e.v.a Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Tigrze gotujemy ...na jedzonko raczej niejest uczulona bo je od malego to samo ...ale odkad zaczely kwitnac drzweka tak intensywniej (czyli 3dni mnie jwiecej ) Tigrze leci z noska a dzis i z oczek troszke wiecej babolkow...:shake: jak jest w domu jest oki jak wyjdzie na dworek to kicha :mad: świersc ma ladna :) nie lini sie bardzo (troszke brudna:evil_lol: ) Quote
Cimi Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Kto jedzie ? Ja bym chciała pojechać :D. Quote
Aganiok Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 ja bym pojechała, ale niestety wszystkie weekendy do lipca mam zajęte :angryy: szkoda wielka Quote
Cimi Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Fiona w nowym kagańcu, kagańcu fizjologicznym ;) Quote
Cimi Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Troja napisał(a):a nie jest troche za duży????? Nie. Właśnie taki ma być. Odpowiedni kaganiec to taki, w którym pies może otworzyć bez problemu pysk i wywalić jęzor. Quote
Doda1211 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 dobry psince będzie w nim dobrze, może dyszeć szczekać i co tylko :D mój też ma duży, tylko plastikowy ;) Quote
Troja Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Tak patrzy błagalnie tymi oczkami "ZDEJMIJCIE MI TO !!!!" że az szkoda. Czytalam że sa one bardzo lekkie i bardzo wygodne. Jedynie pewnie to tak strasznie wyglada. Ale w sumie chyba bym sie i tak nie skusiła. Kastor ogólnie nie chodzi w kagańcu. Quote
Cimi Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Tylko, że my jeździmy środkami komunikacji miejskiej i pies musi mieć kaganiec. Quote
Troja Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 A to masz racje!!!! A pociagami też????? Ja zamierzam wybrac się w mała podróz pociagiem. Moge bezproblemu w kagańcu ( Bo oczywiście wisi nieużywany na wieszaku) jechać????? Quote
Cimi Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Jasne, pociągami już jeździłam. Bez problemowo można, mój pies akurat nie siedział w kagańcu. Tylko trzeba pamiętać o bilecie dla psa i to wszystko + kaganiec i książeczka zdrowia. Quote
Surprise Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Rasel tez ma kaganiec-taki skórzany, luźny-, chociaz uzywamy go baarrdzo rzadko (mniej-wiecej raz na rok) właśnie jadąc autobusem. Poza tym zakupiliśmy nową obrożę i smycz, z czego jestem baarrdzo zadowolona, gdyż w ciągu ostatniego miesiąca niestety uzywalismy kolczatki:). A jeszcze a'propo kaganców-czy Wasze psiaki tez tak mają, że gdy tylko im się załozy 'to coś' na mordkę, klada sie na ziemi i ani rusz?;) Rasel odstawia takie szopki, a już po zdjęciu kagańca jest na mnie strasznie obrażony;p Quote
Cimi Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 No my jeździmy busem przeważnie raz w tygodniu. Generalnie mój pies się rusza jak ma kaganiec założony, bo musi wejść do busa. Teraz będę robić tak, że po rpostu założe i piec minut będziemy razem z nim chodzić ;). Quote
e.v.a Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 moja Tigra nosi dosc czesto kaganiec ( skorzany) zazwyczaj jak chodzi na smyczy i w kagancu to jest dobrze nie przeszkadza jej ale jak si eja spusci to potrafi biegac i ryc o trawe :evil_lol: albo fikolki robi haha smiesznie to wyglada:diabloti: dlatego tez obawiam sie ze jesli by miala taki jak Fionka to moglo by sie to nie najlepiej skonczyc:roll: Quote
Surprise Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Słuchajcie, zastanawia mnie,jak to ejst z tymi ślepkami bokserków:). Zauważyliście, ze niektóre mają takie czerwone oczka, jaky 'wyciągnietą dolną powiekę', a inne z kolei normalne. Czym to jest uwarunkowane?? Quote
e.v.a Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 moja ma oczy niczym diabel ..szczegolnie teraz (niestety zlapala nas alergia chyba :() zazwyczaj jesli piesek ma czerwone oczka musi miec kropelki ...raz spotkalam sie z kometarzem "o boze ale ona wsciekla jest ":razz: :evil_lol: Quote
Agga Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 WITAM ! A ja jakos ciagne dzien za dniem:shake: W sobote dopadła mnie grypa załądkowa:mad: powaliła mnie na łopatkil. Już wszystko wróciło do normy.:multi: Quote
sylwiaskalska Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 To dobrze bo ja jakoś dzisiaj kicham i wogóle a juz koniec laby i siedzę w pracy :placz: Quote
moon_light Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 PAGANINI Nostrum . W życiu tak pięknie wystawiającego się psa nie widziałam! Quote
Agga Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 No ba to opolski Paguś:loveu: Znam jego i jego Pana. Cud miód. :cool3: Quote
szmaja Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Surprise napisał(a):Słuchajcie, zastanawia mnie,jak to ejst z tymi ślepkami bokserków:). Zauważyliście, ze niektóre mają takie czerwone oczka, jaky 'wyciągnietą dolną powiekę', a inne z kolei normalne. Czym to jest uwarunkowane?? wiesz co... czasami dniem, czasami pora dnia. roznie bardzo. zdarza sie tez, za jest jakis stan zapalny. moja czasem ma zaczerwienione, czasem nie. kropelki dostaje regularnie, wet mowi, ze wszystko ok, a bywa ze jest normalnie, bladorozowo :). Quote
dArEk86 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Czy Wasze bokserki tez nie lubia sie kapac? :D Bo Aksa to wyjatkowo nie lubi :) Quote
agbar Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 dArEk86 napisał(a):Czy Wasze bokserki tez nie lubia sie kapac? :D Bo Aksa to wyjatkowo nie lubi :) mój to nawet pazurów w kałuzy nie zamoczy:) Quote
Bodziulka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Box lubi, ale nie w wannie :p do jeziorka czy rzeczki chętnie wchodzi, a z wanny chętnie wychodzi ;) Quote
Recommended Posts