodzisz niech popatrza na harty;) :eviltong: :evil_lol: Quote
Recommended Posts