Agga Posted November 2, 2003 Posted November 2, 2003 Olk@ emblemat mógł zniknąc w czasie przebudowy forum, spróbuj jeszcze raz go umieścić. Quote
Agga Posted December 5, 2003 Posted December 5, 2003 Moja Sara dostała dzisiaj cieczkę. A wczoraj byłam u wetki bo leciała jej taka dziwna maź. Juz raz wtym roku miała problemy po cieczce. (tzn zapalenie macicy) więc się bałam, że znowu może to miec. Wetka powiedziała, że dobrze iż przyjechalismy bo to poczatki. Sara dostała tabletki i za rydzień do kontroli. mam nadzieję, że na tabletkach się skończy. Quote
Surprise Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 Miejmy nadzieję, że wszystko będzie OK...:) 3mam kciuki Quote
Aireedhelien Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 jejku co sie z loodzmi dzieje gdzie sa kwleszek, mrowka, pampero, alf, CHI i inni??? Quote
Surprise Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 Tak w ogole to mnie ktos jeszcze pamieta?!:D Quote
Aireedhelien Posted December 7, 2003 Posted December 7, 2003 suprise ty sie przeciez udzielasz :lol: Quote
Surprise Posted December 7, 2003 Posted December 7, 2003 No w sumie tak:D. Ale ostatnio ten wypadek i w ogóle wybił mnie z rytmu wpisywania postów i niestety zaprzestałam odwiedzac forum:((, no ale juz jestem:] Quote
Agga Posted December 7, 2003 Posted December 7, 2003 NIo ja się tu melduje prawie co dziennie........ :wink: Quote
Aireedhelien Posted December 8, 2003 Posted December 8, 2003 hyhy dokladnie. dobra lece sie uczyc. bye :D Quote
Agga Posted December 8, 2003 Posted December 8, 2003 Agga, widzimy po ilosci postów ;):D hehhe staram się jak moge :D Quote
Surprise Posted December 9, 2003 Posted December 9, 2003 Widac, widac... Twoje starania zostaną docenione :lol: ;) Quote
Olk@ Posted December 11, 2003 Author Posted December 11, 2003 a ja !!!!!! a o mnie juz zapomnieliscie???????? :wink: :wink: :wink: :wink: nie bylo mnie dluzszy czas,no ale juz w koncu jestem,mialam bardzo malo czasu tu szkola tu praca uff ale mam nadzieje,ze jakos uda pogodzic mi sie czas i bede juz czesciej zagladac na dogomanie :) co slychac u Waszych boksikow???jak sie czuja??? U mnie i u Areska wszystko ok.Straszny len sie z niego zrobil,tylko by spal i jad,spal i jadl itd...ale moze to tej zmiennej pogody. Pozdrawiam i do zobaczenia :) Quote
Agga Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 No co ty jakbyśmy mogli o Tobie , Aresku i Maxie zapomonieć. DObrze, że u Was wszystko oki. Mam nadzieję, że się juz nie długo spotkamy...bo jeszcze troszkę to jajko zniosę :D Sara ma się dobrze...nadal ma cieczkę jeszcze troszkę... Quote
Surprise Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 Ello! Jasne, ze o tobie nie zapomnieliśmy:) Co tam u psiaków? Co słychac u Ciebie i u nich?? U Rasela niby wszystko OK, ale jest po operacji-wpadł pod samochód :cry: Quote
Agga Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 Ale Raselek zdrowiej i to najważniejsze....BO nie ma jak zadowolona mina naszego pupila :D Quote
kwleszek Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 Czesc, czesc, czesc. Pozdrawiam wszystkich. Zaniedbałem się, ale obiecujuę poprawę. Właściwie to nic się nie działo i może dlatego nie pisałem. Jednak w końcu zabrakło mi Was i postanowiłem zerknąć co się dzieje. Jeszcze raz uściski dla wszystkich. Quote
kwleszek Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 Ikonka zrobiła się bardzo mało aktualna. Demon jest dużo większy, i w wolnej chwili muszę ją zmienić. Zrobiło się zimno, ale pies specjalnie się tym nie przejmuje i wbrew temu co czytałem nie wydaje mi się, abym musiał kombinować mu jakieś odzienie na spacery :lol: . Znosi z powodzeniem nawet zimny deszcz - w przeciwieństwie do mnie - skacamy wtedy tylko spacery i w domku czeka na niego ciepły ręcznik. Kończy na dniach pół roku. Waży koło 27 kg i ma ze 49 cm w kłębie (choć tego nie jestem pewien - bo dość kłopotliwy jest pomiar). Weta odwiedziliśmy ostatnio w celu odrobaczenia i dobrze, że tylko w tym celu. Zrobił się ostatnio trochę niesforny, ale myślę, że to wiek dorastania. Pozdrawiam. Quote
kwleszek Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 Za kilka dni muszę coś przygotować w temacie chorób przenoszonych ze zwierząt na ludzi. Ma to iść na jednej z ogólnopolskich TV. Może coś ciekawego podpowiecie. Chętnie skorzystam z wszelkich sugestii. Interesuje mnie zwłaszcza jeden temt. Kiedyś czytałem, że chomiki przenoszą na ludzi jakieś paskudztwo, ale nie mogę sobie przypomnieć co ? Pozdrawiam. Leszek. Quote
CHI Posted December 12, 2003 Posted December 12, 2003 Witam wszystkich Po miesięcznym "zesłaniu" do oddziału mojej firmy w Kamiennej Górze (jeśli chodzi o pracę było lepiej, ale dostałam po kieszeni = dojazd, no i psiury dłużej były same, no i brak SDI...) melduję się na poprzednim stanowisku i powoli czytam zaległości na forum. Trzymam kciuki za Raselka niech szybciukto zdrowieje. Kwleszek ten temat "wrzuć w google" i multum znajdziesz, np http://www.pfm.pl/u235/navi/177184 http://odn-plock.edu.pl/prv/logopeda/pokrewne/medycyna/odzwierzece/odzwierzece.html a nie ciekawsze byłoby odwrotnie? co zwierzęta moga złapać od ludzi? A tak na poważniej - toksoplazmoza - choroba odzwierzeca (podobno głównie psy, koty) a leżałam w szpitalu z kobietą, która zaraziła się nią przez kogiel-mogiel = "na dzień dzisiejszy" jaj są głównym źródłaem zakażenia Pozdrowienia dla bokseromaniaków CHI Quote
mrowka Posted December 12, 2003 Posted December 12, 2003 Kwleszek dawno Cie tu nie bylo (zreszta mnie tez ;) )Hmm dobrze ze u Demona wszystko ok. Zamiesc tu jakies fotki jego- pochwal sie swoim piesiem ;) Hmm u nas tez wszystko ok. Piesio rosnie i rosnie :) Raz mis ie wydaje ze jest juz taaaaaaaki duzy a zaraz taki malutki sie robi.. Heh jak sobie przypomne jak na rekach go nosilam(to bylo tak niedawno) to niemoge uwierzyc ze tak szybko rosnie hehe :) Pozdrowionka dla wszystkich DOGOMANIAKOW Quote
kwleszek Posted December 12, 2003 Posted December 12, 2003 Czesc. Postarałem się i jest nowy emblemacik Demona. Mam nadzieję, że nie gorszy niż ostatni. Ostatnio Demon był trochę obfotografowany, ale nie wiem jak duże zdjęcia zamieścić i nawet nie bardzo chcę wiedzieć chyba, że prześlę komuś uprzejmemu. Jest w mojej okolicy łączka na której pieski się bawią. Ostatnio puściłem Demona (vel Maciuś - jakoś to imię chyba bardziej do niego pasuje :lol: ) i był wtym miejscu całkiem dorosły gość ze swoim psem. Spuściłem Demcia ze smyczy, a ten oczywiście pogalopował poznać się z tym pieskiem (też był puszczony bez smyczy). Piesek się nieco spłoszył (raczej niewielki) i zbliżył do właściciela. Szanowny właściciel pieska z którym Demon chciał się poznać - ocenił sytuację, ma do czynienia z większym psem, ale szczeniakiem zupełnie niegroźnym (to poprostu było widać) - więc zaczyna kopać mojego Demonka. Co było dalej ?? Lepiej nie będę pisał. Ale ciekawi mnie co byście w takiej sytuacji zrobili. Pozdrawiam i nie życzę podobnych zajść. Leszek. Quote
Agga Posted December 12, 2003 Posted December 12, 2003 Kwaleszek witaj oj bardzo dawno cię nie było....czekamy na zdjęcia piecha :D Quote
mrowka Posted December 12, 2003 Posted December 12, 2003 Kwleszek :o oo widze ze nowy emblemacik :) Sliczny pyszczek Hehe jak bym widziala mojego piesia :) Ta biala brudka... Hmm Ja jestem bardzo uprzejma mozesz mi przeslac na maila mrowka44@interia.pl postaram sie wkleic je tutaj Eh niektorzy to naprawde maja pomysly :evil: :evil: :evil: jak mozna kopac psa?? nie rozumiem :evil: jak bym tego faceta spotkala to sama bym go skopala.. Mam nadzieje ze chociaz dla swojego psiaka jest dobry a jak nie to wspolczuje jego pieskowi... Quote
Recommended Posts