Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:evil: :evil: :evil: boze jak mozna kopac psa :evil: :evil: :evil: w dodatku szczeniaka ktory pewnie jeszcze wszytskich stalych zebow nie ma :evil: :evil: :evil: :evil: jakbym takiego dorwala to :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: sprobowal by tylko kopnac moja rosi :evil: :evil: :evil:

a ty co zrobiles kwleszek???

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie.

Nie będę pisać jak skończyła się sprawa tego kopania psa, bo mnie za bardzo poniosło :oops: A w pewnym wieku już nie wypada :lol: Lepiej było psa zabrać i olać zboczeńca.

Dzieki mróweczko zaraz wyślę jakieś nowe fotki demona.

Cieszę się, że u Was wszystko w porządku. I znowu siadam do książek buuuuu - wiecie nie łatwo jest przygotować taki materiał dla przeciętnego widza (nie ściśle fachowy). Trzymajcie jutro kciuki :P

Pa.

Posted

Sara ma chore oczko. Byłam z nią dzisiaj u wetki, bo juz wczoraj zauważyłam, że ma oczko puchniete i go nie otwiera. DObrze, że miałam maść do oka Neomecynę. Sara dostała ją wczęsniej jak miała problem z okiem. Dzisiaj dostała dwa zastrzyki i wetka powiedziała, że nadal mam samrować tą maścia. Musiało ją gdzieś zawiać, tym bardziej, że pogoda temu sprzyja. Jutro jedziemy na kontrol.

Posted

Biedna Sara :( Ucaluj ja od nas i niech odpoczywa i szybko wracala do zdrowia :wink: . No teraz okopna pogoda brrrr snieg.... ja chce juz lato.... slonko, trawka itd. itd.. :)

Posted

Witajcie Kochani.

Występy w TV mam za sobą - było strasznie; puder, światła, gorąco, a nie można błyszczeć (dziewczyny to zrozumieją), stres etc. - nawet nie mam zamiaru tego oglądać, bo raczej gwiazdą TV nie zostanę.

Demon coraz mniej rozrabia sam w domu. Może w końcu dorasta.

Mieliśmy pierwszy problem zdrowotny. W pachwinach wysypało go trochę. Pęcherzyki i odczyn zapalny skóry. Byłem u weta. i zgodnie z zaleceniami pryskałem oxycortem. Bardzo szybko zmiany się cofnęły i wszystko już ok ( pewnie bez oxycortu, też by było dobrze :wink: ).

24go pieski porozmawiają z nami, ale z Demonem i tak się spoko dogaduję bez takich okazji.

Wszystkiego najlepszego i Wam i Waszym pupilkom no Święta.

Leszek.

Posted

Występy w TV mam za sobą - było strasznie; puder, światła, gorąco, a nie można błyszczeć (dziewczyny to zrozumieją), stres etc. - nawet nie mam zamiaru tego oglądać, bo raczej gwiazdą TV nie zostanę.

Hmm a na jakim kanale i kiedy?? ;) Z przyjemnoscia obejze i zobacze na oczy kwleszka :P

Dobrze ze Demonowi juz nic nie jest. Nio juz niedlugo 24 Hmm nie wiem czy mam sie cieszyc czy plakac?? (ciekawe co mi wygarnie):lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Witajcie po dluuuugiej przerwie :D W koncu dotarlem na forum...przez kilka tygodni wogole ta strona mi nie wchodzila :( Ale jest juz wszystko ok, wiec sie melduje :) Przeczytalem wasze posty - ciesze sie ze o mnie pamietacie :) U mnie i u Killera wszysko w porzadku...choc Killer ma chyba alergie na bialko :( Po zmianie karmy z Royal Junior na Royal Adult jest juz lepiej - czerwone plamki na szyi i zaczerwioniony pysczek znikaja :) Moj maluch ma obecnie 7 miesiecy i 2 tygodnie (jak ten czas leci... :wink: )...wazy 33 kg i ma ok 59 cm w klebie...pomiar wykonywalem sam, wiec pewnie jest niezbyt dokladny, ale to takie dane bardziej orientacyjne :wink: Mam troszke jego fotek...nie wiem czy mozna je tu wstawic, czy nie...Jak ktos bedzie chcial zobaczyc malucha to dajcie znac :D Pozdrawiamy :D

Posted

-=/\lf=- witamy Cie.. Jak masz jakies zdjecia to wklejaj tu albo wyslij mi na maila szybko z wielka chcecia zobaczymy Twoja psinke ;) Pozdrowionka dla Ciebie i Killera

Posted

Ja tez kcem zobaczyć zdjęcia Kilerka.

Moja przygoda na rannym spacerku :-?

Rano wyszłam z Sarą na sikanko. Ona ma cieczkę więc wszystkie psy leca jak na zawołanie...No i se podniosłam ciśnienie...

Sara na smyczy widze facet chodzi sobie pies spuszczony ze smyczy...podleciał do nas. Mówie facetowi, żeby zabrał psa, bo moja ma cieczkę .Gościu na to , że pies sam pójdzie..A pies jak na zawołanie odszedł...No dobra poszłam dalej, a ten pies za nami...Ja przez całe osiedle z Sarą a pies nadla za nami...Myslicie, że gościu sobie z tego coś robił nic....Widzi , że ja się szarpię z Sarą i tym psem, odganiam go, macham smyczą...Gościu się z daleka przygląda. Pot mi po plecach spływał, ręce od trzymania smyczy bolały... :-? Myslałam, że tego faceta rozszarpie. Powolnym krokiem sobie podszedł do nas i łaskawie psa zapiął na smycz. Już się cieszę, że sobie pójdą ......patrze a ten pies znowu przy nas

Wyrwał się panu z obroży :-?

Fecet szybko przyleciał i go zapiął..Mówię mu żeby go pilnował...

Wiecie jaka Sara była zła, myslałam, że zje tego psa...

tacy ludzie wyprowadzają mnie z równowagi

:evil:

Ludzie są niekumaci :x

Posted

Alf wrzucaj zdjecia do topicu 'zdjecia' chetnie zobaczymy killera.

Na szzescie rosi bedzie wysterylizowana wiec ciesze sie ze takie przygody spotykac mnie nie beda. ludzie to chamy, ktorzy z innych sobie nic nie robia, a zwierzeta to nie wielu ludzi obchodza. panuje ciemnota i znieczulica wiec nie ma sie co dziwic :evil:

Posted

-=/\lf=- dziekuje za fotki piecha :wink: BuUu ale nawet 1 nie zobaczylam :cry: qrcze ja to mam pecha do tych poczt co chwile jakas sie psuje :evil: heh napewno jutro albo za jakis miesiac przyjda ;) :evil: wiec zostalo mi ogladanie Killer'ka na emblemacie ;) Widze ze jednak obciales mu uszka.

Jejuu jak te psiaki szybko rosna.. heh

Agguś ten piesio za Sara czy za Toba latal?? :evilbat: Wspolczuje jak bym byla na Twoim miejscu to bym chyba faceta zaKILERowala :wink: Bidulki calusy dla Saruni i niech szybko ten czas.. minie . Oj Oj ja sie juz boje co to bedzie jak Mejk dorosnie i w poblizu bedzie jakas suka... wole nie myslec ;)

Pozdrowionka dla was...