Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tez jestem bokseromaniaczka:] uwielbiam boksie w kazdej postaci z ogonkiem czy bez uszka pikowane czy nie--nie ma to dla mnie zadnego znaczenia!!! Pregowane czy zolte czy biale...sunie czy pieski!! rodowodowi hrabiowie czy skundlone szaraczki!!! kocham wszystkie!! chociaz wiadomo ze mam swoj ideal boksia:)

oczywiscie jestem przeciwniczka kupna boksiow u rozmnazaczy ale od niedawna bo wczesniej po prostu nie zdawalam sobie sprawy z problemu i moj poprzedni boksiu byl kupiony za 200zl:/ a teraz mam schroniskowego i baaardzo go kocham:) ale w sumie kazdy boksio to cudo na ziemi:D

Posted

ola_k11 napisał(a):
Tez jestem bokseromaniaczka:] uwielbiam boksie w kazdej postaci z ogonkiem czy bez uszka pikowane czy nie--nie ma to dla mnie zadnego znaczenia!!! Pregowane czy zolte czy biale...sunie czy pieski!! rodowodowi hrabiowie czy skundlone szaraczki!!! kocham wszystkie!! chociaz wiadomo ze mam swoj ideal boksia:)

oczywiscie jestem przeciwniczka kupna boksiow u rozmnazaczy ale od niedawna bo wczesniej po prostu nie zdawalam sobie sprawy z problemu i moj poprzedni boksiu byl kupiony za 200zl:/ a teraz mam schroniskowego i baaardzo go kocham:) ale w sumie kazdy boksio to cudo na ziemi:D

Ola,wyobraz sobie,ze ja ponad rok temu bokserow na ulicy wcale nie widzialam ! Ja po prostu na ta rase psow nie zwracalam uwagi,a teraz swiata nie widze poza moim pomarszczencem:loveu: A jeszcze jak chodzi za mna i mnie slucha,to juz kompletnie mam swira ;)

Posted

Iza i Fidel napisał(a):
Ola,wyobraz sobie,ze ja ponad rok temu bokserow na ulicy wcale nie widzialam ! Ja po prostu na ta rase psow nie zwracalam uwagi,a teraz swiata nie widze poza moim pomarszczencem:loveu: A jeszcze jak chodzi za mna i mnie slucha,to juz kompletnie mam swira ;)

I to jest cała prawda o tej rasie :evil_lol: pozdrawiam miłego wieczoru
Goliad i robert s;)

Posted

Iza i Fidel napisał(a):

To się nazywa bokserowiroza - choroba nieuleczalna ;)

Posted

Bodziulka napisał(a):
To się nazywa bokserowiroza - choroba nieuleczalna :cool3:

Niestety mam bardziej straszną wiadomość:crazyeye: ta choroba jest bardzo zarażliwa i przenosi sie bardzo szybko :evil_lol: ponoć minister Religa ma ogłosić
epidemie:lol:
pozdrawiam w nadzieji na opanowanie epidemii;)
Goliad i zarażony robert s:loveu:

Posted

ryba napisał(a):

pozdrawiam w nadzieji na opanowanie epidemii;)

tego się nie da opanować - naszczęście - bo to piękna choroba, wręcz psychiczna :razz: gdyby była śmiertelna, to by to była najpiękniejsza śmierć, jaką możnaby sobie wyobrazić:evil_lol:

Posted

Aganiok napisał(a):
Dzięki :) dla mnie najwazniejsze, że psinka już duży lepiej się czuje, wygląda super i ze się zagoiło :)

my razem z Sarunia sie goimy :lol: ja tez juz lepiej sie czuje :) 3 dni rehabilitacji po 2h i juz widac efekty :p moge zginac kolanko :cool1:
z Sarcia tez bedzie dobrze

Posted

Agga pamiętamy, będziemy z Sarcią trzymać kciuki za Twoją Sarunię.
I za przyszłego kastracika też ;)
A tak a propos ostatnio rozmawialiśmy na angielskim o kastracji kota naszej lektorki i jedyny facet w naszej grupie - taki ok 50tki powiedział, że musi iśc do domu bo go aż zeby rozbolały jak usłyszał co czeka kotka :D

Posted

Aganiok napisał(a):
Agga pamiętamy, będziemy z Sarcią trzymać kciuki za Twoją Sarunię.
I za przyszłego kastracika też ;)
A tak a propos ostatnio rozmawialiśmy na angielskim o kastracji kota naszej lektorki i jedyny facet w naszej grupie - taki ok 50tki powiedział, że musi iśc do domu bo go aż zeby rozbolały jak usłyszał co czeka kotka :D

:evil_lol: :lol:

Posted

WITAM !
Już spiesze z wiadomościami. Pojechaliśmy na umówiony zabieg. Przyjeżdzamy wchodzimy do gabinetu. Pan droktor mowi to pokarzcie ją. POkazujemy on oglada i wiecie co mowi: SARA TY MASZ CIĄZE UROJONĄ :mad: No co za baba - w poniedziałek byłyślmy u wetki i nic nie było:roll: Ale to nic ojciec wetki mowi, że spokojnie dla dobra psa przesuniemy operacje o dwa tygodnie. CO by cycuszki wróciły do normalności bo narazie chcą mleko produkować. I za dwa tygodnie już sie Sarcia nie wywinie. Powiedział, że nie mamy się co bać. Wszystko ładnie usunie tak, że nie będzie nic widać. Tak więc przez dwa tygodnie sie leczymy i 18.02 prosze ponowinie o 14:00 trzymać za nas kciuki.

Sarcia kazała przesłać buziaka:loveu:

Posted

Agga napisał(a):
SARA TY MASZ CIĄZE UROJONĄ :mad:

Sarcia kazała przesłać buziaka:loveu:

Haha co za spryciula :lol: :razz: :megagrin: Buziaki :iloveyou:

Box nas nieźe nastraszył - cichaczem sobie wyhodował ropień na dupce :roll: no i 5 dni na zastrzykach będzie - jaki on się szybki zrobił jak tylko zbizamy się do weta :evil_lol: szkoda, że biegnie nie w tą stronę, co trzeba :mad:

Posted

Box nas nieźe nastraszył - cichaczem sobie wyhodował ropień na dupce :roll: no i 5 dni na zastrzykach będzie :shake:

Oj ale draka , no to zdrowia życzymy :loveu:
Goliad i robert s;)