Agga Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Dzieki za słowa otuchy. 12 lat w czerwcu Quote
sylwiaskalska Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Kliknij i wybierz boxer - miłego ogladania :) http://www.westminsterkennelclub.org...eed/index.html Quote
sylwiaskalska Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 I wreszcie ogladałam sobie do końca Best Show 2006 http://www.westminsterkennelclub.org...bis/index.html. Ale tam muszą być emocje nie dziwe się że zwyciężył Ch Rocky Top's Sundance Kid Breed: Bull Terrier (Colored) To naprawdę piękny pies warto obejrzeć te dwe części. I chyba w USA lepsza jest organizacja wystaw. Przynajmniej lepiej to wygląda. Mam nadzieje że mnie takie emocje spotkają :cool1: Quote
Bodziulka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Te Boksery ze Stanów bają bardzo dużo białego, zwłaszcza jako śliniaczek ;) Widziałam dziś takiego pięknisia na SGGW:loveu: przesłodki pręguś, dość potężny. Quote
sylwiaskalska Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Mi się te boksery podobają mają taka elegancję typowo sportowa sylwetka :) tylko wszystkie są kopiowane. ale i tak są ładne :) :loveu: Quote
Bodziulka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Mi się te boksery podobają mają taka elegancję typowo sportowa sylwetka :) tylko wszystkie są kopiowane. ale i tak są ładne :) :loveu: O i jeszcze te ogonki: Obcięte ale długawe, przynajmniej mi się tak wydaje ;) Quote
sylwiaskalska Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Co do ogonków fakt mają troszkę za długie może przez to wydają się takie smukłe ;) OKi ja życze wam milutkiego weekendu :) Quote
Cimi Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Mi się nie podobają amerykańskie boksery. Dla mnie za długa kufa i zbyt lekka budowa. Nie ma to jak europejskie :lol: Quote
RyBa Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Cimi napisał(a):Mi się nie podobają amerykańskie boksery. Dla mnie za długa kufa i zbyt lekka budowa. Nie ma to jak europejskie :lol: Szczyro prowda;) :evil_lol: pozdrawiam Goliad i robert s:cool3: Quote
Aganiok Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 "Nasz pies długo dorasta, kształtuje się i dojrzewa. Długo jest infantylny i pełen szalonych pomysłów. I tak już jakoś jest, że kiedy stanie się najmądrzejszym z psów, najmilszym i najczulszym, kiedy jego pysk pokrywa szron i mętnieją mu oczy, kiedy porozumiewamy się bez zbędnych słów, bokser...odchodzi...." Pokochałam Sarcię Aggi jak swoją. Wiem jak to boli, tylko czas utuli nasze serca ale w pamięci będzie tkwić do końca życia przekochany fafluniasty pyszczek... Saruniu....['] Quote
Bodziulka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 :bigcry: Sarulka ['][']['] Biegaj Po Pięknych Łąkach! Quote
ola_k11 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [*] [*] [*] biegaj spokojnie za Teczowym Mostem...i ucaluj mojego Sp Benego! Quote
e.v.a Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Sarcia bedziemy o tobie pamietac :-( [*] Quote
sylwiaskalska Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
RyBa Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 SARCIU :placz: :placz: :placz: Za tenczowym mostem pobiegaj z mojim wesołkiem Aresem :placz: :placz: :placz: :-( :-( :-( :placz: Smutni Goliad i robert s:placz: Quote
RyBa Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Agga jesteśmy z tobą :placz: :-( Sarci niema ale my twoji przyjaciele z Dogomani jesteśmy i wszyscy cię kochamy jak siostre z naszej wspaniałej Rodziny Trzymaj sie w tych ciężkich chwilah Smutni:-( Goliad :placz: i robert s:placz: Quote
d.ela Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 trzymaj się Aga, całuję Cię mocno :calus: Quote
Agga Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Dziekuje kochani. Wszystko pisze w temacie o Sarci. Sylwia wybieram zdjęcia. Ale jest ich tyle ze daj mi jeszcze pare dni. Chce wybrac te jedyne. Quote
sylwiaskalska Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Agga napisał(a):Dziekuje kochani. Wszystko pisze w temacie o Sarci. Sylwia wybieram zdjęcia. Ale jest ich tyle ze daj mi jeszcze pare dni. Chce wybrac te jedyne. Pewnie nie spiesz się :) Quote
hohufka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Dawno mnie tu nie było... Aga, bardzo mi przykro :( Quote
nelson Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 :placz: ,,Dopóki sen wieczny nie zamknie nam powiek , będziemy przyjaciółmi Ty-Pies i ja-człowiek":placz: Quote
Agga Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Dzień za dniem leci...nam tak smutno i pusto. Przed chwilką wyszłam z Borcią - Sary przyjaciółką. Jakoś mi tak dziwnie było jak z nią spacerowałąm :-( Pamietam jak jeszcze nie tak dawno brałąm obie na dwie smycze i na spacerek. Quote
RyBa Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Aguś niesmuć się bo i nam się udziela:-( pozdrawiamy cię Goliad:eviltong: i robert s:loveu: Quote
Recommended Posts