RyBa Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 :evil_lol: :lol: :cool3: :loveu: Iza ładny Boksio;) Quote
ola_k11 Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Tez jestem bokseromaniaczka:] uwielbiam boksie w kazdej postaci z ogonkiem czy bez uszka pikowane czy nie--nie ma to dla mnie zadnego znaczenia!!! Pregowane czy zolte czy biale...sunie czy pieski!! rodowodowi hrabiowie czy skundlone szaraczki!!! kocham wszystkie!! chociaz wiadomo ze mam swoj ideal boksia:) oczywiscie jestem przeciwniczka kupna boksiow u rozmnazaczy ale od niedawna bo wczesniej po prostu nie zdawalam sobie sprawy z problemu i moj poprzedni boksiu byl kupiony za 200zl:/ a teraz mam schroniskowego i baaardzo go kocham:) ale w sumie kazdy boksio to cudo na ziemi:D Quote
Iza i Fidel Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 ryba napisał(a)::evil_lol: :lol: :cool3: :loveu: Iza ładny Boksio;) Ohhh,dzieki za komplement:lol: Mnie tez sie on podoba :loveu: Quote
Iza i Fidel Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 ola_k11 napisał(a):Tez jestem bokseromaniaczka:] uwielbiam boksie w kazdej postaci z ogonkiem czy bez uszka pikowane czy nie--nie ma to dla mnie zadnego znaczenia!!! Pregowane czy zolte czy biale...sunie czy pieski!! rodowodowi hrabiowie czy skundlone szaraczki!!! kocham wszystkie!! chociaz wiadomo ze mam swoj ideal boksia:) oczywiscie jestem przeciwniczka kupna boksiow u rozmnazaczy ale od niedawna bo wczesniej po prostu nie zdawalam sobie sprawy z problemu i moj poprzedni boksiu byl kupiony za 200zl:/ a teraz mam schroniskowego i baaardzo go kocham:) ale w sumie kazdy boksio to cudo na ziemi:D Ola,wyobraz sobie,ze ja ponad rok temu bokserow na ulicy wcale nie widzialam ! Ja po prostu na ta rase psow nie zwracalam uwagi,a teraz swiata nie widze poza moim pomarszczencem:loveu: A jeszcze jak chodzi za mna i mnie slucha,to juz kompletnie mam swira ;) Quote
RyBa Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Iza i Fidel napisał(a):Ola,wyobraz sobie,ze ja ponad rok temu bokserow na ulicy wcale nie widzialam ! Ja po prostu na ta rase psow nie zwracalam uwagi,a teraz swiata nie widze poza moim pomarszczencem:loveu: A jeszcze jak chodzi za mna i mnie slucha,to juz kompletnie mam swira ;) I to jest cała prawda o tej rasie :evil_lol: pozdrawiam miłego wieczoru Goliad i robert s;) Quote
Cimi Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 A my zaczynamy szkolenie w grupie poszukiwawczo-ratowniczej ;) Quote
Bodziulka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Iza i Fidel napisał(a):Ola,wyobraz sobie,ze ja ponad rok temu bokserow na ulicy wcale nie widzialam ! Ja po prostu na ta rase psow nie zwracalam uwagi,a teraz swiata nie widze poza moim pomarszczencem:loveu: A jeszcze jak chodzi za mna i mnie slucha,to juz kompletnie mam swira ;) To się nazywa bokserowiroza - choroba nieuleczalna ;) Quote
RyBa Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Bodziulka napisał(a):To się nazywa bokserowiroza - choroba nieuleczalna :cool3: Niestety mam bardziej straszną wiadomość:crazyeye: ta choroba jest bardzo zarażliwa i przenosi sie bardzo szybko :evil_lol: ponoć minister Religa ma ogłosić epidemie:lol: pozdrawiam w nadzieji na opanowanie epidemii;) Goliad i zarażony robert s:loveu: Quote
Bodziulka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 ryba napisał(a): pozdrawiam w nadzieji na opanowanie epidemii;) tego się nie da opanować - naszczęście - bo to piękna choroba, wręcz psychiczna :razz: gdyby była śmiertelna, to by to była najpiękniejsza śmierć, jaką możnaby sobie wyobrazić:evil_lol: Quote
ola_k11 Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Moja mama stwierdzila ze ja jestem chora na bokserowiroze:D bo tylko non stop siedze i boksie na dgm ogladam:) Quote
Aganiok Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Sarciula moja miała dziś zdjęte szwy! Wszystko ładnie się zagoiło :loveu: teraz czekamy na wyniki badań hist i zobaczymy....ale jestem dobrej myśli! :-) Quote
agbar Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 to super:) na pewno wszystko bedzie ok:) psinka slicznie wyglada:) Quote
e.v.a Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 :multi: super :) czekamy na wiesci o wynikach badan pozdrowionka :) Quote
Aganiok Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Dzięki :) dla mnie najwazniejsze, że psinka już duży lepiej się czuje, wygląda super i ze się zagoiło :) Quote
e.v.a Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Aganiok napisał(a):Dzięki :) dla mnie najwazniejsze, że psinka już duży lepiej się czuje, wygląda super i ze się zagoiło :) my razem z Sarunia sie goimy :lol: ja tez juz lepiej sie czuje :) 3 dni rehabilitacji po 2h i juz widac efekty :p moge zginac kolanko :cool1: z Sarcia tez bedzie dobrze Quote
Aganiok Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 no to rewelka! Mówiłam, że rehabilitacja pomoże ;) ruch to zdrowie :razz: Quote
Agga Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 TO dobrze, ze Wasze piesieczki szybko zdrowieją. Teraz Wy musiscie za nas kciuki trzymac w sobote. Quote
agbar Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 a my z Dealerem idziemy we wtorek na kastrację...troche sie denerwuję...ale na pewno wszystko bedzie ok..:) Quote
Aganiok Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Agga pamiętamy, będziemy z Sarcią trzymać kciuki za Twoją Sarunię. I za przyszłego kastracika też ;) A tak a propos ostatnio rozmawialiśmy na angielskim o kastracji kota naszej lektorki i jedyny facet w naszej grupie - taki ok 50tki powiedział, że musi iśc do domu bo go aż zeby rozbolały jak usłyszał co czeka kotka :D Quote
agbar Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Aganiok napisał(a):Agga pamiętamy, będziemy z Sarcią trzymać kciuki za Twoją Sarunię. I za przyszłego kastracika też ;) A tak a propos ostatnio rozmawialiśmy na angielskim o kastracji kota naszej lektorki i jedyny facet w naszej grupie - taki ok 50tki powiedział, że musi iśc do domu bo go aż zeby rozbolały jak usłyszał co czeka kotka :D :evil_lol: :lol: Quote
e.v.a Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 trzymamy kciukersy :bigok: a Tigrze sie pierwszy ząbek rusza:cool1: jedyneczka dolna :cool3: Quote
Agga Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 WITAM ! Już spiesze z wiadomościami. Pojechaliśmy na umówiony zabieg. Przyjeżdzamy wchodzimy do gabinetu. Pan droktor mowi to pokarzcie ją. POkazujemy on oglada i wiecie co mowi: SARA TY MASZ CIĄZE UROJONĄ :mad: No co za baba - w poniedziałek byłyślmy u wetki i nic nie było:roll: Ale to nic ojciec wetki mowi, że spokojnie dla dobra psa przesuniemy operacje o dwa tygodnie. CO by cycuszki wróciły do normalności bo narazie chcą mleko produkować. I za dwa tygodnie już sie Sarcia nie wywinie. Powiedział, że nie mamy się co bać. Wszystko ładnie usunie tak, że nie będzie nic widać. Tak więc przez dwa tygodnie sie leczymy i 18.02 prosze ponowinie o 14:00 trzymać za nas kciuki. Sarcia kazała przesłać buziaka:loveu: Quote
Aganiok Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 My również przesyłamy Sarci wielkiego buziaczka! :) i życzymy dużo zdrówka :) a to mebelek, nieźle wcelowała z ciążą urojoną ;) cwaniara ;) Quote
Bodziulka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Agga napisał(a):SARA TY MASZ CIĄZE UROJONĄ :mad: Sarcia kazała przesłać buziaka:loveu: Haha co za spryciula :lol: :razz: :megagrin: Buziaki :iloveyou: Box nas nieźe nastraszył - cichaczem sobie wyhodował ropień na dupce :roll: no i 5 dni na zastrzykach będzie - jaki on się szybki zrobił jak tylko zbizamy się do weta :evil_lol: szkoda, że biegnie nie w tą stronę, co trzeba :mad: Quote
RyBa Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Box nas nieźe nastraszył - cichaczem sobie wyhodował ropień na dupce :roll: no i 5 dni na zastrzykach będzie :shake: Oj ale draka , no to zdrowia życzymy :loveu: Goliad i robert s;) Quote
Recommended Posts