Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Surprise napisał(a):
Swoja drogą - beznadziejny był.. Pytania dwuznaczne, w humanistycznym wypracowanie naprawdę trudne (ciężko dobrać argumenty), w mat.-przyr. zadania wyjątkowo czasochłonne;/. Mimo, ze biologia,chemia, matematyka i fizyka w szkole mi idą lepiej niz przemidoty humanistyczne, egzamin polonistyczny poszedł mi lepiej (43 pkty, mat-przyr.38;/). Na próbnym miałam z human. 42 pkty, ze ścisłego 45...
Zapewne w przyszłym roku zrobią test łatwiejszy..

popieram ja idę na mat-fiz-inf do LO, a test matematyczne przyrodniczy poszedł mi gorzej niż human.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Noom... ja na biol chem fiz i tez u mnie gorzej:/:/:/
Ale w sumie zadowlona jestem.
Chociaz nie wiem, jak komisja mi liczyla te punkty, bo generalnie w zadaniach otwartych nie doszłam do ostatecznych wyników :P..

Posted

ja w otwrartych prawie żadnego dobrze nie miałam :P
wyniki to 71 razem (41 z polaka, 30 z matmy ).
jestem w miare zadowolona :)'
w zesżłym roku był łatwy, w tym trudny więc w przyszłym znów łatwy wypada, bo tak reguły jest .

Posted

Surprise napisał(a):
odebraaanee!
Dostałam swiadectwo z paskiem, nagrodę książkową i list gratulacyjny dla Rodziców :oops: :cool3:

a moim rodzicom nigdy listów gratulacyjnych nie dali - a taka zdolna jestem :evil_lol:

Posted

Doda1211 napisał(a):
moi to te listy gratulacyjne co roku dostają i powiedzieli że już nie chcą więcej makulatury :eviltong:

to idź sprzedaj ta makulaturę i na piwko będzie ;)

Posted

Doda1211 napisał(a):
nie pijam piwka :p

masz rację - piwko jest gorzkie i be - ale jak więcej pozbierasz tej makulatury, to się uzbiera na alkohol wyższej klasy ;) :evil_lol:

no ja mam jeszcze 3 egzaminy w tym tygodniu, i czekam na wyniki z zeszłego tygodnia, i zaczynam panikować, bo jeżeli coś zawaliłam, to będę miała poprawkę ustną z... rektorem :eek:

Posted

[quote name='Agga']A ja mam dwa zaliczenia na wrzesien . NIEnawidze fnansów.:mad:
Da sie przezyć, wiesz mi, przeszłam to, a teraz niestety już pracuję:cool3:

Posted

[quote name='Imbir1']Da sie przezyć, wiesz mi, przeszłam to, a teraz niestety już pracuję:cool3:

Ehhh finanse.No nic trzeba dalej sie uczyc.

Posted

to już bliżej końca niż początku:lol: tematem mojej pracy była analiza finansowa firmy w której pracuję:lol: efektem tego jest to, że jak zbiża się zgromadzenie wspólników, to informację dodatkową do bilansu i jakieś dane dla dyrektora i wykresy muszę tworzyć sama, bo wszyscy się na mnie w tym temacie, że tak powiem, spuszczają:evil_lol:
Agga na studiach też nie lubiłam finansów, ale teraz wiem, że na podstawie wielu wskaźników jestem w stanie określić i naszkicować obecną pozycję spółki. A z członkiem Rady Nadzorczej - profesorem UŁ lubimy sobie podyskutować:evil_lol:. Jestem tylko księgową, ale lubię to co robię:lol:

Posted

Jakos musze to przeżyć.Nie mam wyjścia.
Ja dopiero mam temat pracy:
Organizacja Państwowej Szkoły Muzycznej - jej struktura i metody kierowania.
CHYba ze cos się zmieni, ale nie sądze.

Posted

Czy Wasze boksery jak się baarrdzo cieszą to zdarzy im się siknąć??? :roll:
Bo mmoje bydlątko ma już 3 lata, a mimo to jeszcze od czasu do czasu popuści:oops:

• 3 weeks later...