Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich :D

kurcze czemu tak zimno...a juz było tak ciepło...

już chcodziłyśmy z Sarą na spacerki...a tu znowu zimno...

Sarcia narazie jest zdorwa i mam nadziej, że tak pozostanie... :D

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,witam serdecznie,dawno mnie juz tutaj nie bylo.

Na poczatku wszystkich serdecznie pozdrawiam i starych znajomych bokseromaniakow i nowych,ktorzy odwiedzili to forum.

U mnie i u Aresa wszystko w jak najlepszym porzadku.No Areskowi troszke sie przytulo,chocaz staram sie zapewnic mu duzo ruchu.Ale tlumacze to sobie tak,ze byla zima :wink: a na wiosne napewno zrzuci z wagi.Oj ja ja zaluje ,ze nie moge sie z Wami spotkac na zlocie bokseromaniakow.I my poznalibysmy sie i nasz psiaki kochane,ale trudno.Ares znow zrzuca tony siersci a jak to wyglada u was???Ja nie moge nadarzyc ze sprzataniem.

A tak wogole to zaczelismy brac udzial w przeroznych zabawach organizowanych w psim parku miedzy innymi w agilitach.Sprawia to Aresowi wielka frajde z reszta mi takze.A ile przy tym smiechu jest.Radze wszystkim wlascicielom bokserow,ktorzy jeszcze nie brali udzialu w tego rodzaju sporcie aby sprobowali,naprawde warto !!!!

A tak wogole to Kwleszek Demon jest pieknym psiakiem,widzialam fotki na Twojej stronie.Aga co tam u Ciebie i Sarki???Aireedhelien jak tam Twoja sunia??? Sylwie i boksery ,Mrowka i reszta bokseromaniakow jak tam wasze boksy i co u Was slychac???

Pozdrawiam bardzo serdecznie,buzka

Posted
Aga co tam u Ciebie i Sarki???

WItaj...oj jak dawno cię nie było...

CIesze sie, że u Was wszystko wporządku...ciekawe kiedy siespotkamy...

U mnie i u Sar tez jest wszystko w porządku. Sarcia zdrowa, a to najwazniejsze..

Ola pozdró rodziców i rodzeństwo...

Posted

witaj olu!! u rosi wszytsko dobrze. dostala cieczki i psy zaczynaja za nia lazic. na szczescie nie sa zbyt natretne ale wkurza mnie to ze sobie lataja samopas po osiedlu :evil: :evil: :evil:

starym dziadka sie nie chce wychodzic to puszczaja psy same :evil: :evil:

Posted

Wiatm

Agga swietnie ze z Sara wszsytko ok.A jak tam Twoje studia???

Dzieki za pozdrowienia

Aireedhelien rozumie Cie doskonale.Przed Aresem mialam jamniczka,suczke wabila sie Figa.Byla przeurocza.Jak dostawala cieszke to mialam urwanie glowy.Gdy wychodzilam z nia na spacer krecilo sie pelno psow,brrr to bylo straszne.

Pozdrawiam

Posted

Olu milo Cie czytac znowu!! Tak dawno nie bylo Ciebie tutaj.. :( Zaniedbujesz :nono:

U nas wszystko dobrze. Zaczelismy z Mejkiem PT ale neistety bylismy dopiero na dwoch lekcjach bo byly ciagle odwolywane spodowu pogody :-? Ale od dzis zrobilo sie ladnie..

Ale dzisiaj bylam zla na Mjeka :evil: Bylysmy sobie na laczce i spotkalismy znajomego psa, wiec puscilam M. Biegali i biegali az wkoncu sie polozyli- myslalam ze na trawie. I gdy chcialam wziasc juz go na smycz to :o :o kapalo z niego. Lezal sobie w kaluzy-pelno blota, lisci :evil:

Myslimy o agility. Narazie Mejk jest za mlody na takie cos. Wogole nidzie w poblizu nie ma, jedynie trzabybylo jezdzic a to troszke kosztuje... :-? Kto wie moze i przez ten czas dopoki Mejkowi bedzie mozna juz skakac zrobia w naszym miescie.. :D :wink:

Pozdrawiamy! Wysciskaj Aresa! Masz moze jakies nowe zdjecia??? Wpadaj do nas czesciej..

Posted

Mrowka obiecuje sie poprawic :) bede zagladac tu Was czesciej :)

Pewnie Mejk byl prany po tym spacerku :) ja nigdy nie zapomne spacerku gdy moj Ares wytarzal sie w... odchodach innych psow.Tak strasznie smierdzial,ze nie moglam wytrzymac brr :evilbat:

Mrowka gdy tylko bedziesz miec okazje to zapisujcie sie z Mejkiem na agility.Mowie Ci zabawa jest swietna i dla psa i dla Ciebie.Ja sama podchodzilam do tego z rezewa dopoki nie sprobowalam,teraz zachecam kaazdego.

Mam pelno nowych fotek,tylko jak wiecie jestm laikiem w tych sprawach i nie mam pojecia jak wrzuca sie je na dogomanie :(

Ares wysciskany,dziekuje.Ty takze wysciskja Mejka :)

Pozdrawiamy

Posted

Taak Mejk od razu do wanny.. :lol: Biedak nie lubi sie kompac.. ciagle jakis podkurczony.. Ale kompiel byla szybka :)

No mniejmy nadzieje ze sie poprawisz :P :wink: NA agility bym bardzo chciala chodzic tylko akorat musze mieszkac w takim miescie gdzie nie ma zadnego osrodka :evil: :-?

Jak chcesz to ja z checia zamieszcze tu zdjecia Aresa! No problem :lol:

Tylko wyslij na maila mrowka004@wp.pl

Mejk wysciskany- spi teraz.. po spacerku zmeczony. Naszczekal sie na..... opone. Pewnie myslal ze moze w kazdej chwili mu zrobic albo mi,,, :lol: :lol:

Pozdrawiam!

Posted

Olu pytasz jak moje studia...

NO wiec narazie nie narzekam. Pierwszy semestr zamną drugi w trakcie...sesja przedemną...Wiec jest ok..

Ola jak mama...

• 3 weeks later...
Posted

witajcie...

co tam u was słychac...

U nas zimno i mokro...wstrętna pogoda...

Wystawa w Opolu sie zakończyła...Ja byłam tylko wczoraj i to na chwilkę...

Dziś nie mogłam być szkoda, były boksie... :-?

Wczoraj kubpiłam Sarze zabawkę, niech ma babcia na stare lata ... :D

Posted

Witajcie.

Troszkę nas nie było tu, jesteśmy. Demon w porządku. Dorośleje, robi sie z niego coraz grzeczniejszy i spokojuniejszy piesek. Chodzimy na długie spacery, często kilkunasto kilometrowe. Wyraźnie nabrał kondycji i nie ma problemu z bieganiem przez 2-3 godziny. Z takiego spaceru z jego najlepszym kumplem mamy fotki www.stronademona.republika.pl. Kumpel to Portos jest nieco jaśniejszy i ma większy krawat. Pies wariat :D jest tak żywy, wręcz nadpobudliwy, że nie chciał bym go układać. I właściciej nie układa Portosa, tylko pies swojego pana :lol: .

Jest jednak przy tym bardzo sympatyczny i przyjacielski.

Posted

Zdjecia swietne! Demon pewnie zadowolony ze spacerkow nnioo i ma sie z kim wyganiac, wybawic :D Zazdroszcze! My za bardzo niemamy gdzie chodzic zeby nei bylo ludzi.. :-? Wszedzie ktos musi chodzic noo a teraz cieplutko sie zrobilo (teraz pada, a jutro na szkolenie :x )

Pies wariat :D jest tak żywy, wręcz nadpobudliwy

Dokladnie on jest chyba tak jak moj Mejk :D :wink: Ciekawa jestem czy cos spowaznieje.. :roll:

Posted

baster30 :bigok: GRATULACJE.

kwleszek ile Demon ma? jest slodzuta psiuta

ja mam( kurcze w czwartek skonczyla 11 miesiecy) suczke zolta z krzyzykiem na piersi. jestem w niej zakochana i ja i moja druga polowa i cala moja rodzina i jego i wszyscy sasiedzi z bloku i dzieciaki z osiedla. to moj pierwszy pies i wybor byl 100% trafiony