Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dArEk86 napisał(a):
Mam pytanko, jak najlepiej umyc uszy bokserom ?

jesli sa bardzo zabrudzone to najlepiej kupic preparat do czyszczenia uszkow :razz: jesli malo to wacikiem przejechac uszka w srodku :) tylko ni ewkladaj patyczkow !! nie wolno :)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dArEk86 napisał(a):
Mam pytanko, jak najlepiej umyc uszy bokserom ?

Weź taki płatek do zmywania makijazu lub poprostu watę. Namocz go delikatnie oliwką dla dzieci i przemyj w srodku.
Kiedys biegalam do weta na czyszczenie uszu bo patyczkiem sie balam (pomimo że psy maja bardzo długi kanał). Sąsiad mi tak poradził i teraz nie mam problemu. Oliwka w ruch i wszystko gra.
Sprawdx też przed czyszczeniem czy ucho w środku nie smierdzi. Jeśli tak to może to tez byc jakiś stan zapalny. Wtedy to juz do weta.
pozdrawiam

Posted

Zrób tak ja doradzają. Moja miała co jakis czas kłopty z uszami. W tedy do akcji wkraczała pani wet z wielką pencetka na niej nawinięta wata i dobiero zaczynało sie czyczenie i zapuszczanie kropli.Sama takiego czegoś nie wykonywałam mimo, że miałam spokojnego psa.

• 2 weeks later...
Posted

My też mamy bokserka. Małego urwiska He he!! jestem przeciw obcinaniu czegokolwiek tym psiakom więc mój jest w całości z ogonkiem i uszkami :)Zamieszczam zdjęcie mojego psiaka.

Posted

[quote name='apple']My też mamy bokserka. Małego urwiska He he!! jestem przeciw obcinaniu czegokolwiek tym psiakom więc mój jest w całości z ogonkiem i uszkami :)Zamieszczam zdjęcie mojego psiaka.

ale zółtasek kochany :loveu:

Posted

Ja jestem świadomą mojej chorby :) :) Jak tylko go zobaczyłam od razu na nia zapadłam! Pamiętam go takiego malucha że mieścił mi się na dłoni - Misia moja mała :)

Posted

[quote name='apple']

mhm, ktos tu wcale nie jest zadowolony z zaklocania spokoju!
natychmiast zrob boksiowi plakietke "do not disturb" - niech ma biiida troche prywatnosci ;)

:loveu: bokserki mniam.

Posted

Ojj dawno coś tu nie zgalądałam :shake:
Z tego co widże dużo bokseromaniaków się pojawiło. Tak więc i ja witam serdecznie :):).

Ja jestem nadal nieuleczalnie chora:-(

Agguś, ale czemu :-( ????!!!!
Powinnaś się cieszyć! :)
Jestem pewna, że niedługo będziesz miala na kogo przelać tą swoją bokserowirozę :)... ZNajdziemy Ci środek zaradczy, znajdziemy..:):):) Jesczze będziesz miala dosyć takiej rozbrykanej kupeczki szczęścia ;).
A tak w ogóle-rozmawiałaś z rodzicami? Dalej się tata upiera na 'nie', jesli chodzi o psa??

Posted

Bodziulka napisał(a):
Aga - to nie jest niechęć posiadania psa; to jest niewiedza, że psa się chce posiadać - trzeba to tylko teraz Twoim rodzicom uświadomić.

zgadzam sie w 100% moi tez mowili ze nigdy wiecej pasa a teraz..ojj gdyby jej ni ebylo bylo by tak nudno...:evil_lol:

Posted

Mój mąż jak się dowiedział, ze kupiłam Kronosa to :crazyeye: :shake: i w ogóle! Ale jak go zobaczył :loveu: i tak jest do dziś. Więc trzeba tylko pokazać cudo żeby się zakochali:evil_lol: