Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to gratulacje ja jeszcze ze zswoim nie jechałam pociągiem , jechał autobusem, tranwajem, samochodem, Pekaesem no chyba czas na pociąg :) :) A nawiązując do torów to boksie to uwielbiają szczególnie mój :)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie orientujecie się kto z warszawskich Dogomaniaków działa w schronisku na Paluchu?
Mam do oddania ok. 14 kg Acany Large Breed Puppy, której mój Loco niestety jeść nie może ... A sam w tej chwili niestety nie jestem w stanie jej tam dostarczyć ...

Posted

W procesie socjalizacji szczeniaka bardzo wazne jest zapoznawanie go z roznymi sytuacjami zyciowymi, miedzy innymi podroza srodkami lokomocji publicznej.

Moje psy wielokrotnie podrozowaly wraz ze mna pociagami, autobusmi , PKSami i roznymi samochodami. Ostatnia podroz miala miejsce w czerwcu, 11 godzin w pociagu, w nocy - 5 miesieczna Didi przespala cala podroz, podobnie Bazyli, ktory jak tylko zmrozylam oczy ukladal sie na kolanach mlodej dziewczyny, ktora byla z nami w przedziale.

Posted

Myśmy jechali 9 godzin z dwoma przesiadkami. Ale pies zniósl to bradzo dobrze.
To byly zawody sylwestrowe o butelke szampana- agility. Moj pies nigdy na oczy nie widzial toru, no ale pojechalismy i jeszcze bardzeij nam sie spodobaloi bedziemy sami robic tor :lol:

Są zdjecia w dziale agility. Fionka sie nawet zalapala :multi:

Posted

Witajcie!
Kochani jak spędzliliście sylwka. Jak wasze psiaki to przeżyły?
Ja sylwka spędziałam w domu w towarzystwie siostry i jej chłopaka. Miałam jechać do koleżanki ale pogoda pokrzyżowała mi plany.:mad:
Sara panicznie się boi wystrzałów. Więc ten wieczór spędziła w kabinie prysznicowej. Co się odważyła wyjść z łazienki kolejny wystrzał powodował, że wracała do łazienki:shake:

Posted

Jak nam minął sylwester?
:hmmm: ... Cytuję swoją wypowiedź z 1 stycznia:

"Wczoraj koło 18 jakiś skretyniały gnojek rzucil pod łapy Loco petardę :angryy: ...
Później gdy tylko psiut słyszal wystrzal to malo co zawalu nie dostawał :shake: ..."

Posted

U nas Rasel też jest dosyć strachliwy na tym punkcie-podobnie jak Sara Aggi spędza sylwestra w kabinie prysznicowej, ewentualnie pod łóżkiem. Ale daliśmy jakoś radę :).
Aganiok, Agga jak suńki??

Posted

Surprise napisał(a):

Aganiok, Agga jak suńki??

Sara jakoś żyje. Mam nadzieje, że uda mi się w tym tygodniu pojechać z nią do wetki aby ją obejrzała. Mam dwa zwariowane tygodnie w pracy. Sama nie wiem jak się zorganizować grrrrr...:mad:

Posted

u mnie-co prawda nie w pracy, ale w szkole-również zwariowane tygodnie :-?. Nauczyciele po prostu nie dają nam żyć:/. Yhhh....
To ucałuj Sarcie i przekaz od mlodszego kolegi-Rasela, że ma ŻYĆ, a nie JAKOŚ ŻYĆ:P.
Pozdrawiam:*

Posted

Surprise napisał(a):
u mnie-co prawda nie w pracy, ale w szkole-również zwariowane tygodnie :-?. Nauczyciele po prostu nie dają nam żyć:/. Yhhh....
To ucałuj Sarcie i przekaz od mlodszego kolegi-Rasela, że ma ŻYĆ, a nie JAKOŚ ŻYĆ:P.
Pozdrawiam:*

ANo w szkołach to też macie przechlapanane:shake: A kiedy masz ferie?
Ja mam jeszcze 5 dni zaległego urlopu jakoś trzeba będzie wykorzystać:p

Dziękujemy za całusy:loveu: Przydadzą się Sarci. :loveu:

Posted

ferie mam dopiero w drugiej polowie lutego :placz: :shake: . Nie wiem, jak uda mi się wytrwac :eviltong: . W dodatku przytłacza mnie perspektywa poprawiania ocen-w tym roku mam egz. do LO i chciałabym dobrze wypaść...:(
A gdzie Agga pracujesz?

Posted

Ja mam wizytę z Sarcią dopiero w sobotę...nie miałam jak jej do tej pory zawieźć. Oby teraz wszystko się udało.
Guz wygląda tak samo :( ale Sarcia wogóle zdaje się tym nie przejmować, jest wesolutka, zwariowana jak zawsze, skacze, bawi się piłeczką, je za 2 psy :D
Zobaczymy co powie pan doktor...

Posted

Kurcze, u nas dzisiaj było tak pięknie na dworzu, że żałuję, że się ściemniło :(.
Mróz, ale słonecznie. Mrrr.. :)
Oczywiście skorzystaliśmy i we czwórkę (ja+Rasel+Murzyn+Bajka) poszliśmy daleeeeekooo na pola i tak hasaliśmy chyba ze 3 godzinki :). Teraz bestie padnięte, na siku je trzeba wyciągać siłą!
Niestety teraz pora wracać do szarej rzeczywistości, czyli do Winicjusza, Chila, Ligii (tak, tak 'Quo Vadis')..
Bokseromaniacy piszcie co u Was! :) (i niekoniecznie u waszych pociech, choć i te newsy będą mile widziane ;) )

Posted

Witam

Ja posiadam 2 bokserki. Pierwsza trafila do mnie suczka. Na imie ma Nera (z hodowli:AIDA Walba), trafila do nas kwietniu zeszlego roku. Jest to zolta suczka z bialymi znaczeniami, kochana z wielkim temperamentem. Natomiast miesiac temu postanowilismy powiekszyc stadko i kupilismy zoltego pieska: AYGO Optima-Box. Malec rosnie nam szybko, ma charakterek i wlasne zdanie na temat wszystkiego. :)

Witamy i pozdrawiamy wszystkich bokseromaniakow :D

Posted

Cimi napisał(a):
Surprise, wow masz 3 psy, a skąd ten trzeci ? :cool3:

A ja mam zaliczyć cały romantyzm :diablotin:

Cimi ja bym dala wszystko zeby sie z toba zamienic :placz: w poniedzialek ide do szpitala :-( czyli trosze mnie tu niebedzie:angryy: a najgorsze jest to ze nie moge zabrac ze soba Tigry :shake:

niki_ill witajcie :D

Posted

Aganiok napisał(a):
Evaxon trzymaj się. Bedziemy tu wszyscy trzymac za Ciebie kciuki i myśleć o Tobie!

:calus: wielkie dzieki mam nadzieje ze w niedziele bede juz w domku:-( w koncu to tylko operacja:roll:

Posted

evaxon napisał(a):
:calus: wielkie dzieki mam nadzieje ze w niedziele bede juz w domku:-( w koncu to tylko operacja:roll:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ... Jaka operacja? :roll: