Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aganiok napisał(a):
znów ja mocno boli :(

:glaszcze: jejj wiem co czujesz jak widzisz jak pies cierpi ale musisz byc dzielna bedzie coraz lepiej (ja niestety patrzylam jak cierpi suczka wiedzac ze juz nigdy nie bedzie dobrze i ze jej dni sa policzone :-( )
ja ostatnie 2 dni leze i wyje z bolu kolano coraz bardziej odmawia mi posluszenstwa ..:angryy:

Posted

Aganiok napisał(a):
a byłaś w końcu w szpitalu z kolanem?

no bylam bylam i teraz cierpie :placz: we wtorek zdejma mi szwy mam nadzieje ze troszke mniej bedzie bolec . praktycznie nie chodze :shake: leze i wyje i lykam prochy..

Posted

Aganiok napisał(a):
współczuję szczerze :(
kolano na pewno boli jak cholera, ale życzę Ci żeby jak najszybciej operacja była dla Ciebie tylko wspomnieniem....

dzieki :) musi szybko przestac bolec bo niedlugo zaczne wychodzic z Tigra na dwor i musze sie w miare sprawnie poruszac a nie toczyc:zly7:

Posted

a no rzepka mi sie przyrosla i musieli ją i jakies wiązadełka poprzecinac i teraz na nowo mi sie zrastaja:roll: czy cos takiego
no za Tigra to bedzie trudno nadążyć nawet ze zdrowym kolanem:lol:

Posted

Witam wszystkich Bokseromaniaków:lol: jestesmy tutaj nowi, my to znaczy ja Agnieszka i moje psisko kochane czyli Dealer. Prosimy o przyjęcie do grona maniaków:lol:

Aga

Posted

dealer napisał(a):
Witam wszystkich Bokseromaniaków:lol: jestesmy tutaj nowi, my to znaczy ja Agnieszka i moje psisko kochane czyli Dealer. Prosimy o przyjęcie do grona maniaków:lol:

Aga

witamy serdecznie czyli ja Ewa i Tigra :smilecol:

aaaaaaaaaa no i oczywiscie foteczki :D:cool3:

Posted

evaxon napisał(a):
witamy serdecznie czyli ja Ewa i Tigra :smilecol:

aaaaaaaaaa no i oczywiscie foteczki :D:cool3:

Ewa chciała powiedzieć, żebyś wkleiła foteczki ;) ...
Bo przecież foteczki nie mogą witać :diabloti: :evil_lol: ...

Posted

Witam cieplutko w tem mroźny poranek:) Foteczki bedą mam nadzieję, tylko jak uda mi sie je odzyskać, ponieważ jestem po awarii kompa i utracie danych:(. Tak więc piękne dzieciństwo Dealera utrwalone na zdjęciach rozwiało sie we mgle ale mam nadzieję że moja przyjaciółka się podzieli tym co ona robiła. To tyle tytułem wyjaśnienia:) No, i potem ktoś mądry podpowie mi jak je tu wkleić:). Pędzę na spacer. I tu pytanie: zabezpieczacie jakoś poduchy Waszych Bokserów przed mrozem??

Miłego dnia
Aga

Posted

Też mam taką nadzieję Cimi:) i może od razu pytanie prosba - czy ktos ewentualnie pomoże mi w ich umieszczeniu? dla mnie najlepiej byłoby wysłac je komus na maila - jestem analfabetką komputerową:)

Posted

dealer napisał(a):
Też mam taką nadzieję Cimi:) i może od razu pytanie prosba - czy ktos ewentualnie pomoże mi w ich umieszczeniu? dla mnie najlepiej byłoby wysłac je komus na maila - jestem analfabetką komputerową:)

Możesz mi wysłać ;) ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Możesz mi wysłać ;) ...

Nie ukrywam że skorzystam z tej mozliwosci jak tylko odzyskam zdjęcia :). bardzo dziekuję

Aga&Dealer