Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I wreszcie ogladałam sobie do końca Best Show 2006
http://www.westminsterkennelclub.org...bis/index.html.
Ale tam muszą być emocje nie dziwe się że zwyciężył Ch Rocky Top's Sundance Kid
Breed: Bull Terrier (Colored) To naprawdę piękny pies warto obejrzeć te dwe części. I chyba w USA lepsza jest organizacja wystaw. Przynajmniej lepiej to wygląda.

Mam nadzieje że mnie takie emocje spotkają :cool1:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Mi się te boksery podobają mają taka elegancję typowo sportowa sylwetka :) tylko wszystkie są kopiowane. ale i tak są ładne :) :loveu:

O i jeszcze te ogonki: Obcięte ale długawe, przynajmniej mi się tak wydaje ;)

Posted

Cimi napisał(a):
Mi się nie podobają amerykańskie boksery. Dla mnie za długa kufa i zbyt lekka budowa. Nie ma to jak europejskie :lol:

Szczyro prowda;) :evil_lol:

pozdrawiam Goliad i robert s:cool3:

Posted

"Nasz pies długo dorasta, kształtuje się i dojrzewa. Długo jest infantylny i pełen szalonych pomysłów. I tak już jakoś jest, że kiedy stanie się najmądrzejszym z psów, najmilszym i najczulszym, kiedy jego pysk pokrywa szron i mętnieją mu oczy, kiedy porozumiewamy się bez zbędnych słów, bokser...odchodzi...."

Pokochałam Sarcię Aggi jak swoją. Wiem jak to boli, tylko czas utuli nasze serca ale w pamięci będzie tkwić do końca życia przekochany fafluniasty pyszczek...

Saruniu....[']

Posted

SARCIU :placz: :placz: :placz: Za tenczowym mostem pobiegaj z mojim wesołkiem
Aresem :placz: :placz: :placz: :-( :-( :-( :placz:

Smutni Goliad i robert s:placz:

Posted

Agga jesteśmy z tobą :placz: :-( Sarci niema ale my twoji przyjaciele z Dogomani jesteśmy i wszyscy cię kochamy jak siostre z naszej wspaniałej Rodziny Trzymaj sie w tych ciężkich chwilah

Smutni:-(
Goliad :placz:
i robert s:placz:

Posted

Dzień za dniem leci...nam tak smutno i pusto. Przed chwilką wyszłam z Borcią - Sary przyjaciółką. Jakoś mi tak dziwnie było jak z nią spacerowałąm :-( Pamietam jak jeszcze nie tak dawno brałąm obie na dwie smycze i na spacerek.