Bodziulka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i niektóre maja białe obróżki :loveu: Quote
Linka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 JAAAAAKKKIIEEE MALUCHY!!!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :multi: Wielkie gratulacje i buźki dla całej gromadki:p Quote
Imbirka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 boszsz, aleeeeeeeee cuuuuuuuuuuuuda :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: slodkie kreciki Quote
sylwia i boksery Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 :loveu: Kolorki fantastyczne-a jakie pręgowanie-miedziane,ze złotym przebłyskiem-cudowne :multi: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Wszystkie cudne:loveu::loveu::loveu: Ja poproszę Armaniego:mdleje: Quote
Bodziulka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 madzia i medor napisał(a): Ja poproszę Armaniego:mdleje: a ja Astora :loveu: Quote
Agga Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Bodziulko Ty pewnie jak ja chciałabyś takiego malucha;) Quote
Bodziulka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Agga']Bodziulko Ty pewnie jak ja chciałabyś takiego malucha;) moze być i maluch, ale takim większym też bym nie pogardziła :evil_lol: to co, robimy włamanie do boksidwóch :razz: Quote
Agga Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Hahaha boksiedwa patrz czy ci dwóch nie brakuje:diabloti: Quote
Bodziulka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Agga']Hahaha boksiedwa patrz czy ci dwóch nie brakuje:diabloti: żeby tylko 2 :diabloti: :evil_lol: Quote
IraKa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='boksiedwa']http://img165.imageshack.us/img165/3839/agat1ku2.jpg Płomyczek? Śliczne :loveu: Gratuluję . Quote
Agga Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Bodziulka']żeby tylko 2 :diabloti: :evil_lol: Nie możemy być takie i zabrać jej wszystkie maleństwa. Serce jej pęknie ;)Ale po jednym mogła by nam dać na spóźniony dzień dziecka Quote
Bodziulka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Agga']Ale po jednym mogła by nam dać na spóźniony dzień dziecka no mogłaby :diabloti: dobre domy u nas, to by nie musiała się martwić o ich przyszłość :lol: Quote
Agga Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Tak tak dwa miałby cudowne domki. Jak dobrze pomarzyć:cool1: Quote
Magda-Amir Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Agga ale pamiętaj, że marzenia się spełniają ;) :razz: Quote
Hippies Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Jakie ślicznoty :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agniest Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 gratulacje !!!!! Astor jest prześliczny, z tą białą końcówką ogonka :) właściwie wszystkie są prześliczne .... Quote
Agga Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Magda-Amir']Agga ale pamiętaj, że marzenia się spełniają ;) :razz: Tak wiem :p Kiedyś Bodziulce i Aggulce się spełni. Quote
Magda-Amir Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Agga']Tak wiem :p Kiedyś Bodziulce i Aggulce się spełni. no baaa :p mam nadzieję że jak najszybciej :cool3: :p no i gratuluje maluszków :loveu: piękne kluseczki :loveu: :loveu: Quote
Akadna Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Uwielbiam takie kocmołuszki... #loveu kochane są !! :p:p:p:p Niech Ci się dobrze chowają, niech będą zdrowe i wesołe i niech w przyszłości będą miały dobry domek! Quote
sylwiaskalska Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Dawno mnie tu nie było ale gratulacje z okazji narodzin maluszków :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
AgaiTheta Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Zwracam się znowu z prośbą o pomoc do wszystkich boksiarzy. W pewnym schronisku (wiadomo czemu nie moge napisać w jakim) jest bokser, który jest tam już jakiś czas. Biedulek prawdopodobnie zachorował na gronkowca, schronisko przeniosło go do izolatki, ale dali mu 7 dni (już teraz zostało ok 5-4) i jeżeli potwierdzi się opinia boksio bedzie uśpiony!!! bo oni "nie chcą syfu w schronie". Pomożemy mu??? Nas już nie stać... Błagam powiedzcie, że nam pomożecie w rozgłaszaniu www.bokserywpotrzebie.pl w trzymaniu wątków, bazarków, ogłoszeniach, sami nie damy już rady - plizzzz. Musimy go w weekend zabrać! Pomóżcie... Quote
Recommended Posts