Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shila napisał(a):
Heej :):) Mam nadzieje ze i my mozemy sie do was przyłączyc ;)??
Agatka nas juz bardzo dobrze zna :loveu::loveu::loveu:

Nie, nie możecie :evil_lol: :lol: :P

A znam, znam :D

Posted

Shila napisał(a):
Nooo słonce tak przyjełaś biieedną Paulinke ;( w taaaaaki mróz nawet rozbrykana boksia marznie!!!:diabloti::diabloti:

Kubraczek trzeba zrobić :lol:

Posted

Halo kochani ludzie i psiaki:) oto my:) czyli Aga & Dealer tzn. na zdjęciu on a ja piszę:)

na tym zdjęciu łobuz ma 5 miesięcy i dwa dni:) teraz ma prawie 9 miesięcy:)

Posted

A dlacego odrazu łobuz:evil_lol: przecież z pysia bije mu taka niewinność:lol:
pozdrawiam od nie łobuza ;) Goliada i jego pana roberta s:cool3:

ciepełka dla wszystkich

Posted

ryba napisał(a):
A dlacego odrazu łobuz:evil_lol: przecież z pysia bije mu taka niewinność:lol:
ciepełka dla wszystkich

no wlasnie boksie i ich niewinne pysie:lol:

Posted

[quote name='ryba']A dlacego odrazu łobuz:evil_lol: przecież z pysia bije mu taka niewinność:lol:

ciepełka dla wszystkich

hehe niewinność :lol: ....oj bo pęknę ze smiechu. czy próbe morderstwa braciszka podciagamy pod niewinnosć??:):)

Posted

dealer napisał(a):
halo halo witam cieplutko:) napisz cos o swoim Bokserku:)

Uff,wlasnie probuje wstawic jego urodzinki na ticker factory,ale zapomnialam jak sie to robi :( Na FB jest wszystko jak nalezy,a tu cos mi nie wychodzi:( Powoli jednak dojde do tego.

Napisac cos o moim Fidziu? Hmmm,troche czasu mi brak,bo moglabym tu pisac i pisac...zreszta sami wiecie,ze o Boksiach moznaby pisac wiele:)
Fidel ma 13 m-cy.Jest nierodowodowy.Coz,kupujac Go mialam calkiem inne pojecie niz teraz na sprawy rodowodu.Teraz probuje innych uswiadomic.

Fidel jest komicznym,wesolym psiakiem.Wazy ok.32kg :crazyeye: .Jak widac w avatarze jest zoltkiem z czarna gebula i biala gwiazda na piersi(dobrze,ze nie czerwona ;) ).
W domu ostal nam sie jeszcze chomik dzungarski.Niedawno pozegnalismy szczurka....
I to tyle nt.mojego zwierzynca

Posted

ryba napisał(a):
To teraz będziemy cie gościć cześciej na tych stronkach i bedziesz opowiadać o wspaniałych poczynaniach Boksia w świecie ludzi
;)

No jasne :loveu: Jesli macie ochote to zapraszam poki co do albumu Fidela-link w podpisie

Posted

Aganiok napisał(a):
czesc Iza fajnie, że coraz nas więcej :) A Fidel - bombowe imię :-)))czekamy na fotki :P

Witam ! Zdjatka poki co tylko w Fidelowym albumie.Imie Fidel dostal od Fidela - sluzacego z "Czarownic z Eastweek".Ehh,do sluzacego to on niepodobny,charakter raczej podobny do Castro :diabloti:

Posted

Słuchajcie kochani, mam pytanie ...mój Bokserek ma 9 miesięcy i waży troszkę ponad 25 kilo. każdy mówi że jest baaardzo chudy...:) wpadam w kompleksy bo może oni myślą że ja go głodzę?!! jakie jest Wasze zdanie i jak z Waszymi psiakami?

Aga&Dealer

Posted

dealer napisał(a):
Słuchajcie kochani, mam pytanie ...mój Bokserek ma 9 miesięcy i waży troszkę ponad 25 kilo. każdy mówi że jest baaardzo chudy...:) wpadam w kompleksy bo może oni myślą że ja go głodzę?!! jakie jest Wasze zdanie i jak z Waszymi psiakami?

Aga&Dealer

hmm ja to nie wiem moja ma dopiero 2,5 miesiaca :)
twoj tez jest mlodziutki mase zacznie dopiero nabierac ....a ci co mysla ze go glodzisz niech popatrza na harty;) :eviltong: :evil_lol: